- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.321
ay meyve yedim pia ama sen kızdın diye yoksa hiççç canım istemiyor ha :roflol: 600 kalori cok az ya zor olur gel senle ayarlayalım 5 gün 5 gıda yapalım yine ne dersinnn :jeyyar: dün biraz karbonhidrat ağırlıklı yemişsin ama akşam ne yedin bilmiyorum belki dengelemişsindir, olmadı bugün dengelersin.. ben bu sabah tartıldım nedense şişmiş çıktım hafta içi yaptığım 2 kaçamak neden olamaz sanıyorum eh kıyafetlerde de sorun yok bilmiyorum neden böyle oldu anlamadım çok fazla 63,5 çıktım.. bu hafta bunu 62,0 a falan getirmem lazım elimden geleni yapıcam.. belki yarın başlarım ben 5 gün 5 gıdaya bakiyim senden gelecek cevaba göre..
]
günaydinlar.
gece kar yagdi ama simdi erimis.. bu kis gecsin artik ya. bahar gelsin icim krardi iyice,
adim sayicimi takip evimin islerini yapayim biraz sonrada yürürüm kosu bandinda
gününüz cok güzel gecsin öptüm hepinizizemuszemus
canım 5 dilime yakın ekmek 1 kase de nesfit gün içi bence 4 e hatta 3 e indirsen ekmek dilimlerini.. nesfiti de 1 dilim ekmek sayıp hatta.. tabi yine sen bilirsin benimki sadece bir öneri...bijom çok olmuş yediklerin demişsin,bir de çok olanın hangisi olduğunu yazaydın ya ... :)
eğer kıymalı yumurta olduğunu söylersen,onu ben de beğenmedim ,her zaman yapmam..onun dışında da başka birşey göremiyorum canım...sen söyle
tombilicim ağır bir şok diyet herkes yapamaz aç durmak gerekiyor ama güzel sonuç veriyor ben bir iki defa yapmıştım linkini de vereyimbu 5 gün 5 gıda olayı nedir bijom benim haberim yok ama nedense kulağa hoş geliyor hiçbir bilgim yok ama ne biliyim öyle hissettim işte
bu arada ben de meyveyi çikolatın zoruyla yiyorum valla benim de hiiiiiiççç canım istemiyor aynıyız senle
tombilicim ağır bir şok diyet herkes yapamaz aç durmak gerekiyor ama güzel sonuç veriyor ben bir iki defa yapmıştım linkini de vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/50172-5-gun-5-cesit-gida-diyeti.html
bu kate moss tereyağlı iskenderin tadını bilmiyor da ondan öyle demiş sırnaşık şey
Günaydın hayatım henüz dün yediklerimi yazmadım.Senin liste harika bu hızla biz fark atacağız herhalde.Suyu unutma!!!!!........
Ben dün sabah bi kase az sütlü nesfit
30 dak step 30 dk.aerobik yaptım.
öğlen kk peynirle 2 çaliston biberle bir simit
ara 1 adet armut
akşam sebzeli tavuk 2 çatal havuç salatası
geceklava: bir avuç tuzlu yerfıstığı 2-3 kupa çay +1 kupa form çayı içtim.
Bu sabahta az sütlü nesfitimi yedim.Şimdilik bu kadar.Daha sonra fırsatım olurasa gene gelirim.Görüşmek üzere.
günaydinlar.
gece kar yagdi ama simdi erimis.. bu kis gecsin artik ya. bahar gelsin icim krardi iyice,
adim sayicimi takip evimin islerini yapayim biraz sonrada yürürüm kosu bandinda
gününüz cok güzel gecsin öptüm hepinizizemuszemus
ay meyve yedim pia ama sen kızdın diye yoksa hiççç canım istemiyor ha :roflol: 600 kalori cok az ya zor olur gel senle ayarlayalım 5 gün 5 gıda yapalım yine ne dersinnn :jeyyar: dün biraz karbonhidrat ağırlıklı yemişsin ama akşam ne yedin bilmiyorum belki dengelemişsindir, olmadı bugün dengelersin.. ben bu sabah tartıldım nedense şişmiş çıktım hafta içi yaptığım 2 kaçamak neden olamaz sanıyorum eh kıyafetlerde de sorun yok bilmiyorum neden böyle oldu anlamadım çok fazla 63,5 çıktım.. bu hafta bunu 62,0 a falan getirmem lazım elimden geleni yapıcam.. belki yarın başlarım ben 5 gün 5 gıdaya bakiyim senden gelecek cevaba göre..
r
oyy yine az bii uğradım gelemiyorum reyhan ablam öldürecek beni :)) ne rapor ne hesap hiç bir ey yapamıyorum bu adamın evde olması tüm düzenimizi bozdu..ablacım sıkı geleceğim bak sakın bozma ben bozmuyorum..
mersam yaa bizim kızı kayıt edemedim siteye bir türlü iki gündür uğraşıyoruz ama kayıt şu an olunamıyor diyor benimkide hem sabızsızlandı hem düşüncelerde geziyor ne yazacağım ayy utanırım filan diyor..
birine daha bişey yazıcaktım kimdi pia galiba öyle 600 kalori diyeti filan yapıp bünyenizi sarsmayın yaaa... yavaş gidin az.. siz sondasınız hareketlenmemeniz normal..
canım dün ara da meyve yedim yazıcam birazdan yediklerimi, 15 dk sonra midem büzüştü açlıktan ölüyodum nerdeyse akannehir ben en iyisi meyveli müsli alayım ve biraz kilo verene kadar meyve yemiyim :bbo: sanırım şekerimi hızlı yükseltip indiriyor benim..aman canim bence meyveni eksik etme.. daha cok genciz bisekilde bu meyveyi hayatimiza almaliyiz aliskanlik yapmaliyiz..eger sözümü dinleyip yiyceksen ben hergün sana hatirlatirim .. hergün bana bir meyve sözün olsun ..meyva secimi seninkaydirigubbakcemile5
canim bende basit kacamaklar yapiyorum bazen hemen belli oluyor delioluyorum.. kis olmasinin biraz hareketsiz kaliyoruz yaza göre.. ilk bahar nisan aylari diyet icin en ideal aylar oyuzden bence zorlaniyoruz.. oyuzden cokta üzemek istemiyorum kendimi..sende üzme canim.. zoru atlattik.. hele sen beden cok daha fazla kilolar vermissin .. bu 3-4 kiloda birsekilde gidecek gidecek gidecek .. kararli olunca eryada gec gidecekkaydirigubbakcemile5
olur canim yapabiliriz..5 ögün diyetinide yapabiliriz benim söyledigim diyet te su bir bakarmisin?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/343099-600-kcal-diyet.html
ben söyle dusundum listeye sadik kalip haftanin bir kac günü balik meyve ve sebzeyle cogaltabilir.. ve arttirmayi sadece ögle yada kahvaltida yaparak
birde benim daha öncede yaptigim sevdigim bir diyet var oda su
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/282704-uc-gunde-dort-kilo-diyeti.html
ben bu 3 günlükolani daha once yaptim hem ise yariyor hem kesinlikle aclik hissetmiyorsun .. am bunun acelesi yok.. sen bunlara bak 3 alternatifimiz var.. hangisini istersen yaz.. basliyalim beraber olunca ben uyarim.. süpper olur..eger yarin sabah basliycaksan ben erken gelir bakarim sen baslarsan bende baslarim
uuuuummmm bu dondurmaları haftada 1 okumak istiyorumm bir de yoğurt süt gibi şeyler ben mi göremiyorum genelde yoksa sen mi yemiyosun canım?yediklerimi yazimm
sabah:1bardak taze portakal suyu,1 muz,
ara:bir bardak kahve
ögle:balikli burger ve dondurma
ara: 2 siyah erik kurusu
aksam:1 tabak patates yemegi
canım dün ara da meyve yedim yazıcam birazdan yediklerimi, 15 dk sonra midem büzüştü açlıktan ölüyodum nerdeyse akannehir ben en iyisi meyveli müsli alayım ve biraz kilo verene kadar meyve yemiyim :bbo: sanırım şekerimi hızlı yükseltip indiriyor benim..
diyetlere baktım birincisinde meyve ağırlıklı aman almiyim ikincisi de fıstık ezmeli greyfurtlu falan hiç bana göre değil ama sen iyi sonuç aldıysan neden tekrar denemeyesin?
ben sabah aşırı aç bi şekilde kalktım 1 küçük muz yedim o yüzden bugün başlayamam 5 gün 5 gıdaya ama yarın başlamayı düşünüyorum yerimseniben
uuuuummmm bu dondurmaları haftada 1 okumak istiyorumm bir de yoğurt süt gibi şeyler ben mi göremiyorum genelde yoksa sen mi yemiyosun canım?
dün yediklerim
sabah 08,00: 1 su bardağı nesfit + yarım su bardağı yarım yaglı süt
ara 10,30: 1 kupa mercimek çorbası
öğlen 13,30: 1 tabak ıspanak yemeği+yarım kase yoğurt+1 dilim kepek ekmeği
ara 16,00: 1 küçük yeşil elma+1 küçük portakal
akşam 18,00: sabahla aynı
1.5 litre de su içtim... hiç hareket etmedim bütün gün toto büyüttüm kaydirigubbakcemile3[/COLOR]
oburcum bence sen bu haftada güzel kilo verirsin .ben artık hızlı veremiyorum eskidenmiş o 1 haftada 2 -3 kilo vermelerim ama ben haftada düzenli yarım kiloya razıyım.
listeler güzel yapabilirsen canım ama liste diyetleri illa deliniyor yaa akannehirpeki ama liste nasil sence?
allah allah yaa neden böyle yapiyo ki meyve..sersem meyvesempatiksalakcinni
ben daha birsey yemeim.. burayi actim heemn .. duruma göre basliyim diye.. yaa bir kücük muzdan bisii olmazzzz..."yooook olur" diyorsan ok sen yarin basla .. bende bugunden basliyim.. cunku dün biraz alisveris yapmistim ..sebzeleri bes gün bekleticem..6 güne cikmasinbilmiyorumkismile
yiyorum ya canimmm sütlü nesfit yogurtlu ispanak yogurt fln?..daha mi cok yiyeyim ? meyveli yogurtllarda kalori ne kadar biliyomusun? bazen yüksekse diye yemiyorum..tam bilmedigim icin
harika görüyoooo esimmmm.. ya ama meyve de cok yakisiyoo orayaaa
öyle uyuşuk uyuşuk oturduk evde çocuklarda tatil ya haftasonu.. en nihayet geçen gün ayçanın kazağını bitirdim hiç bir şey bu kadar sürünmemişti elimde.. bugünde bir hevesle oturup ortancaya şort ve şapka diktim takım :) yarında bluzunu yapacağım sonra fotoğraflayacağım bakalım beğenirmisiniz kazağıda ekleyeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?