Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

B
Sen farkında mısın bilmiyorum ama tabi bana göre atistirmaliklarin hep böyle iştah açan şeyler
Birde abarttim diye yemekleri alisiyosun hani organik sebzeler falan 2 çatal tavuk yanında salata falanda ye salata yoksa sebze yemeği hem bağışıklığın güçlenir daha çabuk iyi olursun hastaymisin limonlu sıcak bir çorbada iyi giderdi
Bugün gerçekten sürekli çay bisküvi çikolata gibi şeyler istedi canım o yüzden aralar biraz yoğun oldu bugunluk yarın daha iyi olurum inşallah :)

Kızlar meraba, beni 3 güncük idare eder misiniz? Pek giremicem nete de, vakit bulabilirsem menümü yazarım ama :)
Bazı arkadaslar da öyle pek girmiyor ki sen canim uç gün saf protein yaptıysam 3 günde sebzeli yap eşit olmalı yani iyi tatiller sana menunude 5 dakikalık yaparsın ins

B
Bugün gerçekten sürekli çay bisküvi çikolata gibi şeyler istedi canım o yüzden aralar biraz yoğun oldu bugunluk yarın daha iyi olurum inşallah :)
Evet ya benim canimda istiyo birde kardeşim pasta yapmış resim atiyo whatsapp tan işte dükanin o kurtarıcı yönü var stevia alirsam yaparsam dükan çikolatasi tatlısı yapabilirim eşim kurupasta getirmişti yemiyeyim diye buzluga attım birde benim gibi kurallı diyet ise yarıyor bazen engelliyor seni kilo veremeyeceksin diyo bir hafta senin miktarlar çok değilde işte küçük kacamaklar bile dengeyi bozuyor o yüzden bende uzak durmaya calisiyorum

Evet ya benim canimda istiyo birde kardeşim pasta yapmış resim atiyo whatsapp tan işte dükanin o kurtarıcı yönü var stevia alirsam yaparsam dükan çikolatasi tatlısı yapabilirim eşim kurupasta getirmişti yemiyeyim diye buzluga attım birde benim gibi kurallı diyet ise yarıyor bazen engelliyor seni kilo veremeyeceksin diyo bir hafta senin miktarlar çok değilde işte küçük kacamaklar bile dengeyi bozuyor o yüzden bende uzak durmaya calisiyorum
şimdi yeşil çay demledim küçük bir demlik içine bol limon birde tarçın bastırsın iştahımı :işsiz:

ay kardeşine söyle atmasın yaaaa şeytana uyma bak :KK48:

Ya kaptanım sana ceza vermemiş ama sen bu dondurmayı telefon için küçük bir spor yap istersen bugünün işini bugünden halledeyim hedefimiz büyük biliyosun

Kız bugün yapmayyim ama söz yarın telafi ederim. 5 ten beri ayaktayim ve oğlum gündüz uykusuna alamadigi için çok huysuz. Akşam sofra bile yerde hala. Toplattirmadi

Kızlar menüm @inatettimolacak morordek morordek medusa38 medusa38 T tatlitambak kızlar sizide etiketledim sloganımız için :KK66:

Kahvaltı 3yk kıymalı yumurta 1kk peynir 4zeytin 3-4 dilim salatalık domates

Ara sade tarçınlı turk kahvesi 2hurma 2gun kuru kayısı 4kuru uzum

Öğlen 1tabak kısır 2bardak ayran

Ara 1fincan vanilyalı capicino 1kuru kayısı 2kuru üzüm

Akşam 2. Çatal ızgara tavuk derisiz 1bardak ayran

Su 3.5 lt spor yok

BBugün yine iyi frenlemissin kendini ama aralar fazla farkındayım zaten sende.
İlk spor saatimi saat 15:30 16:30 arası ben sworkitten yaparım sana uygunmu

Bana da uygun ccanım sen hangisi ni yapıyorsun sworkitte

Sen farkında mısın bilmiyorum ama tabi bana göre atistirmaliklarin hep böyle iştah açan şeyler
Birde abarttim diye yemekleri alisiyosun hani organik sebzeler falan 2 çatal tavuk yanında salata falanda ye salata yoksa sebze yemeği hem bağışıklığın güçlenir daha çabuk iyi olursun hastaymisin limonlu sıcak bir çorbada iyi giderdi

galiba ben de hasta olacam. Bademcikler sisti. Cocuklardan gecti bana da

nilsub nilsub canım ekmek yemiyor sun galiba . Ekim ayı boyunca bize ekmek siz ve kaçamaksız olsun ne dersin. Beraberce bitirelim bu ekim ayını bu şekilde.
evet canım ekmeği kestim ben tamam hadi bakalım yarından itibaren sabah tartıl bakalım birde ayın sonunda tartılalım bakalım ne kadar vermişiz ne dersin

Kız bugün yapmayyim ama söz yarın telafi ederim. 5 ten beri ayaktayim ve oğlum gündüz uykusuna alamadigi için çok huysuz. Akşam sofra bile yerde hala. Toplattirmadi

BBugün yine iyi frenlemissin kendini ama aralar fazla farkındayım zaten sende.

Bana da uygun ccanım sen hangisi ni yapıyorsun sworkitte

galiba ben de hasta olacam. Bademcikler sisti. Cocuklardan gecti bana da
Geçmiş olsun ben karışık yapıyorum esneme kardiyo

Anladim canim, olsun arada oluyor boyle seyler. Onemsemedigini düşünmüyoruz zaten :KK66:

Yaa kaptanim vallahi helal olsun, hem çalışan hem anne olarak boyle evde yapılan seylere de vakit bulabiliyorsun. Ben cok tembelim sanirim :KK61:
Ama bu sene ben de denemeyi düşünüyorum asure yapmayi. Bakalim ortaya ne cikacak artik fiyasko mu olur ne olur bilemem :KK23:

Yaa cok zor valla oyle bi eşle. Hakkında hayirlisi olsun ne diyelim.

Hani ara öğünleri azaltacaktin sen organik??
ordeğim yetişiyoz ama kendimizi de harap ediyoz ellerimi kullanamıyorum bu ay için de muhtemelen ameliyat olacak sinir sıkışması yüzünden

ordeğim yetişiyoz ama kendimizi de harap ediyoz ellerimi kullanamıyorum bu ay için de muhtemelen ameliyat olacak sinir sıkışması yüzünden

Aaa çok geçmiş olsun zor yaa. Bu kadar yorma kendini be kaptanım.
morordek morordek ben de tembelim ya. Bazen diyorum benden tembelim varmıdır acaba diye. Varsa yine o da benimdir diye kendi kendime cevap veriyorum...

evet canım ekmeği kestim ben tamam hadi bakalım yarından itibaren sabah tartıl bakalım birde ayın sonunda tartılalım bakalım ne kadar vermişiz ne dersin

Ay ben bugun ki kilomu baz alayım olmaz mı. 76 kiloydum sabah. Bugün çok yedim ya kendimi çok sisi hissediyorum. Yarın tartilma sam daha iyi.
seninle herseye varım canım.ekmek ve işlenmiş şeker yasak bize 1 ay boyunca. Ayrıca kızımı okula gönderince oğlumu bebek arabasına atıp yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Senin yürüyüş arkadaşında olayım kiz. En az 45 dk olsun olur mu

Yaaa cok gecmis olsun kaptanım :( Yorma kendini, saglıgın daha önemli sonucta :(
Aaa çok geçmiş olsun zor yaa. Bu kadar yorma kendini be kaptanım.
morordek morordek ben de tembelim ya. Bazen diyorum benden tembelim varmıdır acaba diye. Varsa yine o da benimdir diye kendi kendime cevap veriyorum...
Valla onu ben de kendime diyorum. Hele şimdi iyice bi miskinlik cöktü üstüme, elimi hicbir seye süresim gelmiyor :(

Back
X