- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #207.741
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç bi yaramazlık yok çok şükür normal hallerimiz işte kocalar çocuklar geçinip gidiyoruzNeler yapıyomuşş benim biricik güzel hatuunlarım bu hafta cok yoğundum ugrayamadım fazla.. neler yapıyosunuz bakalım??
bencede çok güzel oldu
Ama aklında bulunsun 2 kaşık bir ekmek değerinde sonuçta bulgur ben olsam tavuk salatası falan yapardım herhalde çünkü onlar az yenmiyor tutamıyorum kendimiziyok değil canım yaa gripten galiba ama neyse esmer bulgurumda vardı azcık normal bulgur azcık esmer bulgur karıştırdım ısladım yeşillikleri yıkıcam şimdi hem sağlıklı hem tok tutar esmer bulgur ile![]()
+7 nin kaçı gitti şimdilerde hastasın falan pek dikkat edememisindir olsun Yarinda yılbaşı ama diğerine daha çok varay hoş geldin
yok şişirmiyo beni birde şimdi yiyicem akşam olsa belki dokunur
Yine verirsin +7 ne kisorma ne izin ne izin +7 ile rekor kırdımnasıl koptuysam
bir daha tövbe
![]()
Yok canım ya esmer bulguru çoktu birde küçük bir tabak yedim yanında 2bardak ayran içtim doydum canımAma aklında bulunsun 2 kaşık bir ekmek değerinde sonuçta bulgur ben olsam tavuk salatası falan yapardım herhalde çünkü onlar az yenmiyor tutamıyorum kendimizi
Canım 75 ile izne ayrıldım 82 ile dondum malesef 2hafta oldu 2.5 gitti+7 nin kaçı gitti şimdilerde hastasın falan pek dikkat edememisindir olsun Yarinda yılbaşı ama diğerine daha çok var![]()
Tabi yaaa ne +7 ler vericez daha hep beraber inşallah..Yine verirsin +7 ne ki
Anladim canim, olsun arada oluyor boyle seyler. Onemsemedigini düşünmüyoruz zatenmorordek canım bizim cuma günü 16-17 ye kadar elektirik kesikti. O yüzden bildirim yapamadım.
Butun takım arkadaşlarımdan özür dilerim. Kesinlikle önemsemediğimi düşünmeyin.
Yaa kaptanim vallahi helal olsun, hem çalışan hem anne olarak boyle evde yapılan seylere de vakit bulabiliyorsun. Ben cok tembelim sanirimgünaydın arkadaşlar tebrikler
keremcemm kardeşin için hayırlısı ne ise o olsun
aşure ben ilk paramı kazandığım zamandan beri hep yapar dagıtırım bereket getirdiğini düşünürüm o yüzden mutlaka yaparım demek zamanı geldi yapıp dağıtalım abartmadan da tadına bakalım
Yaa cok zor valla oyle bi eşle. Hakkında hayirlisi olsun ne diyelim.Yok onlar geline evde işini yapıp otursun kocadan bisey istemesinberaber bile dışarı çıkmasına karışıyorlar resmen esir gibi yaşıyordu bide kocası sinirlenince kıza hakaret Ediyordu annemlerle giderken de eve goturmemisti çarşıda bırakmış
Bütün buna benzer olaylar birikti işte
Turgay Başyayla izliyodum Karadeniz yemekleri yapiyo manzara da güzelmiş Ulugöl diye bir yerde
Hani ara öğünleri azaltacaktin sen organik??ay ben kahvaltıdan sonra bir tatlı isteği hemen tarçınlı sade türk kahvesi yanında 2 kuru kayısı 2 hurma bir kaç kuru üzüm kesti şükür![]()
Afiyet olsun CanimYok canım ya esmer bulguru çoktu birde küçük bir tabak yedim yanında 2bardak ayran içtim doydum canım
Ya bugün çok fenayım mor baykuşum burunlarım tıkalı ağzımdan nefes almaktan sürekli birşeyler yemek içmek istiyorum ondan valla cıss yememek için zor tuttum kendimi :)Anladim canim, olsun arada oluyor boyle seyler. Onemsemedigini düşünmüyoruz zaten
Yaa kaptanim vallahi helal olsun, hem çalışan hem anne olarak boyle evde yapılan seylere de vakit bulabiliyorsun. Ben cok tembelim sanirim
Ama bu sene ben de denemeyi düşünüyorum asure yapmayi. Bakalim ortaya ne cikacak artik fiyasko mu olur ne olur bilemem
Yaa cok zor valla oyle bi eşle. Hakkında hayirlisi olsun ne diyelim.
Hani ara öğünleri azaltacaktin sen organik??
Sağol canımAfiyet olsun Canim![]()
Azaltamiyo demek ki esmer sarışın derken 68 e değil 86 ya doğru gidecek korkarımHani ara öğünleri azaltacaktin sen organik??
Naptin canım nasıl gidiyor Şeyda coşkun o birde cok spor yapiyo yapabiliyor musun sen bu listelerde daha çok eskilerde olursun birincilik bizim yineTabiki canım sağlıklı... Zaten bugün ki menu de gayet doyurucu .öğlen ton balıklı salata
akşam da lorlu ispanakli salata ama ben de ıspanak yık marolla yapacam. Zaten birebir uymuyorum
Baykıyorum vak vakımla bir olmuşsun ben 66 olucam sizde görün hıhhh...Azaltamiyo demek ki esmer sarışın derken 68 e değil 86 ya doğru gidecek korkarım![]()
İşte tam bundan liste beni geriyor tam olarak uymadım mı stres oluyorum burdada herşeyi hemen bulamıyorum ondan...
Listeye uyanlara hayranım aferin kız sana ..
Bugün menümü görme be ortimBen yollayim sana ıspanak ama marulda güzel olurpeynirle afiyet olsun benimde son sebze günü sonra beş gün protein var
Ben biliyorum çok sorun yaşadılar daha baştan karışanları çok birde çok yasak koyuyorlar annemlerle gitmesinde izin vermeyince kardeşim eve döndü daha neler var neler
Eki Görüntüle 1891994
ay bu sabah ben 80,5 çıktım gripten galiba
Şeyda çoşkun yürüyüş yapıyor tatlım bildiğim kadarı ileNaptin canım nasıl gidiyor Şeyda coşkun o birde cok spor yapiyo yapabiliyor musun sen bu listelerde daha çok eskilerde olursun birincilik bizim yine
Bende bu hafta 5 protein yapacam daha çok veriliyor + spor bakalım gorecez sonuclari
Yok moral bozmak falan cumaya 78 leri gorucem nasip olursaAy ben bir tek seyda coskunun listesine uyarıldı şimdiye kadar.ama misafir geldi diyet güme gitti.bugun ödül günü olsun. Cumaya toparlarim
Bugün menümü görme be ortim
Karışan çoksa adam belki annesinden akıl alıyordu gönderme diye. Ay çok zor Allah yardımcısı olsun.
Hiç moralini bozma canım ya. Ben de +200 çıktım. Ama moral bozmak yok öyle ya da böyle gidecek. Öncelik sağlık tabiki de.
sürekli bir şeyler yiyip içesim var ağzım kuruyo ondan galiba![]()
ay ben kahvaltıdan sonra bir tatlı isteği hemen tarçınlı sade türk kahvesi yanında 2 kuru kayısı 2 hurma bir kaç kuru üzüm kesti şükür![]()