- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.061
Cesaret verdin bana :))
Allah evlatlarını sana bağışlasın.
morordek inatettimolacak
Kahvaltı:
1 haş.yumurta
2 çatal domates
Öğle:
660ml çay
1 kase yoğurt
Ara:
660ml çay
2 hurma
1 elma
Akşam:
3 kaşık sebze yemeği
1kaşık yoğurt
Su:Çayla beraber 3 litre oldu.
Yarına güzel bir eksi bekliyorum.Hadi hayırlısı
Aksam dengelemissin aslında ama spor da yapmadın mı bugun?Biraz once bi dondurma yedim
Bildirim yapmadı yazarız artık ne yapalım. Haftaya da yuzden ikiye bölünür böylece. Zaten artıdasın, bildirim yapamaman iyi aslında.Kızlar benim tartım yok, cumartesi alcam. Yarın napıcam
Çay ne çayı tatlım?660 ml demişsin özellikle ödem çayı filanmı?morordek inatettimolacak
Kahvaltı:
1 haş.yumurta
2 çatal domates
Öğle:
660ml çay
1 kase yoğurt
Ara:
660ml çay
2 hurma
1 elma
Akşam:
3 kaşık sebze yemeği
1kaşık yoğurt
Su:Çayla beraber 3 litre oldu.
Yarına güzel bir eksi bekliyorum.Hadi hayırlısı
Yok canim ayni okulda ayni siniftaydik hatta oyle tanismistik.. benim bitti yuksek lisans yapiyorum simdi ama bizim mr.ördekin bitemedi henuz sıkıntımiz o yani.. oyaliyo beni dedigime bakma kendimle dalga geciyorumkardeşimle birsin ebrucum o zaman ..canım soğukkanlı biri olduğum için zorluk yaşamadım panik olsam zor olurdu sanırım keskeeee dediğim oğlum a 7.5 aylık hamileyken eşim askere gitti 13 aylık ken geldi keşke eşim geldiğinde hamile kalsaydım dedim ama o zaman da kısmet olmayabilirdi belki hayırlısı boyleymis
inşallah canım allah gönlüne göre versin inşallah
Ne zamn evlenmeyi düşünüyorsunuz kuzum peki okul falan mı var önünüzde engel ayrı şehirde misiniz
Rabbim gönlüne göre versin canım çok sağol hepimizinkini..Cesaret verdin bana :))
Allah evlatlarını sana bağışlasın.
çok haklısın canimKız bir doğsuun neden hu kadar beklemisim diyeceksin. 2 sene bekleyeceğim dediğini varsayarak diyorum
Bende iki güne olacam karnım davul gibi fazla çıkarsam diye tirsiyorumMenün güzel canım ay ben yarıni merak ediyorum regl fena güne denk geldi benim
ayy bende temizliğe başlayacağım halıların yıkandı geldiKızlar yarın derin bir temizliğe gireceğim ve mutfak tan başlayacağım önce ugrayamayabilirim bir kaç günmorordek im zaten hurma diyeti yapacağım...
Tabi hurma lar gelirse:)))
anladım canım şakasına dediğini hakkınızda hayırlısı olsunYok canim ayni okulda ayni siniftaydik hatta oyle tanismistik.. benim bitti yuksek lisans yapiyorum simdi ama bizim mr.ördekin bitemedi henuz sıkıntımiz o yani.. oyaliyo beni dedigime bakma kendimle dalga geciyorum
Ayy ne güzel şeyler söylüyorsunuz siz öyleKız bir doğsuun neden hu kadar beklemisim diyeceksin. 2 sene bekleyeceğim dediğini varsayarak diyorum
Bende regliyim ama çok şükür liste dışıyım.Menün güzel canım ay ben yarıni merak ediyorum regl fena güne denk geldi benim
Canım menün güzel.Afiyet olsun.Sabah
-50 gram sucuk,-1 yumurtadan omlet, 20 gram peynir, 1 dilim çok tahıllı ekmek
Öğle
-Fındık aromalı şekersiz türk kahvesi, maden suyu
Akşam
-5 parça tavuk, 1 dilim çok tahıllı ekmek
Su:2 litre
Spor: 50 squat, 40 dakika kadar yürüyüş
Ne zamandır menü paylaşmıyodum, yavaş yavaş toparlanmak üzereyim artık. Sabahki omlette de akşamki tavukta da tereyağı vardı bilmiyorum ne kadar zararlı. Kimileri yiyin diyo kimileri yemeyin
Yeniden squat programına da başladım, bakalım haftaya kadar tartılmıcam nolcak sonuçlar
Ayy yok ya malesef siyah çayÇay ne çayı tatlım?660 ml demişsin özellikle ödem çayı filanmı?
Canım hep öyle oluyor zaten. Bana da kimse yediğimde bişeye ısrar etmiyor ama nasıl diyete başlıyorum yeminler ısrarlar havada uçuşuyor.İş için şehir dışına çıktım menülerimi paylaşamadım. Ama birazcıkta bozdum zaten. Artım yok tartıda. Saat 5 ten sonra birşey yememek faydalı oluyor. Diyetteyken tüm dünya üsütüme gelip çeşit çeşit yemekler getiriyor :) bu nedir arkadaş. Boşnak mantıları. Boşnak börekleri. Güzel ne ararsan :'( yarın sporada giderim. Menümüde paylaşırım inşallah.
Ayy hepimiz temizlik yapacağız anlaşılan. Bende memlekete gitmeden bir temizlik yapayım diyorum ama ancak p.tesi başlarım.Rabbim gönlüne göre versin canım çok sağol hepimizinkini..
çok haklısın canim
Bende iki güne olacam karnım davul gibi fazla çıkarsam diye tirsiyorum
ayy bende temizliğe başlayacağım halıların yıkandı geldi
anladım canım şakasına dediğini hakkınızda hayırlısı olsun
Harika bir menü olmuş canım.Tebrik ediyorum.Menummorordek inatettimolacak
Sabah
3 dilim kivi
5 çilek
yarım muz
Öğle
3 4 kaşık makarna
6 kaşık tavuk mantar sote
Aksam
2 dilim karpuz
Yarım kivi
5 çilek
2 litre su
Spor yarım saat leslie
Evet cnmAksam dengelemissin aslında ama spor da yapmadın mı bugun?
100 zıpla bari de erisin azcık
Bu arada sen nick mi degistirdin canım? havin gunay'dı degil mi onceki nickin?
Bildirim yapmadı yazarız artık ne yapalım. Haftaya da yuzden ikiye bölünür böylece. Zaten artıdasın, bildirim yapamaman iyi aslında.
Bakalim yarin tarti ne diyecek ama kilo verdim bunun farkindayim 40 beden giyorum oncedn fermuar cekemiyordumCanım miktar olarak az bile :))
Ama mesela pilav yerine başka bişey yeseymişsin daha da iyi olurmuş.Ama öğlen yemişsin zaten çokta etkilemez seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?