Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

buradayım daha yeni geldim bende rapor vereyimopuyorumnanaktan
sabah:2dilim ekmek,5 zeytin, yarım domates, kaşar ve beyaz peynir,haşlanmış yumurta, çay:lepi:
arada:1 bardak süt ve 1 portakal
öğle:1 dilim kek ve meyve suyu
akşam:az makarna, 1 kase yoğurt, kıvırcık salata.

hoş geldin tatlım afferin size .siz bize örnek olacaksınız bu gidişle.çok ta güzel beslenmişsin gayet sağlıklı .bizim peri de dersaneden gelsinde o da yazar yaptıklarını.

doruk biz tv ye bakınca biraz dalınca ( zaten tv izlemeyiz biz eşimle ama açık olunca mecbur gözümüz kayıyor benim sadece haftada 1 dizim var onu kaçırmam o kadar ) hemen gidiyor tv yi kapatıyor ya tv den ya da kumandadan sonra da gülüyor belli ki ilgi istiyor bizde hemen oyunlara devam ediyoruz bi dene derim belki etkisi olur

yok hayatım benim eşim akşam dünyası televizyon stres atıyomuş öle.akşama kadar beynim şişiyor nolur o zevkimede karışma diyor.akşam kızların matematik hocası vardı salonda çıt yok tv kapalı nasıl güzeldi .ama benim kociş naptı hemen yatak odasına açtı teşkilatı bir gittim yatk odasında koltuğa kurulmuş elinde çayı ve tabiki tv si.

bu arada resimdeki senin bebişin galiba kaç gündür yazacam unutuyorum burdan resmini seviyoruz.maşşallah çok tatlı.:nazar:

slm arkadaşlar ben 3. takımdan geliyorum bu hafta malesef kilo veremedim ve aksine 300 gr aldım bu yüzden BEN PıSBOĞAZIN TEKıYıM

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yarismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi.html

şu konunun açılmasını isteyen varsa bana bildirsin takım içinde oylamaya sunuyorum :) ona göre püsküüte bildireceğiz...

olabilir de olmayabilir de... olursa okurum,olmazsa ve okumazsam da çok büyük bir eksiklik değil... nasıl cevap ama :)

ayy canım çok teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan daha çok giderdi ama dün bozmak zorunda kaldım biliyosun seninle msn de konuşuyoduk o sırada. bir daha uzun süre düşünmüyorum bu diyeti yapmayı, hiç o kadar acıkmamıştım yaaa akannehir

.

canım ben de sana dedim zaten yapma bir daha...sen artık düzenli yürüyüşlerle istediğin kiloda kalırsın,dediğimi yap görürsün bak...yürüyüşle yemeni dengele,tamamdır..

Size birşey anlatayım artık güler misiniz ,gıcık mı olursunuz,sizin bileceğiniz şey.
Perşembe günü elektrik dairesinde işim var demiştim.İşte ogün Avcılarda arasokaklardan birinde bir spor mağzası buldum.Adım sayar bulabilirmiyim diye aklıma takılmıştı.Hani belki alırda takarsam belki şevke gelip, daha çok hareket ederim,dedim.
Buldumda 20ytl.Hani siz yaznıştınız adım sayar,kalori ölçer,müzik dinleyebiliriz diye. Bende öyle birşey bekliyorum.Adam koca paketin içinden 2-3 cmlik bir alet çıkardı.Başladı üstündeki düğmelere basıp Adımını sayar,m ,km olarak gittiğin mesafeyi hesap eder....Aynı şeyleri bir daha anlatıyor.Ya kardeşim aleti ne mıncıklıyorsun.Kutusunda yazar ver bakayım.Tam kutuyu aldım okuyacağım, elimden aldı.Sanki ben anlamayacağım.Üstünde yazanları bana tercümeye.Baktım olacak gibi değil."Tamam adım ölçmesinin dışında başka bir özelliği var mı?diye sordum.
Adamda - Haaa evet evet yürürken size MASAL anlatıyor dedi.akannehirakannehirsempatiksalakcinni
Bende- Masal çağımı geçtim.Bana kalorimi ölçüp, müzik dinleteni lazım .dedim ve çıktım.
Sadece adım sayıyor ve 20ytl.Nette böylesini 5 ytl'ye almayanı alsanaalsanasmile dövüyorlar.
Diyorum yaa artık güler misiniz gıcık mı olursunuz size kalmış.

evet böyle gerizekalı adam modelleri de bulunuyor ülkede... örneklemiş olduk.
bence sinir bozucu olmuş,adımsayar niye masal anlatsın,gerizekalı adam!

canım benim moralini bozma herkesin evinde var sorunlar napacaksın hayat bu birazda şöyle rahat bir nefes almak yok bizlere herhalde. sağduyulu olmaya çalış herşey geçecek mutlaka
yediklerini az diye yazmışsın zaten bişey diyemiyorum hep çok yiyecek değiliz ya bazen de böyle kaçamaklar oluyor işte ben bunu da kaçamaktan sayıyorum az yemeyi yani. bi de merak ettim hangi salataya nohut katıyorsun? nasıl bir salataya yakıştırıyorsun ben hiç öyle salata yemedim mi düşünemiyorum dolapta haşlanmış nohut ve buğday mutlaka bulunur ben de katabilirim seversem

canım benim evimde olanlar,artık huzursuzluğun üst boyutu... çok ama çok mutsuzum. ve bu mutsuzluğa bir son vermek niyetindeyim...

haşlanmış nohut olsun da,ben her türlü şeyin içinde yerim canım.yani özellikle şöyle bir salatanın içine katıyorum diyemem,ben nohutu çok seviyorum.ama domates olmaya,yani sulu olmayan bir salataya daha çok yakışır kanısındayım...bunun dışında havuç,kırmızı lahana,göbek,turp ile hazırlanmış bir salataya 5-6 kaşık haşlanmış nohut...ımmm süper

dünkü raporumu da yazıyım çıkıcam dışarıda işlerim var
sabah: 1 dilim kepek ekmek peynir zeytin
ara: 1 fincan süt 2 biskot
öğle: 1 su bardağı kepek makarna üstüne sarımsaklı baharatlı yoğurt
ara: 3 ketenli diyet bisküvi
akşam: yarım ızgara palamut 4 hamsi ızgara bol salata yağsız
ara: 1 tutku yani paketin içinden 1 tanecik sırıttı ama be bu güzel listede sonra kuzuyu uyuturken dalmışız bizde
spor hiç yok su 3 litre sıcak 2 slim çay 2 yeşil çay
belediyenin hanımlar lokaline yazılıyım diyorum yıllığı 100 tl uygun fiyatı yani haftada 2 saat step- aerobik 2 saat pilates 2 saat te aletli fitness var nasıl sizce iyi olur dimi pazartesi çarşamba cuma ayarlayabildim günlerimi sabahtan öğleye kadar her gün 2 saat üstüne yine yürüyüşlerime devam edebilirsem hiç olmazsa yarım saat günlük bence süper olur

canım evet listen gerçekten güzel olmuş.,tutku da nazar boncuğun olsun :nazar: :1rolleyes:
spor konusunda ise kesinlikle katıl diyorum.bak ben spora başladığımdan beri daha çok dikkat ediyorum,emeğim boşa gitsin istemiyorum,bunu bilinçaltın sık sık söylüyor sana...yiyemiyorsun.öyle bir imkanın varsa muhakkak katıl canım,pişman olmazsın yerimseniben

ebruli016 merhaba canım..üzülme haftaya verirsin.ama ben bu uygulamanın çok doğru olduğunu düşünmüyorum,biraz abartmışsınız bence...

merve ve aleyna
... siz ne şeker,ne tatlı şeylersiniz öyle.tatlı diye yerim sizi heee... kız cadılar bak gaz veriyorsunuz bana,ne hoş beslenmişsiniz öyle,maşallah...aynen böyle devam kızlar

olabilir de olmayabilir de... olursa okurum,olmazsa ve okumazsam da çok büyük bir eksiklik değil... nasıl cevap ama :)

canım benim evimde olanlar,artık huzursuzluğun üst boyutu... çok ama çok mutsuzum. ve bu mutsuzluğa bir son vermek niyetindeyim...

haşlanmış nohut olsun da,ben her türlü şeyin içinde yerim canım.yani özellikle şöyle bir salatanın içine katıyorum diyemem,ben nohutu çok seviyorum.ama domates olmaya,yani sulu olmayan bir salataya daha çok yakışır kanısındayım...bunun dışında havuç,kırmızı lahana,göbek,turp ile hazırlanmış bir salataya 5-6 kaşık haşlanmış nohut...ımmm süper

canım evet listen gerçekten güzel olmuş.,tutku da nazar boncuğun olsun :nazar: :1rolleyes:
spor konusunda ise kesinlikle katıl diyorum.bak ben spora başladığımdan beri daha çok dikkat ediyorum,emeğim boşa gitsin istemiyorum,bunu bilinçaltın sık sık söylüyor sana...yiyemiyorsun.öyle bir imkanın varsa muhakkak katıl canım,pişman olmazsın yerimseniben

umarım en son çareyi düşünmüyorsundur bizim de sorunlarımız var çok fazla hem de belki o kadar huzursuzluk yaratmıyor ama ileridekilerin temelini atıyoruz bizde ama en yakın zamanda bi terapiste gitmeyi düşünüyoruz sorunlarımızı bilen çok yakınımız bir doktor da öyle öneride bulunuyor bizim için iyi olacağını düşünüyoruz ikimizde geriye kaldı zaman ve en önemlisi para ayarlamak. siz de düşünebilirsiniz bunu
yakında bi kaç tane var gidebileceğim hanımlar lokali işte onlara bir bakıp hangisi en uygun olur diye karar vermek kaldı o kadar çok istiyorum ben de gitmeyi sporun hayatıma dğzenli bir şekilde girmesini
liste hakkında ben de aynısını düşünüyorum valla biz gerçekten iyi bir takım olmuşuz olsa okurum olmasa neden yok böyle bir liste diye aranmam
nohutu da deneyelim değişik bir şey öğrenmiş olduk

merhabaaa.. geldim geldim sagol kallisim yok iyi degilim bugün cok cok kötüyüm. dün banyo yapmiyacaktim hata ettim. yürüdüm cok terledim dedim banyoyu cok sicak su ile doldurursam iyi olur ama olmadi belkide atesim vardi bilemiyorum.. pis bir kiriklik var üzerimde. sacimin dipleri bile aciyor.. sarindimj dolandim oturuyorum bakalim bugün nasil gececek ya ben hasta olmam kolay kolay. ne yapacagim böyle otur otur bilmem. poffffffffff.
ama istahim yerinde ne hikmetse...... sabah bir kalktim ölüyorum acliktan. dün son saat 12de ögleyin yemistim nerdeyse 24 saat gecmis aradan kahvaltida iki yumurta kocaman bir dilim ekmek 6-7 zeytin az peynir yedim doymadim bir saat sonrada bir portakal yedim simdilik iyiyim ..

7:30 coco cops ve süt

10:15 domates- 1 biber- 1 zeytin-1 kk peynir-1 dilim k.ekmek

13:00 2 tane kalbura bastı

14,00 bir tabak kısır turşu çay (2 şeker)

15,00 meyve 1 kalbura bastı bir parça çikolata

16,45 1 kase çorba 1 dilim kepek ekmek

saat daha erken ama
günlük menüm buydu
gece elma yerim soda içerim
çok acıkırsam yogurt ve ekmeksiz çorba içmeyi düşünüyorum

kizlar sey diyecegim::::
hangi cift birinci ikinci ve ücücncü oldu bu hafta bizim takimda?
birinci olan ciftin bir mükafat kazandiklarini düsünüyorum ben.. yaptiklari kolay birsey degildi.. okadar kolay olsaydi herkes yapardi. ama bir tane birinci cift var.. bir dilek düsünün kizlar bir dilek hakkiniz var.. haftayada birinci olursaniz iki dilek hakkiniz olacak sempatiksalakcinni

merhabaaa.. geldim geldim sagol kallisim yok iyi degilim bugün cok cok kötüyüm..
ablacım geçmişler olsun:gitme:dikkat et lütfe, kaanda gelmesin bir kaç gün gerçi dikkat eder annesi ama....
yediğini görürsem bende hiç atlamadan yazarım...kaydirigubbakcemile
wayy wayyyy wayyyyy söyle kıss gizli mizli yediğimi görürsen söylenaniknanik

saat daha erken ama
günlük menüm buydu
çitolüm yorum yapayım dedim ama ne diyeceğimi bilemedim hani dün başladın liste vermeye bugün daha düzeltirsin dedim ama hiç iyi değil, böyle kalbura bastılarla turşularla çikolatalarla nasıl kilo vermeyi düşünüyorsun caım yaaaa:gitme: kendine bu kötülüğü yapma...ve üstelik saat 4 gibi bitmiş bu kadar şey geceye dek duracağını sanmıyorum :gitme:

birinci olan ciftin bir mükafat kazandiklarini düsünüyorum ben.. yaptiklari kolay birsey degildi.. okadar kolay olsaydi herkes yapardi. ama bir tane birinci cift var.. bir dilek düsünün kizlar bir dilek hakkiniz var.. haftayada birinci olursaniz iki dilek hakkiniz olacak sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile4ŞenizŞeniz
ablacım bende bugün alişle çok güzel kahvaltı yaptım öğlen sadece bol salata malzemeli patates salatası yedik sonra eşim geldi çıktım ben dışarıdada çeyrek ekmek arası kokoreç yedim:1ninca: ama erkenden bitti birazdan bir soda bir portalak yiyicem tamam başka yok...

umarım en son çareyi düşünmüyorsundur bizim de sorunlarımız var çok fazla hem de belki o kadar huzursuzluk yaratmıyor ama ileridekilerin temelini atıyoruz bizde ama en yakın zamanda bi terapiste gitmeyi düşünüyoruz sorunlarımızı bilen çok yakınımız bir doktor da öyle öneride bulunuyor bizim için iyi olacağını düşünüyoruz ikimizde geriye kaldı zaman ve en önemlisi para ayarlamak. siz de düşünebilirsiniz bunu
yakında bi kaç tane var gidebileceğim hanımlar lokali işte onlara bir bakıp hangisi en uygun olur diye karar vermek kaldı o kadar çok istiyorum ben de gitmeyi sporun hayatıma dğzenli bir şekilde girmesini
liste hakkında ben de aynısını düşünüyorum valla biz gerçekten iyi bir takım olmuşuz olsa okurum olmasa neden yok böyle bir liste diye aranmam
nohutu da deneyelim değişik bir şey öğrenmiş olduk

ben de düşündüm terapiste gitmeyi ama benimki terapiste verecek paramız olmadığını söyledi. kocam ,evliliği adına hiçbir fedakarlıkta bulunmayan bir adam.bugün annesi aradı,gel beni al,gelmek istiyorum dedi.(barıştırmak amaçlı sanırım) ben de oğlunun almasını söyledim.yarın gelecek...kafa karışık yine...

nohut da katabilirsin,haşlanmış yeşil mercimek de...her ikisi de salatalara çok yakışıyor ayrıca et yerine geçiyor ...

merhabaaa.. geldim geldim sagol kallisim yok iyi degilim bugün cok cok kötüyüm. dün banyo yapmiyacaktim hata ettim. yürüdüm cok terledim dedim banyoyu cok sicak su ile doldurursam iyi olur ama olmadi belkide atesim vardi bilemiyorum.. pis bir kiriklik var üzerimde. sacimin dipleri bile aciyor.. sarindimj dolandim oturuyorum bakalim bugün nasil gececek ya ben hasta olmam kolay kolay. ne yapacagim böyle otur otur bilmem. poffffffffff.
ama istahim yerinde ne hikmetse...... sabah bir kalktim ölüyorum acliktan. dün son saat 12de ögleyin yemistim nerdeyse 24 saat gecmis aradan kahvaltida iki yumurta kocaman bir dilim ekmek 6-7 zeytin az peynir yedim doymadim bir saat sonrada bir portakal yedim simdilik iyiyim ..

geçmiş olsun reyhan ablam,üşütmüşsün...
haa bir daha o kadar aç kalma bence...

tabii ki tombili ve ben birinci olduk. ikimiz de 1 kg nun üzerinde verdik :) ayyy ne hediye istesem aceba :))

saat daha erken ama
günlük menüm buydu

citol olmamış arkadaşım,kızma ama bu şekilde asla zayıflayamazsın...

aleyna ve merve...
harika bir ikili oldunuz, anneleriniz ne yerse derhal yazın buraya :))) nihahahahah

aleyna ve merve...
harika bir ikili oldunuz, anneleriniz ne yerse derhal yazın buraya :))) nihahahahah

Ayyy mersam biz kimlerle takımız diyormuşuzda haberimiz yokmuş:bbo: hepsi kuyumuzu kazmaktan zevk duyacak gibiler biz gidip başka takımmı açsak ne eyvahedigeldismile

psikopata bağladılar ilk günden yaaaa gülmeye bak sırnaşık şeysırnaşık şey nihahahahaaymışşşşşalsanaalsanasmile

ben de bugün yediklerimi yazayım...

10.00 - 1 haşlanmış yumurta,az peynir,1 dilim ekmek,4-5 zeytin,1 çay kşğ bal

13.30 - 8-9 badem

1 saat cardio !

15.30 - 1 elma 1 portakal

17.00 - 1 tabak yağsız haşlanmış makarna,2 kaşık yoğurt

19.00 - 2 ceviz 6-7 badem ve 2 avuç antepfıstığı,1 küçük muz

21.00 küçük bir kahvaltı (az peynir,1-2 zeytin,1 dilim ekmek)

24.00 karnabahar haşlama ve yoğurt

not : niye böyle oldu? çünkü bu gece sabaha kadar ayaktayım,sahne programım var. sabah 7 de yatacağım.son yemeğim 12 de olacak ve ben sabah sahneden indiğimde sadece bir meyve yiyebiliyorum.daha sonra pazar öğlen 2 gibi kalkacağım için,böyle planlayabildim ancak...

itiraf : su içiyorum ama çok içemedim cuma ve cts... yine de bu gece uzun,sabaha kadar yolu var. çok içmeyi planlıyorum...

Ayyy mersam biz kimlerle takımız diyormuşuzda haberimiz yokmuş:bbo: hepsi kuyumuzu kazmaktan zevk duyacak gibiler biz gidip başka takımmı açsak ne eyvahedigeldismile

psikopata bağladılar ilk günden yaaaa gülmeye bak sırnaşık şeysırnaşık şey nihahahahaaymışşşşşalsanaalsanasmile

:roflol: :roflol:

eeee ne de olsa yarışıyoruz şekerim,kendi içimizde birer takım olduk öyle değil mi....eeeeeyy yalan dünya, sözkonusu yarış oldu mu dostluk mostluk hikaye oluyor :roflol:

Back
X