- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #208.421
Bilmem ben hiç yapamadım ya tek eksiğim o ama gün içinde yürüyüşüm oldu tempolu değil sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem ben hiç yapamadım ya tek eksiğim o ama gün içinde yürüyüşüm oldu tempolu değil sadece
Ya o spor minimum olan ama duraksamada olana bi saat öneriliyor ben dukanda zorlanmiyom ekspress mi zorlicak
Tamamdırgayet iyi bence sınırlandırmada yok galiba şu kadar ye bu kadar ye gibi sadece yenilecekler belli.deniycem bende :) sende tamamlayınca yazarmısın kaç kg verdiğini merak ederim :)
160Boyun kaçki tatlım?
Çeşit çeşit spora gerek yok cnm yuruyuste yetiyor başka bisi yapamazsanYa o spor minimum olan ama duraksamada olana bi saat öneriliyor ben dukanda zorlanmiyom ekspress mi zorlicak
Et canım kilolar gitsinde sorun değilAy tamam o zaman canim bu 1 hafta seni çok raşit edicem. Yulaf kepegı ni de alayım.cuma baslarim
Oda yetiyo zatenBilmem ben hiç yapamadım ya tek eksiğim o ama gün içinde yürüyüşüm oldu tempolu değil sadece
Cnm bu diyete başlarsan kırmızı et değilde tavuk balık hindi eti Yemeni öneririm yogurduda unutma sadece bigün saf protein zaten diğer günler de rahatsin
Yetiyor heralde baksana :) yetmediği yerde asılcamOda yetiyo zaten![]()
Tabi canım serbest kirmiİ et yenecek diye şartı yok tavuk yap balık yap köfte yap valla seçenek çok dukandaKız ben de a grubuyla bana da kırmızı et gelmiyor. Tercihim tavuk olur.
yumurta serbest se ben dalarim dukana
Tabi canım serbest kirmiİ et yenecek diye şartı yok tavuk yap balık yap köfte yap valla seçenek çok dukanda
Tamam o zaman cnm yaparız beraber sen o zaman domateside az yiyecen bi ara domates kuru yaptiydin dimi ama işe yaramadiydiTamamdır canım. Yarın akşamdan menümü senle beraber belirleyelim ki ertesi günüm planlı olsun..
1 hafta boyunca menüleri 1 gün önceden beraber yapalim. Kan grubuna göre dikkat ederek hemide
Ben bu hafta yapamam tatlım en iyi ihtimalle haftaya başlarım.iyice bi toparlamam lazım.zaten izindeyim bu hafta ilaçlar inanılmaz ödem yaptı resmen psikolojim bozuldu.direk göbeğim şiştiCanim ben de bu cuma başlayacağım insaallah
keremcemediyorum : 48322757 .!.:Tamam o zaman cnm yaparız beraber sen o zaman domateside az yiyecen bi ara domates kuru yaptiydin dimi ama işe yaramadiydi
Aslında dükan odem için birebir o şişlik hiç kalmiyor protein gününde atiliyor odem sen musait olunca yaparsınBen bu hafta yapamam tatlım en iyi ihtimalle haftaya başlarım.iyice bi toparlamam lazım.zaten izindeyim bu hafta ilaçlar inanılmaz ödem yaptı resmen psikolojim bozuldu.direk göbeğim şiştihaftaya dukanı deneyebilirim ama
![]()
Ben bu hafta yapamam tatlım en iyi ihtimalle haftaya başlarım.iyice bi toparlamam lazım.zaten izindeyim bu hafta ilaçlar inanılmaz ödem yaptı resmen psikolojim bozuldu.direk göbeğim şiştihaftaya dukanı deneyebilirim ama
![]()
Sadece birinci günü bir soğan sonra devam çiğ soğan yağ yaktiriyo ben dukanda çok yiyorumDomatese dikkat ediyirum artık. Soğan a bayılırım ama... güzel kilo verirsem bakarsın ben de sana dukan arkadaşı olarak devam ederim
Al bendende o kadarBu çocuk 2 yaş sendromunda ya. Ben de şöyle 30 yaş sendromuna girsem de bir kaç ay free takılsanda.