• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dükan uzun bir diyet benim sirf seyir dönemim Marta kadar ama ben bu azimle daha önce hedefe varacagim ins
Biz @wendy ile karbonhidratlar dan uzak duruyoruz meyve ekmek ve bazı sebzeleri yemiyoruz ve bayramda da bu diyet sayesinde kaçamak yapmadik :-)

Biz @wendy ile karbonhidratlar dan uzak duruyoruz meyve ekmek ve bazı sebzeleri yemiyoruz ve bayramda da bu diyet sayesinde kaçamak yapmadik :-)
Evet zor biraz aslında tamam ekmek yememek en doğrusu bende tamamen kesebilsem çok iyi olacak...

Canım kilon kaç yeni donduğum için arada bilgilendirirseniz sevinirim :KK66: inşallah istediğin kiloya çabucak ulaşırsın:)
Ben 2 Ağustosta başladım diyete 95 kg idim .30 Ağustostan beri dükan yapiyorum 90.6 ile başladım şimdi 85.9 kg yum.

Teşekkürler daha yol uzun yaş 38 biri 6 yaşında diğeri 15 aylık 2 oğlum var
Allah bağışlasın evlatlarını...
Bende 33 yaşındayım 8yaşında bir kızım 4yaşında bir oğlum var kızım 2. Sınıfa başlıcak yarın bende 84 kilo başlamıştım 74 kiloya şuan kaç kiloyum tartılmadım ama feci aldım 1ayda:D

Valla o yok bi süredir, tatil başında giriyordu ama gene kayboldu. Gene +2 +3'le gelir heralde :)
Sen naptın asıl? Tartıya cıkmaya korkar olmussun :p
Rakibem çok sıkmıyorum daha doğrusu çok sıkamıyorum.
Sürekli dışarıdayım bu yüzden umduğumu değil bulduğumu yiyorum ama 2 günde bir eşimle parka yuruyuse gidiyoruz 20 dk kadar da spor aleti çalışıyorum

Back
X