• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kizlar :) musmutlu bir gun olsun hepimize :KK68:

Cook tesekkur ederim canim umarim guzel olur her sey :KK68:

Yaaaa nasil tatlisiniiiiiz! :KK200::KK200: yerim onu masallah :nazar:
Yalniz sen de ne guzel hatunmussun kiz tahmin de ediyordum zaten ama gorunce emin oldum :KK48:

Deliiiii :KK70:
Tum kk'ya duyurdu adeta :KK70:
Saka bi yana tuuum iyi dileklerin icin sagol tatlim, insallah goruruz o gunleri de :KK48:

Tambagim senin dualarin mi kabul oldu nedir bak sen demistin aklima geliyorsun diye :KK48:
Yine eksik etme tabi dualarini, henuz her sey cok yeni o yuzden korkmuyo da degilim :)

828 cikti dun canim :)
Klasik gebelik takvimlerinden hesaplatinca 9 mayıs gibi bir sey diyor dogum tarihine :) bakalim hayirlisi olsun artik
Beslenmeme de dikkat etmeye basladim öğrenir öğrenmez. Artik ben de menu mu yazsam ne :KK48:

Cok sagol canim :)
Ayy şımardım cok sağol canım benim o senin güzelliğin :):)

oo espriyi benim yapmam lazımdı teessüf ederim.....

morordek morordek muck muccckkk kedi olalı bi fare duttun aferim :))) tebrikler nihayet topiğe bereket geldi yahu..... çok şükür :))) asıl sen bana sua et banaaa banaaa.... koca bulayım :))) hamiş hamiş belkim kabul olur... hamiş kontenjanından yararlanırım bakarsın...
Sagol pisicigim :))
Evet ya sana da dua edeyim bakarsın cirkin ordek yavrusu vesile olur :)))
morordek morordek çok sevindim canım ,Allah analı babalı büyütsün ,sap sağlıklı,huyu güzel bir evlat nasip etsin inşallah :)
Leylek-bebek-karikat%C3%BCr.jpg
Tesekkur ederim Feyzacim cok sagol :)

Regl dönemin de güzel birseyler yapıp kilo verimini hızlandırmak istiyorum. Ama nasil

dün tam buğday unlu poğça yaptım biraz bayat gibi olmuş... iş yerinde ne yiceğimi şaşırıyorum içine domates peynir koyar öğlen öğünü yaparım dediydim.... hemde pastane şeysilerine gözüm takılıyor onların ne idüğü belirsiz şeylerini yememiş olurum dediydim....

Kızlar bu arada size güzel bir haberim var :)
Hamileyim sanırsam :)
Bugün kan testi yaptırdım ve pozitif cıktı. Garip duygular icindeyim :) Lütfen dua edin bana :)
Ayyy ördeğimm çok sevindimmm.
Mini mini ördekler olacakkk. :KK73:
Hayırlı sağlıklı evlatların olsun kuzum :KK46:

morordek morordek ben meraklı yine bişey soracam..
adetin den ne kadar geçti ya da gebeliği birşeyden supheledndin de mi anladın.
Ben 1 gün geçtiğinde hemen test yaptıracam hamileyim dedim öyle de çıkmıştı

ayrıca ovulasayon dönemini kaçırdım bu ay da olmayacak diye üzülüyordun ama bu işler bizim planladigimiz gibi olmuyor. Rabbimin takdiri ve planı ile. O ne zaman isterse yani.

Kız Betüş kaç kilo çıktın tartildin mi

yok almamışım hala 65,8 im.... ama göbüşüm çıktı o da herhalde sporsuzluğun etkisi... o kadar hayvan gibi yedim nasıl almadım şaşıyorum karatay mucizesi resmen... ahh tekrar başlayabilsem keşke.... olmuyo yaa resmen duramıyorum... işte stresli resmen yiyerek stres atıyorum....

Maşalllah canım ne tatlıymış.
Anne kız çok şirinsiniz.
Yaaaaa diye diye doğurtacaz seni en sonunda :KK48: Bu aralar bi sürpriz bekliyodumm ama benn.. Çok sevindim canımmm... Savulun eyy kk bir adet çirkin ördek yavrusu geliyooo :anneadayı::KK46::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Allah kucağına alıp,fıtı fıtı yürümeye başladığı sonra da canına okuduğu günleri de göstersin datlum :KK70: :KK70: :KK70:
Accık da gerçekçi olmak lazım ama dimi :KK70: Kızz ortimmm koşş yetişş bak kaçırdın hep haberleri @nilsub kız pisi pisi sen de duyy btlbetul btlbetul gelin sevinin uleynnn :KK70:
Hemen korkutmasaydın kızı :KK48:
Teşekkür ederiz canım benim veririm tabi ablası kilo da yapmıyor bu öpmeye koklamaya doyamiyorsun:anne:
Ayy insanın böyle yavrusu olsa evde hiç canı sıkılmaz ya:KK45:
Kizlar ben de yurda dondum :KK70: Tatil hasari +900 g gorunuyor. Bakalim bakalim :KK70:
Canım yolculuk ödemidir.
828 cikti dun canim :)
Klasik gebelik takvimlerinden hesaplatinca 9 mayıs gibi bir sey diyor dogum tarihine :) bakalim hayirlisi olsun artik
Beslenmeme de dikkat etmeye basladim öğrenir öğrenmez. Artik ben de menu mu yazsam ne :KK48:
Yaz ördeğim yaz. Minik ördeğide sağlıklı besle :KK37:
oo espriyi benim yapmam lazımdı teessüf ederim.....

morordek morordek muck muccckkk kedi olalı bi fare duttun aferim :))) tebrikler nihayet topiğe bereket geldi yahu..... çok şükür :))) asıl sen bana sua et banaaa banaaa.... koca bulayım :))) hamiş hamiş belkim kabul olur... hamiş kontenjanından yararlanırım bakarsın...
Alemsin yaa:KK70:
Bu konudan bile kendine pay çıkardın ya helal olsun.:KK68:
benimde olsuuuun özendiiim.... maşallah ona.... o elleri birlikte yiyelim sor bakalım benle paylaşırmıymış :)))
Hemde nasıl paylaşıyorlar. BEnim görümcemin cocuğu parmağını emiyor.Lezzetli mi diyorum evet diyor. Banada ver diyorum. Çıkarıp uzatıyor. :KK70:
dün tam buğday unlu poğça yaptım biraz bayat gibi olmuş... iş yerinde ne yiceğimi şaşırıyorum içine domates peynir koyar öğlen öğünü yaparım dediydim.... hemde pastane şeysilerine gözüm takılıyor onların ne idüğü belirsiz şeylerini yememiş olurum dediydim....
Bende yapmıştım canım. Güzel oluyor. Normal unun yerini pek tutmuyor ama idare edicez artık.
dünkü sporumu yaziim

25 * 4 bacak hareketi
25 mekik
iyice tembel oldum .....
Ucundan da olsa başlamışsın devamı da gelir inş.:KK9:
Evet bence de oyle diyor ama neyse canı sagolsun :KK51:

Ebrusumm sagol rakibem artik darısı başına :KK15:
Mini mini ordekler demissin de su an 1 tanesine raziyim yani :KK48:
Rakibem benimde bir yanım istiyor bir yanım yok erken diyor.Hayırlısı artık. Acelesi yok.
Ben ikizim olsun istiyorum. Ondan sanada çoğul kullandım. :KK70:

yok almamışım hala 65,8 im.... ama göbüşüm çıktı o da herhalde sporsuzluğun etkisi... o kadar hayvan gibi yedim nasıl almadım şaşıyorum karatay mucizesi resmen... ahh tekrar başlayabilsem keşke.... olmuyo yaa resmen duramıyorum... işte stresli resmen yiyerek stres atıyorum....
Sporla daha iyi stres atılır aslında :)

morordek morordek ben meraklı yine bişey soracam..
adetin den ne kadar geçti ya da gebeliği birşeyden supheledndin de mi anladın.
Ben 1 gün geçtiğinde hemen test yaptıracam hamileyim dedim öyle de çıkmıştı

ayrıca ovulasayon dönemini kaçırdım bu ay da olmayacak diye üzülüyordun ama bu işler bizim planladigimiz gibi olmuyor. Rabbimin takdiri ve planı ile. O ne zaman isterse yani.
30 Agustos'ta bekliyordum canim, o sabah test yaptim baya belirgin çift çizgi çıktı :) O gun tatil oldugu icin kan veremedim bi de malum yazliktayim burda yakinda hastane de yok. Dun merkeze inip kan verdim iste oyle kesinlesmis oldu. Gerci hala kesinmis gibi de davranamiyorum kimyasali var bunun, bos gebeligi var. Umarim oyle degildir. Ankara'ya dönünce yeniden kan verecegim canim.
Bir de ovulasyon testi kullanmıştım bu ay, yumurtladigim gun gec de olsa sanirim yakaladik. Tabi ki once her sey Allah'tan ama icimde az da olsa bi umut vardi bu ay icin :)
Ya in artik şu 65'lerden :işsiz:

Maşalllah canım ne tatlıymış.
Anne kız çok şirinsiniz.

Hemen korkutmasaydın kızı :KK48:

Ayy insanın böyle yavrusu olsa evde hiç canı sıkılmaz ya:KK45:

Canım yolculuk ödemidir.

Yaz ördeğim yaz. Minik ördeğide sağlıklı besle :KK37:

Alemsin yaa:KK70:
Bu konudan bile kendine pay çıkardın ya helal olsun.:KK68:

Hemde nasıl paylaşıyorlar. BEnim görümcemin cocuğu parmağını emiyor.Lezzetli mi diyorum evet diyor. Banada ver diyorum. Çıkarıp uzatıyor. :KK70:

Bende yapmıştım canım. Güzel oluyor. Normal unun yerini pek tutmuyor ama idare edicez artık.

Ucundan da olsa başlamışsın devamı da gelir inş.:KK9:

Rakibem benimde bir yanım istiyor bir yanım yok erken diyor.Hayırlısı artık. Acelesi yok.

ben her konuda kendime pay çıkarırım napiim :))

Sporla daha iyi stres atılır aslında :)

yalan.....

30 Agustos'ta bekliyordum canim, o sabah test yaptim baya belirgin çift çizgi çıktı :) O gun tatil oldugu icin kan veremedim bi de malum yazliktayim burda yakinda hastane de yok. Dun merkeze inip kan verdim iste oyle kesinlesmis oldu. Gerci hala kesinmis gibi de davranamiyorum kimyasali var bunun, bos gebeligi var. Umarim oyle degildir. Ankara'ya dönünce yeniden kan verecegim canim.
Bir de ovulasyon testi kullanmıştım bu ay, yumurtladigim gun gec de olsa sanirim yakaladik. Tabi ki once her sey Allah'tan ama icimde az da olsa bi umut vardi bu ay icin :)

Ya in artik şu 65'lerden :işsiz:

incem inşallah....

Senin yaşın kucuktu gerci biraz daha bekleyebilirsin :) ben bile hala yaa hazir miyim acaba erken mi diyorum :)
Ikiz olma ihtimali de var tabi cunku genetik onemliymis ya cogulda. Benim dedemin ikizi varmis mesela :) olur mu olur... Ama 2 taneye hazir miyim hic emin degilim :D

Senin yaşın kucuktu gerci biraz daha bekleyebilirsin :) ben bile hala yaa hazir miyim acaba erken mi diyorum :)
Ikiz olma ihtimali de var tabi cunku genetik onemliymis ya cogulda. Benim dedemin ikizi varmis mesela :) olur mu olur... Ama 2 taneye hazir miyim hic emin degilim :KK70:

badi deriz biz ördek yavrusunu tek olmaz zaten :)))

Back
X