Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay benim regl gününün ilk menüsü gelsin..

sabah 8.30 da
3 yumurta çocuklar yeme yine bana kaldırım salatalık bir kaç dilim domates
2 zeytin
1 dilim ekmek
1 yk tahin pekmez.

Ara 1 1. 00
10 badem

Öğlen 13.30
1 patates 1 kaşık bezelye 1 kaşık haşlanmış havuç. Fırında biraz pişirdim ten sonra üstüne 1 kase sarımsaklı yoğurt döküp yedim

ara 16.30
1 çay bardağı sarı leblebi
Sade Türk kahvesi

Aksam 18 de
1 kase Çilekli chai puding

şu 3lt
ödem çayı yaptım onu da içtim.
Hiç istediğim gibi olmadı menüm. Bu yediklerim çok fazla geliyor bana midem regl den mi bilmiyorum ama çok rahatsızlaniyor. Yarın azaltacagim sanki hep tok ken yemek yedim gibi.
ay hurma alamamış. Şimdi spora gitti eşim. Bakalim unutmaz alır

Menün güzel canım ay ben yarıni merak ediyorum regl fena güne denk geldi benim

Biraz once bi dondurma yedim
Aksam dengelemissin aslında ama spor da yapmadın mı bugun?
100 zıpla bari de erisin azcık
Bu arada sen nick mi degistirdin canım? havin gunay'dı degil mi onceki nickin?
Kızlar benim tartım yok, cumartesi alcam. Yarın napıcam
Bildirim yapmadı yazarız artık ne yapalım. Haftaya da yuzden ikiye bölünür böylece. Zaten artıdasın, bildirim yapamaman iyi aslında.

Sabah
-50 gram sucuk,-1 yumurtadan omlet, 20 gram peynir, 1 dilim çok tahıllı ekmek
Öğle
-Fındık aromalı şekersiz türk kahvesi, maden suyu
Akşam
-5 parça tavuk, 1 dilim çok tahıllı ekmek

Su:2 litre
Spor: 50 squat, 40 dakika kadar yürüyüş

Ne zamandır menü paylaşmıyodum, yavaş yavaş toparlanmak üzereyim artık. Sabahki omlette de akşamki tavukta da tereyağı vardı bilmiyorum ne kadar zararlı. Kimileri yiyin diyo kimileri yemeyin
Yeniden squat programına da başladım, bakalım haftaya kadar tartılmıcam nolcak sonuçlar

Çay ne çayı tatlım?660 ml demişsin özellikle ödem çayı filanmı?

İş için şehir dışına çıktım menülerimi paylaşamadım. Ama birazcıkta bozdum zaten. Artım yok tartıda. Saat 5 ten sonra birşey yememek faydalı oluyor. Diyetteyken tüm dünya üsütüme gelip çeşit çeşit yemekler getiriyor :) bu nedir arkadaş. Boşnak mantıları. Boşnak börekleri. Güzel ne ararsan :'( yarın sporada giderim. Menümüde paylaşırım inşallah.

Yok canim ayni okulda ayni siniftaydik hatta oyle tanismistik.. benim bitti yuksek lisans yapiyorum simdi ama bizim mr.ördekin bitemedi henuz sıkıntımiz o yani.. oyaliyo beni dedigime bakma kendimle dalga geciyorum

Cesaret verdin bana :))
Allah evlatlarını sana bağışlasın.
Rabbim gönlüne göre versin canım çok sağol hepimizinkini..
Kız bir doğsuun neden hu kadar beklemisim diyeceksin. 2 sene bekleyeceğim dediğini varsayarak diyorum
çok haklısın canim

Bende iki güne olacam karnım davul gibi fazla çıkarsam diye tirsiyorum

Kızlar yarın derin bir temizliğe gireceğim ve mutfak tan başlayacağım önce ugrayamayabilirim bir kaç gün morordek im zaten hurma diyeti yapacağım...
Tabi hurma lar gelirse:)))
ayy bende temizliğe başlayacağım halıların yıkandı geldi

Yok canim ayni okulda ayni siniftaydik hatta oyle tanismistik.. benim bitti yuksek lisans yapiyorum simdi ama bizim mr.ördekin bitemedi henuz sıkıntımiz o yani.. oyaliyo beni dedigime bakma kendimle dalga geciyorum
anladım canım şakasına dediğini hakkınızda hayırlısı olsun

Kız bir doğsuun neden hu kadar beklemisim diyeceksin. 2 sene bekleyeceğim dediğini varsayarak diyorum
Ayy ne güzel şeyler söylüyorsunuz siz öyle

Bende regliyim ama çok şükür liste dışıyım.
Canım menün güzel.Afiyet olsun.
Tereyağı bana doğalmış gibi geliyor.Ama şu hazır paketlerden değilde köy şarküterinden alıyorum. Ama yinede miktar önemli. Olabildiğince az kullan canım.
Çay ne çayı tatlım?660 ml demişsin özellikle ödem çayı filanmı?
Ayy yok ya malesef siyah çay
Canım hep öyle oluyor zaten. Bana da kimse yediğimde bişeye ısrar etmiyor ama nasıl diyete başlıyorum yeminler ısrarlar havada uçuşuyor.

Ayy hepimiz temizlik yapacağız anlaşılan. Bende memlekete gitmeden bir temizlik yapayım diyorum ama ancak p.tesi başlarım.

Evet cnm

Yazayım menümü ama sabah tartıdan sonra moralim düzelmedi hiç.. Sabahtan da umudum yok zatenn poofff
morordek

sabah
Peynırlı omlet 2dl sucuk
1dl tbe cay

Ara
2tane erik

Akşam
2kasık yoğurt+1yk yulaf+2dl seftalı
1kucuk kase peynırlı semızotu salatası

Su 2lt kadar +2kupa yesılcay
spor alısverıse cıktık bugun mutfak ıcın markete yurudum 20dk kadar

ebrusonmez canım ben hurma lari mi aldırdım. 15 hurma yiyeceğim sabah 5 öğlen 5 akşam 5 Şeklinde 1 kase yogurtla.
Yalnız şimdiden hurmalara 1 bıçakla cçizik attım. suya koydum. Laksatif etkisi dah fazla oluyormus . 3 gün yapacağım inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…