Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ab + ben 68 kiloyum bende biraz hızlansın istiyorum bayadır kg veriyorum sağlıklı beslenmeye çalışarak.gr gr veriyorum ocaktan beri 12 kg verdim ilk hedefim 65 bir an önce ulaşmak istiyorum.sonrada 60 için devam edicem bakalım :)
Cnm bu diyete başlarsan kırmızı et değilde tavuk balık hindi eti Yemeni öneririm yogurduda unutma sadece bigün saf protein zaten diğer günler de rahatsin

Cnm bu diyete başlarsan kırmızı et değilde tavuk balık hindi eti Yemeni öneririm yogurduda unutma sadece bigün saf protein zaten diğer günler de rahatsin
Niye böyle dedin diyebilirsin kan grubuna göre yemek bu diyette etkili bunuda ben kesfettim

İnşallah canım bravo azimle vermişsin boy kaç
Sağol canım.benim insülin direncim ve hipoglisemim vardı sonra bu şekilde onlardanda kurtuldum :) bakalım bi sonraki kontrolümde durum ne olacak.boyumm 165 ama ben hayatım boyunca zayıf olamadım kemik yapım iri cidden .o yüzden çok ince olamıyorum.bide benim en çok 70 kg civarında oldu kilom.yani uzun zamandır ilk defa 70 in altına indim 10 yıldır filan.bu arada 34 yaşındayım tabi bununda etkisi var.bekarım çocuğumda yok ama yinede kg sorunum hep oldu yani :)

Sağol canım.benim insülin direncim ve hipoglisemim vardı sonra bu şekilde onlardanda kurtuldum :) bakalım bi sonraki kontrolümde durum ne olacak.boyumm 165 ama ben hayatım boyunca zayıf olamadım kemik yapım iri cidden .o yüzden çok ince olamıyorum.bide benim en çok 70 kg civarında oldu kilom.yani uzun zamandır ilk defa 70 in altına indim 10 yıldır filan.bu arada 34 yaşındayım tabi bununda etkisi var.bekarım çocuğumda yok ama yinede kg sorunum hep oldu yani :)
Benim kilo problemim hamilelikte başladı aslında diyetşsyenle 54 ü görmüştüm ama sonra tekrar geri aldım 160 boy 55 olayım istiyorum

Aslında farkında olmadan yaptığımız yeme hataları da kilo vermeyi yavaslatiyo
Evet zaten doğru besleniyor olsak kilo problemimiz olmazdı.Ben o yüzden şimdiye kadar belli bir diyeti yapmadım.Hep sağlıklı düzenli beslenmeyi öğrenmeye çalıştım.Açta kalmadım :) ama bu ara yine dengem şaştı.Birde vücudu şoklamak istiyorum onun için denemek istiyorum

Var yumurta istersen 2 haşlama yap bir tanede krebe kat sen istersen ben menulere yardımcı olurum ya arkadaştan hiç bilgisi yoktu bana sora sora basladi

Ay tamam o zaman canim bu 1 hafta seni çok raşit edicem. Yulaf kepegı ni de alayım.cuma baslarim

Evet zaten doğru besleniyor olsak kilo problemimiz olmazdı.Ben o yüzden şimdiye kadar belli bir diyeti yapmadım.Hep sağlıklı düzenli beslenmeyi öğrenmeye çalıştım.Açta kalmadım :) ama bu ara yine dengem şaştı.Birde vücudu şoklamak istiyorum onun için denemek istiyorum
Buda çok sağlıksız sayılmaz her şey var buranın kısaltılmış halı :-)

Back
X