- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.541
Geçen hafta 75.8
bu hafta 74.7
fark -1.1kg
çok şükür sonun da kırdı şeytanın bacagini
Günaydın kaptan hanimcim 9.takimdan ben geldimgünaydınlar arkadaşlar bu hafta gerek babamın rahatsızlığı gerek oğlumun rahatsızlığı gerekse kendi rahatsızlığım sebebiyle takıma pek uğrayamadım mesela bu sabah sayfayı açınca da 300 tane okunmamış mesaj vardı geçmişi okumaya çalışacağım bilmem gereken bişeyler var mı
öğleye kadar işyerindeyim öğleden sonra gene oğlumun yanına geçeceğim bildirimler öğleye kadar olursa iyi olur
Ohh miss gibi olmus afieytker olsun biz bu sabah epey gec kaldik regl olmusum agri çekiyorum yumurtalarimi ocaga yeni koydum dahaEki Görüntüle 1897523
Bu sabah kızım bende senin tabağın gibi istiyorum dedi onada hazırladım ...
Afiyet olsun bize ...
@w e n d y dun sabah zeytin olmasa dukan kahvaltısı olucak dedin bu sabah koymadım
Kızlar müsait olanlar atsın foto hem fikir olur hem motivasyon T tatlitambak sen çok atıyordun bir ara yine başla hadi
sağol canımcımmgeçen hafta : 69,700
bu hafta : 69,400
fark : 0,300 gr
yüzde : 0,43 canım bana yazmış toz pembe bu şekilde
Tozpembe hanim tanistikmi sizinlesağol canımcımm
Siz özelden paralel yarısma mı düzenliyosunuz yaa
Geçen hafta 75.8
bu hafta 74.7
fark -1.1kg
Nasil diyetler mesela kiz benide alin araniza bende yapim sizlen ayni
Biliyorum canim seni mefkuremi cok severim
Artık sizinle devam edicem 9.takimin kaptaniyla bi anlamzlik olduda aslinda diyeti birakmaya karar vermstm neden onca emegimi cope atayim dedim sonra buraya geldim
Geçen hafta
81
Bu hafta
77.8 kg
Fark3.2
Tartiyi da çıkmıştım hata diyor yukleyemedim
Telefonda ki resim ayarlarından piksel dusur ozaman olurBayanlar ben telefondan resim koyamıyorum buraya. Siz nasıl yapıyorsunuz. Boyutu uygun değil diyo
Vaay cok iyi tambagımGeçen hafta 75.8
bu hafta 74.7
fark -1.1kg
Canım bu gruplar kilo gruplarına göre daha sistematik kurallara sahip, belki ondan da farklı gelmis olabilirBen 2012 yılında 1 2 ay gibi bir süre bulunmuştum. Kullanıcı ismim farklıydı ne olduğunu bile hatırlayamıyorum Allen sanırım 70-79 kilo agirliginndakiler zayifliyor grubundaydim.ama o zamanlar grupta kimse kimseyi takmıyordu gruplasma vardı. Bende hoşlanmadığım için çıkmıştım.
cok iyi tebrikler senin isim neydi canim
Sen yazmayınca liste geç kalmasın diye yazdım...:)Kız hani ben de yazacaktım birincisi aciklayacaktin
Evet burada takım olarak yarısıldıgı icin öyle olabilir. Biz de seni sevdikmorordek ben bu grubu çok sevdim. Çok ilgili ve azimli, şakacı. Kilo gruplarında yazıyorum işte şunları yedim şöyle yaptım hiç ilgi alaka yoktu. Sadece 3 5 kişi canım cicim konuşuyordu diğerleri görünmez gibiydi. Burası gerçekten amacına uygun motive edici bir grup
canım tanışmadık sanırımm ama tanışalımTozpembe hanim tanistikmi sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?