Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

matilda34 matilda34 medusa38 medusa38 peki burda spor az baya 12 dakikalık tempolu yürüyüş filan deniyor.siz yaparken sporu ne kadar yapıyorsunuz.acaba fazla spor vücudu zorlar diyemi böyle? Bide yulaf kepeği yerine yulaf yesek olurmuki :)
Bilmem ben hiç yapamadım ya tek eksiğim o ama gün içinde yürüyüşüm oldu tempolu değil sadece

matilda34 matilda34 medusa38 medusa38 peki burda spor az baya 12 dakikalık tempolu yürüyüş filan deniyor.siz yaparken sporu ne kadar yapıyorsunuz.acaba fazla spor vücudu zorlar diyemi böyle? Bide yulaf kepeği yerine yulaf yesek olurmuki :)
Ya o spor minimum olan ama duraksamada olana bi saat öneriliyor ben dukanda zorlanmiyom ekspress mi zorlicak

Tamamdır :KK66: gayet iyi bence sınırlandırmada yok galiba şu kadar ye bu kadar ye gibi sadece yenilecekler belli.deniycem bende :) sende tamamlayınca yazarmısın kaç kg verdiğini merak ederim :)

Canim ben de bu cuma başlayacağım insaallah

Cnm bu diyete başlarsan kırmızı et değilde tavuk balık hindi eti Yemeni öneririm yogurduda unutma sadece bigün saf protein zaten diğer günler de rahatsin

Kız ben de a grubuyla bana da kırmızı et gelmiyor. Tercihim tavuk olur.
yumurta serbest se ben dalarim dukana

Tabi canım serbest kirmiİ et yenecek diye şartı yok tavuk yap balık yap köfte yap valla seçenek çok dukanda

Tamamdır canım. Yarın akşamdan menümü senle beraber belirleyelim ki ertesi günüm planlı olsun..
1 hafta boyunca menüleri 1 gün önceden beraber yapalim. Kan grubuna göre dikkat ederek hemide

Tamamdır canım. Yarın akşamdan menümü senle beraber belirleyelim ki ertesi günüm planlı olsun..
1 hafta boyunca menüleri 1 gün önceden beraber yapalim. Kan grubuna göre dikkat ederek hemide
Tamam o zaman cnm yaparız beraber sen o zaman domateside az yiyecen bi ara domates kuru yaptiydin dimi ama işe yaramadiydi

keremcemediyorum : 48322757 .!.:
Tamam o zaman cnm yaparız beraber sen o zaman domateside az yiyecen bi ara domates kuru yaptiydin dimi ama işe yaramadiydi

Domatese dikkat ediyirum artık. Soğan a bayılırım ama... güzel kilo verirsem bakarsın ben de sana dukan arkadaşı olarak devam ederim

Ben bu hafta yapamam tatlım en iyi ihtimalle haftaya başlarım.iyice bi toparlamam lazım.zaten izindeyim bu hafta ilaçlar inanılmaz ödem yaptı resmen psikolojim bozuldu.direk göbeğim şişti :KK43: haftaya dukanı deneyebilirim ama :KK66:
Aslında dükan odem için birebir o şişlik hiç kalmiyor protein gününde atiliyor odem sen musait olunca yaparsın

Ben bu hafta yapamam tatlım en iyi ihtimalle haftaya başlarım.iyice bi toparlamam lazım.zaten izindeyim bu hafta ilaçlar inanılmaz ödem yaptı resmen psikolojim bozuldu.direk göbeğim şişti :KK43: haftaya dukanı deneyebilirim ama :KK66:

Ay önce iyice toparlan zaten canim... hastalık zor ya...ben de çok uykusuz um benim sipalar hala ayakta.

Bu çocuk 2 yaş sendromunda ya. Ben de şöyle 30 yaş sendromuna girsem de bir kaç ay free takılsanda.

Back
X