- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.121
Kızlar bende kilomu paylaşayımmorordek @nilsub inatettimolacak
Geçen hafta:68,5 Bugün: 68,1 fark:400 gr %0,58
***5. Takım 481. Etap***
tatlitambak (76,5/)
denhizx (68,5/68,1/0,4/%0,58)
inatettimolacak (72,3/)
parkbyull (91/89,1/1,9/%0,52) 477. etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4'e bölündü
tugce1325 (58,7/)
Nanelibal (82,2/)
5. Takım Ortalaması: %
Afra48 (59,6/) yeni üye başlangıç: 21 Agustos, başlangıç kilosu 61.2, hedef kilosu 50
hayat masal (68,4/) yeni üye başlangıç: 25 Agustos, başlangıç kilosu 69, hedef kilosu 64
w e n d y (68,1/) yeni üye başlangıç: 25 Agustos, başlangıç kilosu 68,1, hedef kilosu 57
baharakcil (78,5/) yeni üye başlangıç: 26 Agustos, başlangıç kilosu 78,5, hedef kilosu 60
ebrusonmez (63/60,6/2,4/%3,81)
blanche_ea (59,6/59.5/0.1/%0,17)
btlbetul (65,6/)
66.7 kilom kaptan
Kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim çok iyisiniz.Günaydın kizlar
Geçen hafta 58.7
Bu hafta 58.5
Regl oldum olacam daha fazla çıkar sandım ama çok şükür
Canım regldendir. Haftaya çok iyi bir sonuç göreceğiz.Kilom sabitmorordek canım. Gecmisi okuyarak geleyim arkadan
Tsk ebrucum cnm bnim insallah bi gun basari hikayesi yazarizKızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim çok iyisiniz.
Canım regldendir. Haftaya çok iyi bir sonuç göreceğiz.
Yeni tartı alcam yarın
Pili değiştirdikten sonra oldu, aa nerden düzeliyo acaba hiç ona dikkat etmemiştimcanım ingiliz birimi libre üzerinden veriyor kg yu sen lb yi kg ye çevireceksin onun illa bir ayarı vardır
ebrusonmez tebrik ederim tatlım muhteşem kg vermişsin
Pili değiştirdikten sonra oldu, aa nerden düzeliyo acaba hiç ona dikkat etmemiştim
inşallah tatlımAyy keşke listede olsaydım ya iyi olurdu.
Haftaya da ben geçeceğim.
sağol kuzum senin kadar değilim amaKızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim çok iyisiniz.
Canım regldendir. Haftaya çok iyi bir sonuç göreceğiz.
Aynısını ben yaza çaktım tatlitambak cim belirtmis:)Canim tartını ters çevir arkasında minicik bir düğme var oraya basarak ekrana bak kg gördüğün zaman dur. Benimkisi öyle de. Kural bulursun sen de
Evet canım cuma sabahları aç karnına tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz.Bugünmü kilomuzu söyliyeceğiz.
Ben sabah tartıldım. Kaçamaklara rapmen 75.00 olmuşum bir mutluyumki değmeyin keyfine :)
Son durum nedir?Pili değiştirdikten sonra oldu, aa nerden düzeliyo acaba hiç ona dikkat etmemiştim
Hallettim meğerse arkadaki düğmeden ayarlanıyomuş. İlk defa öğrenmiş oldum da.. Tartıda baya fazla çıktım çünkü kahvaltı da yaptım öğle yemeği de yedim tok karnınayım bayaSon durum nedir?
O düğmeyi sen söylemesen 2 yıl arasam bulamazdımCanim tartını ters çevir arkasında minicik bir düğme var oraya basarak ekrana bak kg gördüğün zaman dur. Benimkisi öyle de. Kural bulursun sen de
İlaçlardandır canım sıkma canını, haftaya güzel bir eksiyle gelirsinKizlar artidayim bu hafta maalesef.. ve genel olarak pek iyi degiliz benim de katkilarimla notayi alicaz sanirim
Gecen hafta 72,3
Guncel 73
Fark 0,7
Yuzde %-0,95
morordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?