Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canlar ben kaçıyorum..
aslıcım haftasonları pek kimse takılmaz aklında olsun.. buralarda yani..

çikolatım ya mail at ya mesaj at ya ara bişey yap içine atma canım.. ben kontrol ederim yine gelip...

canlar ben kaçıyorum..
aslıcım haftasonları pek kimse takılmaz aklında olsun.. buralarda yani..QUOTE]

tamam bende cıkıyorum simdi zaten görüşürüz.. bana kilo aldıran şeyleri sormussunuz ya inan bende bilmiyorum yani çok fazla dışardan yemeye basladık sanırım bu yüzden birde yen,i evliyiz her gün biri yemege cagırıyordu böyle böye kısa zamanda çok kilo aldm yazda geliyor korktum böyle bi diyet yapayım dedim cok sabrım yok malesef 1 aylık diyetlere karşı kötü yanımda bu :(( bu güne kadar hep kısa süreli diyetlerle idare ettim sabırsızım malesef..

sağol kallisim , ben de oyalanıyorum işte,zaten akşama kayınvalide gelecek,biraz toparlıyayım evi,kafa dağılır...iyiki varsın opuyorumnanaktan

evet aslıcığım bak ben vaktim varken anlatayım.biz burda yaklaşık 2 hafta önce ikişer kişi olarak eşleştirildik.hergün birbirimize neler yediğimizi,içtiğimizi,suyumuza kadar,yaptığımız sporu yazıyoruz.herkes,bir diyetisyen kadar olmasa da çok bilgilidir bizim takımda.çok güzel şeyler öğreniyoruz birbirimizden.ayrıca manevi olarak da çok bağlı bir grubuz,çoğumuz telefonda da görüşüyoruz,dertleşiyoruz.yani eğer iyi bir paylaşımda bulunursan ,gerçekten iyi bir takıma girdin demektir.
5 kg vermesi kolay gibi görünün ama aslında zor olan bir kilo.bijoux var,arkadaşımız birsürü kilo verdi,kısa bir zamanda ...ama geri kalan 3 kg sunu vermek için neler yapıyor...bu işi ancak sabır ve istikrarla halledersin.ve günlük en az 45 dk herhangi bir spor,mümkünse cardio(yürüyüş,bisiklete binme) gibi.... detokslara,hızlı diyetlere girme,elini verir kolunu alamazsın,yaşadım yani...

çikolatam noldu güzelim yaa .ben çok üzülüyorum bunları okuyunca tabiki kimsenin seni mutsuz etmesine izin verme ama son çareyi düşünme hemen.

hemen değil be mersam,hemeni mi kalmış...neler yaşadım 5 yıldır,40 yaşında gibi hissediyorum....neyse bu konuyu burda çok fazla açmak istemiyorum,kimsenin kafasını dağıtmak da... sağol canım benim

çikolatam bu salataları nasıl yapıyosun yazsana .bide kalorileri yüksek olmuyormu merak ettim.

canım havuç rendeliyorum 1 tane,göbek salata,kırmızı lahana doğruyorum.ben beyaz lahana da severim ,onu da doğruyorum bazen.sonra haşlanmış 5-6 kaşık nohut katıyorum bu karışıma.üzerine çok az z.yağı ve tuz atıyorum.(limon yok,ben yakıştırmıyorum buna) bir dilim kepek ekmeği ile,bir öğün çok güzel ve doyurucu oluyor. dediğim gibi,haşlanmış mercimek de olabilir,ondan 8 kaşık koyabilirsin...

kızlar bende çıkıyorum kimseler yok bu gün.sabah okkalı bir kahvaltı ettik pazar ya..ama bu saate kadar hiç bişey yemedim .şimdi 1 portakal yedim.benim ufak kız başımda bekliyor.sen 2 gündür kudurdun anne verdiğin kiloları geri alacaksın diyor.benden izinsiz ağzına tek lokma almıycaksın diyor.allahım sıkı yönetim kuruldu evde darbe var....

afiyet bal şeker olsun,yaramasın kilo aldırmasın inşallah..bizi bu pazar kahvaltıları mahveder.ama bana moral bozukluğu çok yarıyor bu zamanlarda,resmen iştahtan kesildim.sabah yediğim birkaç zeytin,az peynir,1dilim ekmek....senin kızın yönetimi de iyiymiş,aferin ona..

çikolatım reyhan ablam doğru demiş azıcık eğrildiğinde saymıyor tam dik olmalı...bizimkide arada atlıyor bakıyorumda... bende yeniden alacağım alişe kaptırdım sabahtan beri atlayıp zıplıyor sokağa çıkıp arkadalarına gidiyor bakalım kaç yapacak bende aybaşından sonra alıcam yine kendime...
benimki kalori hesabı mesafe göstergesi yapıyor yağ ölçüm yapıyor ama benim yağımı ölçmedi uyuz error verdiohaoldumsmile

...
ya güzel birşey tabii ama aslında ben artık çok gerekli bulmuyorum adımsayarı.olsa iyi de,olmasa da olur yani.sonuçta salona gidip 1 saat durmadan spor yapıyorum,ter içinde kalıyorum ve resmen farketmeye başladı...dün gece iş yerindeki herkes kilo verdiğim konusunda birleştiler.oysa sadece 2 haftada 2 kg verdim,ama spor bunu 5 kg gibi gösteriyor.göbeğim hemen azalıyor...yani kısaca adım sayarım olsa nolur olmasa nolur demeden edemiyorum

sağol kallisim , ben de oyalanıyorum işte,zaten akşama kayınvalide gelecek,biraz toparlıyayım evi,kafa dağılır...iyiki varsın opuyorumnanaktan

evet aslıcığım bak ben vaktim varken anlatayım.biz burda yaklaşık 2 hafta önce ikişer kişi olarak eşleştirildik.hergün birbirimize neler yediğimizi,içtiğimizi,suyumuza kadar,yaptığımız sporu yazıyoruz.herkes,bir diyetisyen kadar olmasa da çok bilgilidir bizim takımda.çok güzel şeyler öğreniyoruz birbirimizden.ayrıca manevi olarak da çok bağlı bir grubuz,çoğumuz telefonda da görüşüyoruz,dertleşiyoruz.yani eğer iyi bir paylaşımda bulunursan ,gerçekten iyi bir takıma girdin demektir.
5 kg vermesi kolay gibi görünün ama aslında zor olan bir kilo.bijoux var,arkadaşımız birsürü kilo verdi,kısa bir zamanda ...ama geri kalan 3 kg sunu vermek için neler yapıyor...bu işi ancak sabır ve istikrarla halledersin.ve günlük en az 45 dk herhangi bir spor,mümkünse cardio(yürüyüş,bisiklete binme) gibi.... detokslara,hızlı diyetlere girme,elini verir kolunu alamazsın,yaşadım yani...

anladım tesekkür edrim benimde gecen hafta bir arkadasım cumartesi günü sabahı 3 kaşık hint yagı içti o günü tualete gecirdi bagırsaklarını temizledi. pazar günde bu deigim detoksa basadı bir nevi vücuduna bahar temizliği yaptı yani. 7 gün boyunca sıvı beslendi ve inanılmaz ama hiç yorgun düşmedi sebze orbasonn içinde blunan şeyler yeterince besleyici oldugundan yorunlugum yok diyordu birde her öğlen suya atıldıgında kaynayan haplar varya bir tane onladan içiyordu vitmin niyetine. bende ondan özendim cok ft görünüyor şimdi ama madem öyle diyorsunuz sabretmeye calısacagım bende..

ŞenizŞenizŞeniz hmen özledik haberin olsun canım benim iyice doy annişine kardeşlerine ay babamızı unutmayalım zemuszemus

sabah bende ablamla konuştum amcamın hastaneye yattığını söyledi aradım sonra ağlaya ağlaya geberdim amcam aynı babam gibi akciğerde tümör çıkmış :gitme: ehh yaşta var artık babamdan ufaktı ama benim babam rahmetli olalı 13 yıl bitti... bende hemen ilk fırsatta alişi alıp bir geceliğine gideceğim son zamanlarda hiç uğrayamamıştım adamcağıza çok üzüldüm....

kallisim çok üzüldüm yaa .allah şifasını versin inşallah iyi olur.

hemen değil be mersam,hemeni mi kalmış...neler yaşadım 5 yıldır,40 yaşında gibi hissediyorum....neyse bu konuyu burda çok fazla açmak istemiyorum,kimsenin kafasını dağıtmak da... sağol canım benim

canım havuç rendeliyorum 1 tane,göbek salata,kırmızı lahana doğruyorum.ben beyaz lahana da severim ,onu da doğruyorum bazen.sonra haşlanmış 5-6 kaşık nohut katıyorum bu karışıma.üzerine çok az z.yağı ve tuz atıyorum.(limon yok,ben yakıştırmıyorum buna) bir dilim kepek ekmeği ile,bir öğün çok güzel ve doyurucu oluyor. dediğim gibi,haşlanmış mercimek de olabilir,ondan 8 kaşık koyabilirsin...

afiyet bal şeker olsun,yaramasın kilo aldırmasın inşallah..bizi bu pazar kahvaltıları mahveder.ama bana moral bozukluğu çok yarıyor bu zamanlarda,resmen iştahtan kesildim.sabah yediğim birkaç zeytin,az peynir,1dilim ekmek....senin kızın yönetimi de iyiymiş,aferin ona..

ya güzel birşey tabii ama aslında ben artık çok gerekli bulmuyorum adımsayarı.olsa iyi de,olmasa da olur yani.sonuçta salona gidip 1 saat durmadan spor yapıyorum,ter içinde kalıyorum ve resmen farketmeye başladı...dün gece iş yerindeki herkes kilo verdiğim konusunda birleştiler.oysa sadece 2 haftada 2 kg verdim,ama spor bunu 5 kg gibi gösteriyor.göbeğim hemen azalıyor...yani kısaca adım sayarım olsa nolur olmasa nolur demeden edemiyorum

canım kafamızı şişirmek ne demek biliyosun benimde bir sürü sıkıntım var ve hep sizlerle paylaşıyorum.canım kendini çok üzme her şey bir şekilde yoluna girer.kayınvalidende gelsin bakalım belki bişeyler değişir.tabiii seni çok üzüyorsa daha yaşın çok genç bu yaşta bu kadar üzülmeye değmez.inşallah hakkında hayırlısı neyse öyle olur canım benim üzme kendini.
bak sen iştahtan kesiliyormuşsun bendede bir iştah böyle durumlarda coşarım ben.en azından benden şanslısın.
valla benim ufaklık evde darbe yaptı .benden izinsiz hiç bişey yenmiycek diyor.inşallah öyle olur.
çilolatam adım sayar bencede çok önemli bişey değil ama bir motivasyon olurmu diye ne bilim reyhan abla yazdıkça bende heveslendim.benimde birnci bozukmuş hiç kullanamadım .şimdi yenisi gelecek bakalım.

ŞenizŞenizŞeniz hmen özledik haberin olsun canım benim iyice doy annişine kardeşlerine ay babamızı unutmayalım zemuszemus

sabah bende ablamla konuştum amcamın hastaneye yattığını söyledi aradım sonra ağlaya ağlaya geberdim amcam aynı babam gibi akciğerde tümör çıkmış :gitme: ehh yaşta var artık babamdan ufaktı ama benim babam rahmetli olalı 13 yıl bitti... bende hemen ilk fırsatta alişi alıp bir geceliğine gideceğim son zamanlarda hiç uğrayamamıştım adamcağıza çok üzüldüm....
çok geçmiş olsunn
canım ben 19 yasındayım bi senelikte evliyim flört dönemlerimizde 50 kiloydum cokta rahattım güzeldim ah bu evliliğin agırlıgımı bilmiyorum ama 58leri görmeye basladım tartımda boyumda 168
kızma aslıcım amaa inan kilonda hiç bi şey yok
belki sen kendini rahat hissetmiyor olabilirsin ama
benim gibi 112 kiloluk biri 58 kilodaki birini zayıflama çabası içinde görüncee azcık tuhaf oluyorr
önce herkese iyi pazarlar dileyeyim,kallisim bijom..sizi görmek ne güzel
yine bir mutsuz günümde ,yüzümü güldürdünüz...çok depresif oldum bugünlerde,okudukça daralıyorsunuzdur belki... hakkınızı helal edin bana:(
vaall benimde nasıl moralim bozuk anlatammm hilalcim
asli ciğim canım yaşın boyun ve kilon gayet orantılı bence.hee ama 50 kg haline alışmış olabilirsin,belki bu yüzden sana garip geliyordur 58 kg.
bana sorarsan şok diyetlere gerek yok canım,bence şöyle yapalım.sen bize,diyette değilken neler yediğini yaz,sence neler sana aldırdı bu fazlalıkları,onu yaz.biz de sana önerilerde bulunalım.
bak,ağır bir diyet yapar ve bırakmak zorunda kalırsan 62 olursun,tecrübeyle sabittir tatlım...
tecrube diyosa dogrudurr

Son düzenleme:
selammm

ne bijouxxumu gördün chokocum o gitmemismiydi.. ben o yok diye iki gundur ohaoldumsmile ohaoldumsmile söyleyemiyciimmm

yaa 10 sayfayi askin yazismissiniz:dilcikar::dilcikar:
okuyamadim hepsini..ben yorgunum.. havalar felaket ayol rüzgar ucurucakti beni :roflol::roflol:

ay kafam öyle fena ki ne yazicagimi bilemedim unuttum.. neyse yarin görüsürüz.. herkesi öpüyorum tek tek

sanada iyi pazarlar tatlım.afferin sana gayet güzel yemişsin.sen spor yapıyormusun okulda aleynacım.merve yapamıyor.dersleri çok yoğun sadece arada bir yürüyoruz beraber.annen yaptı ve yemedimi o tatlıdan eminmisin .sen mutfaktan çıktığın bir ara mutfağa gizliden dalmış olmasın.dilimleri say aleyna.opuyorumnanaktan
yokkk annem yapmadı dışardan aldılar sadece ablamla bana... bu arada ben spor yapıyorm ben öğlenciyim çoğunlukla cumartesi ve pazar bisiklete biniyorum hemde bayağı biniyorum... heralde 1 veya 1,5 saat biniyorum.:lepi:

yokkk annem yapmadı dışardan aldılar sadece ablamla bana... bu arada ben spor yapıyorm ben öğlenciyim çoğunlukla cumartesi ve pazar bisiklete biniyorum hemde bayağı biniyorum... heralde 1 veya 1,5 saat biniyorum.:lepi:

tamam tatlım sana güveniyorum.afferin sana ne güzel bisiklet sürmüşsün hemde 1 -1,5 saat süper .mervişede öner o da biniyor ama senin kadar değil.

evlenmeden çnce bir sitede oturuyorduk bende cok bisiklet binerdim hiç kilo almazdım 1,5 senedir binemiyorum cok özledim ama binecek alanımda yok , spor aleti olan bisikletinde zevki yok yapamıyorum ah ahhsenağlama

aslı selam canım hoşgeldin.bizim takım harika bir yer bir girdinmi bir daha çıkamazsın ama düzenli paylaşımın önemli.sende kilo yokki zaten yaşında çok küçükmüş hemen verirsin o kiloları.

aslı selam canım hoşgeldin.bizim takım harika bir yer bir girdinmi bir daha çıkamazsın ama düzenli paylaşımın önemli.sende kilo yokki zaten yaşında çok küçükmüş hemen verirsin o kiloları.

sagol canım çok hoş buldum :) evet yaşım küçük ama inan çok abur cunur depolaım gitmiyor kilolAr birde size birşey söyleyim benim eşim bogazına cok düşkün inanın diyete karar veriyorum akşam geliyor ve ay canım güzel bir yemek çekti hadi gidelim diyor diyetteyim deyincede aman boşver bugün yiyelim yarın baslarız hadi hadi diyor benimde sabrım ve dayanıklılıgım az o güzel yemekleri sıralayınca dayanamıyorum ve gidiyorum. :(( o nedenle zaten evlennce bu kadar arrttı bu kilolar hiç alışık olmadıgım bu güne kadar hiç görmedigim rakamları görüyorum tartımda

işte yineee:çok üzgünüm: bu adam beni öldürecek valla kızlar onun yüzünden 2 kocaman top çilekli dondurma yedim çok üzgünüm dayanamıyorum snra pişman oluyorum ya :(( yarın neler yedigimi tekrar yazarım sabah giremem ancak 3e dogru girebilirim. görüşürüz ..

habanero kallisim o dedigim ispanyol biberinin jalapenos ve habanero güzelim türk biberleri bittide ispanyol meksika biberlerinde sira.kaydirigubbakcemile3 ama cok güzel aciliklari. evde benden baska kimse yiyemez onlarida alis söyleyince ona sasirdim.. bulamazsan ben sana göndereyim kallisim sorun yok

annişim neden artık evde sağlıksız şeyleri pişirmediğimizi yazmadın :delphin:haftada bir tatlı veya kek seçeneğimiz vareyvahedigeldismile

pericim sen yazdınmı yediklerini ben göremedim canımcım sempatiksalakcinni annen kötü şeylerle kandırdımı yoksa sakın haaaa kanma bak biz kilo verelim onlar kalsın şişko dobişko:roflol::roflol:

Pia teyzede aklı karışık gelmiş:roflol::roflol: inatla teyze olduğunu kabul edene dek yazıcam Piacımnaniknanik

habanero kallisim o dedigim ispanyol biberinin jalapenos ve habanero güzelim türk biberleri bittide ispanyol meksika biberlerinde sira.kaydirigubbakcemile3 ama cok güzel aciliklari. evde benden baska kimse yiyemez onlarida alis söyleyince ona sasirdim.. bulamazsan ben sana göndereyim kallisim sorun yok

bugün buldum ablam tohum ebayın türk sitesi varya bizde ondan... şimdi elimde bir siparişim var onu bitiriyim hepsiyle tohum alacağımdelikafaduldendelikafadulden

ama sadece hani tek şey varya konuşmuştuk glayöl sizdeki adı neydi gladolyusmu yalanda yazıyorum heeeee:roflol: uydurukçu kallis... işte onun çeşitlerini ebayda buldum başarabilirsem alışveriş yapmadım hiç ebaydan işte başarırsam alacağım yok başaramazsam sen yollarsın ambal yaaaa:roflol: çok muzurum şimdi aklıma bişi geldi yollarsan bir şartla diyecektim ki vazgeçtim dilimi tutayım:roflol::roflol: haber veririm zaten ablam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

birde not düşeyim çok güzelll bir pazar geçirdim, yine kaçamaksız yine bol su içerek opuyorumnanaktan az miktarda yiyerek opuyorumnanaktan

Back
X