- Emoji Skoru
- 25.748
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #204.681
Ne olmadıkiii kankim ortalık savaş alanına döndü senin haberin yokhani aylar önce yazdığım birşeyler vardı eşimin çoçukluk arkadaşı kadın kocasından dayak yiyor eşim yardım ediyor diye kadının eşi ikisinede iftira atıyor demiştim yaaa kankim yalaaaaaannnmışşşş
kadını kocası falan dövmüyormuş kadın evi dağıtıyor kendini hırpalıyormuş beni kocayı evine çağırmak için
sonra iş yerinde beni kocaya aşk dolu cinsel üzerine konular anlatıyormuş eşimde duymazlık gelip yada bağırınca kadın patrona yalan söyleyip eşimi azartlattırıyormuş sonra eşime gelip beni hafife alma diyormuş tabikiii bunlar eşimin demesi
sonra rüyamda 3 kez üst üste eşimle bu kadını gördüm eşime birisi bana mesaj attı sizi çok iyi tanıyor birlikde muhabbet ediyormuşsunuz aşklı cinsel içerikli dedim adam önce
dedi sonra itiraf etti kadın ona asılıyormuş işte yukarda olanları anlattı
yuuuhh.... sakin ol beybi anlatılanlara göre kadınınn psikoljik sorunları var... eşin böyle bir kadına bakmaz herhalde... için rahat olsun bence dua et bol bol....
dedi sonra itiraf etti kadın ona asılıyormuş işte yukarda olanları anlattı
teyzesi olarak takipdeyim
kadın önce aşkımlı cicimli yok boşlukda hissetmiş kendinide kocama gönlü kaymış tamamen bu onda saklı kalmış