- 24 Ağustos 2016
- 175
- 317
- 18
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.101
Gunaydin cnm ama dun tek kacirdim 1 haftadir hic bi sey dogru duzgun yemedim kiGünaydın hanımlar
Çabuk farketmiş kilon.
Bunu duymamıştım canım. Sıcak suya mı koyulacak. Yarınkini bende bırakayım.
Günaydın annelerinin en çıtırı
Ama haftaya seni geçeceğim haberin olsun.
Zor biraz bence :) Ben çarsamba sabahı yapacagım bildirimimi bu arada, çarşamba tatile çıkıyorum.
Ya her haftasonu gidiyorum da bayram tatiline mi gitmeyeceğimgene mi leyn.... tatili sömürdün resmen....
Canim senin hedefine cok az kalmis ya listeye almadan geleceksin 64'e66.7 kilom kaptan
kolay gelsin hepimize canım o zamanAyy hepimiz temizlik yapacağız anlaşılan. Bende memlekete gitmeden bir temizlik yapayım diyorum ama ancak p.tesi başlarım.
Teşekkür ediyorum kuzumHarika bir menü olmuş canım.Tebrik ediyorum.
Tebrikler takım da olsan ne iyi olurdu yüzde superİlk bildirimi ben yapayım o zamn
Geçen hafta: 63
Bu hafta: 60.6
Fark: 2.4
ben seni geçtim @blanche_ea cim 58 rakamını gordumZor biraz bence :) Ben çarsamba sabahı yapacagım bildirimimi bu arada, çarşamba tatile çıkıyorum.
evet canım bayaa uzun bir yol olacak bakalım bu öğleden sonra yada yarın sabah çıkacağız eşimin iş durumuna göreUzun bi yolculuk olacak kaptanım.Ama siz üstesinden gelirsiniz.
özgecim tatlım kuymak laz böreği falan zaten benim evde yaptığım şeyler eşim artvinli olduğu için ama yerinde yemek bu lezzetleri daha güzel olacak not aldım hepsiniAnaaamm memleketime mi gideceeenizz kaptanimordekcim beni vurmasin ama yazacaklarimin ucundan minnak tadina bakin mutlaka... 1.Akcaabat kofte cemil ustadan 2.Kuymak 3.Bozkurtlardan çıtır çıtır simit 4.Boztepede semaverle cay icerken ben gelem akliniza 5.Ayy Hamsikoy sutlaci 6.NeclaHanimdan LazBoregi -Ilik servis edilen bi tatlidir hazirlayin kendinizi- 7.Çardak da yuvarlak açık kiymali pide -orijinali oyledir- Bi de ustune tereyagi fırından hemen cikinca da yumurtanın sadece sarisi
Bu tospik bunlari göme göme bu hala geldi iste
Not: Diyete basladigimdan beri ağzıma surmedim yemin bak.. Anneannem kuymak yapti yemedim diye tahtakasikla kovaladi daha 2ay önce
Karadeniz tatili yapip kilo almadan donmeniz dileğiyleBiraz zor olacaktir simdiden bol sanss
canım benim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdisinKızlar bu arada size güzel bir haberim var :)
Hamileyim sanırsam :)
Bugün kan testi yaptırdım ve pozitif cıktı. Garip duygular icindeyim :) Lütfen dua edin bana :)
canım ingiliz birimi libre üzerinden veriyor kg yu sen lb yi kg ye çevireceksin onun illa bir ayarı vardırPilini değiştirdim yine de ayarları düzelmedi, yarın gidip yeni bi tartı almak en iyisi
Teşekkür ederim kaptanım :)canım benim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdisin
Senin tatillerde bitmedi ya :))Zor biraz bence :) Ben çarsamba sabahı yapacagım bildirimimi bu arada, çarşamba tatile çıkıyorum.
Çok iyisin canım.Böyledevam edersen 7'lerde çok yakındamerhabalar takıma girdim madem ben dün ki menümü de yazayım...
sabah:
salatalık domates 1'er tane
25 gram peynir
bir tutam maydonoz
1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğinden ekmek
ara : kafeinsiz kahve
öğlen:
5 adet kendi yaptığım köfte
1 yemek kaşığıu yulaf kepeğinden ekmek
1 bardak ayran
akşam:
6 yemek kaşığı kabak yemeği
salata
1 kase yoğurt
Ayy keşke listede olsaydım ya iyi olurdu.kolay gelsin hepimize canım o zaman
Teşekkür ediyorum kuzum
Tebrikler takım da olsan ne iyi olurdu yüzde super
ben seni geçtim B blanche_ea cim 58 rakamını gordum
Cnm bnde bi sey var basta cok guzel veriyorum sonra duruyorum o yuzden buraya geldim vazgecip trkrar yemiyeyim diye tabikide 64 gorsem 62 ye hedef koyucam hele bi 64 goreyimdeCanim senin hedefine cok az kalmis ya listeye almadan geleceksin 64'esonradan asagi cekecek misin hedefini? Ona gore listeye alalim :)
Teşekkür ederim kaptanım. Zamanı çoktan gelmişti :)) Ne zamndır yerimde sayıyordum.günaydınlarrrr
evet canım bayaa uzun bir yol olacak bakalım bu öğleden sonra yada yarın sabah çıkacağız eşimin iş durumuna göre
özgecim tatlım kuymak laz böreği falan zaten benim evde yaptığım şeyler eşim artvinli olduğu için ama yerinde yemek bu lezzetleri daha güzel olacak not aldım hepsini
canım benim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdisin
canım ingiliz birimi libre üzerinden veriyor kg yu sen lb yi kg ye çevireceksin onun illa bir ayarı vardır
kızlar hepinize bol kg vermeli bir cuma diliyorum
ebrusonmez tebrik ederim tatlım muhteşem kg vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?