hemen değil be mersam,hemeni mi kalmış...neler yaşadım 5 yıldır,40 yaşında gibi hissediyorum....neyse bu konuyu burda çok fazla açmak istemiyorum,kimsenin kafasını dağıtmak da... sağol canım benim
canım havuç rendeliyorum 1 tane,göbek salata,kırmızı lahana doğruyorum.ben beyaz lahana da severim ,onu da doğruyorum bazen.sonra haşlanmış 5-6 kaşık nohut katıyorum bu karışıma.üzerine çok az z.yağı ve tuz atıyorum.(limon yok,ben yakıştırmıyorum buna) bir dilim kepek ekmeği ile,bir öğün çok güzel ve doyurucu oluyor. dediğim gibi,haşlanmış mercimek de olabilir,ondan 8 kaşık koyabilirsin...
afiyet bal şeker olsun,yaramasın kilo aldırmasın inşallah..bizi bu pazar kahvaltıları mahveder.ama bana moral bozukluğu çok yarıyor bu zamanlarda,resmen iştahtan kesildim.sabah yediğim birkaç zeytin,az peynir,1dilim ekmek....senin kızın yönetimi de iyiymiş,aferin ona..
ya güzel birşey tabii ama aslında ben artık çok gerekli bulmuyorum adımsayarı.olsa iyi de,olmasa da olur yani.sonuçta salona gidip 1 saat durmadan spor yapıyorum,ter içinde kalıyorum ve resmen farketmeye başladı...dün gece iş yerindeki herkes kilo verdiğim konusunda birleştiler.oysa sadece 2 haftada 2 kg verdim,ama spor bunu 5 kg gibi gösteriyor.göbeğim hemen azalıyor...yani kısaca adım sayarım olsa nolur olmasa nolur demeden edemiyorum