- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.581
benim ismimde fatmagül 25 yaşındayım geçen sene evlendim stajyer mali müşavirim martta son sınavım var geçersem mali müşavir olucam inşallah... daha önce kendim 20 kilo vermiştim evlendikten sonra 6-7 kilo aldım doğum kontrol hapı yüzünden 5 kilo birden almıştımAmanin ne cok vermissin maşallahmefkurem ne yapmis baktinmi
Senlede tanismamz biz sendemi yenisin burda cnm
Ben kendimi tanitmistim canm Merve ismim 28 yasindaym 4yasinda oglum var mayıstan beri 9.takimdaydim 11kilo verdim ama 2sini geri aldim simdi onu vermeye calisiyorum
Nescafe wc sorununa acaip güzel geliomuş, keşke tartı öncesi farketseydim bunu
kızlar bu kadar su'ya spor'a rağmen bu selülitler ne zaman gidicek? güya çay-kahveyi azaltıyorum gitsin diye ama
yoğurt diyeti mi o nasıl oluyor canım nasıl yapılıyor bana da anlat gitsin şu kilocuklar basenlerrYoğurt diyeti ama tam uygulayacağim misafir ve Regl bozdu işimi ama tekrar yapacam ama dukanidA bozmadim
Aynı fikirde tüm onlarla çok Ogün yaptı çünkü proteinin her öğünde fazla olması gerektiğini unuttun sanırım bende çok giremedimm seni uyarayim @wendy ama pes etmek yokCanim bence senin duraklamanin sebebi bu yedigin dukan ekmegi ve dukan kekinden dolayi duraklama yasamak istemiyosan bunlari kesmen lazim hergun ust uste yendiginde duraklama kacinilmaz oluyo bence bu hafta bi dene benim dedigim gibi onlari azaltim hem suyu hemde yesil cayo cogaltirsan haftaya rahat kilo vericeginden eminim
7 günde 7 kilo yoğurt diyeti nete bak cnm ilk gün patatesle başlıyo ama ben patates yemedimyoğurt diyeti mi o nasıl oluyor canım nasıl yapılıyor bana da anlat gitsin şu kilocuklar basenlerr
Tamam canım bi bakim sağol7 günde 7 kilo yoğurt diyeti nete bak cnm ilk gün patatesle başlıyo ama ben patates yemedim
Canim bence senin duraklamanin sebebi bu yedigin dukan ekmegi ve dukan kekinden dolayi duraklama yasamak istemiyosan bunlari kesmen lazim hergun ust uste yendiginde duraklama kacinilmaz oluyo bence bu hafta bi dene benim dedigim gibi onlari azaltim hem suyu hemde yesil cayo cogaltirsan haftaya rahat kilo vericeginden eminim
ne demek şekerimsağol canımcımm
valla bende telden yapamıyorum sinir oluyorum pc nin başına geçiyorumBayanlar ben telefondan resim koyamıyorum buraya. Siz nasıl yapıyorsunuz. Boyutu uygun değil diyo
neyyyy anammmm yetişmem lazım sanaGeçen hafta
81
Bu hafta
77.8 kg
Fark3.2
Tartiyi da çıkmıştım hata diyor yukleyemedim
Geçen hafta
81
Bu hafta
77.8 kg
Fark3.2
Tartiyi da çıkmıştım hata diyor yukleyemedim
Aynı fikirde tüm onlarla çok Ogün yaptı çünkü proteinin her öğünde fazla olması gerektiğini unuttun sanırım bende çok giremedimm seni uyarayim @wendy ama pes etmek yok
ne yapıyo ya bu hatun deliricemMasaallah canım. Ay kahretsin bu hafta birincisi yeaaa
canım onlar yulaf kepeği ve yumurtadan ibaret nerdeyse, hadi kekteki tatlandırıcı dicem ama onu da regl'den dolayı tatlı ihtiyacım geçsin diye yapmıştım, 1dl deki miktarı çok az gerçekten. yulaf kepeğini yoğurtla tüketemiyorum ben, ya komple çıkarıcam ya da ekmek yapıp yicem.
Kekini kkaolu dye hatrliyorum sanki oyuzden dedim aslinda canim yada normal duraklama yasiyosun artik zaten vermen gereken kiloda iyice azalmis oyuzden normal galiba duraklama olmasi
ben sana dedim havuç yemetarçın ve limonlu canım, kakao pek kullanmıyorum. ama tatlandırıcı var, keki de ayda 1 yapıyorum, genelde 8'e ya da 12ê bölüyorum, haliyle beni bayaa idare ediyobitsin de az ara verim madem, anam havuç yiyom medusa38 kızıyo, tatlandırıcın var kek yap havuç yeme diyo, şimdi de vay kek, ekmek yiosun diyo kız gel çabuk
Ayni dert bendede var o kadar yuruyus yapiyom yinede tık yok kahveyi birakmakmi gerekiyomus ben iciyorum amaNescafe wc sorununa acaip güzel geliomuş, keşke tartı öncesi farketseydim bunu
kızlar bu kadar su'ya spor'a rağmen bu selülitler ne zaman gidicek? güya çay-kahveyi azaltıyorum gitsin diye ama
Merhaba evet gozumden kacmadi yorumlarimada cevap yazmadn
Ne zaman dugun canimBen bir girim bende coşturacam da ortalamayı ama daha 28 ekime çok var.Benım de cayma şamsım kaçarım yok. Mekanı da tuttuk tıkır tıkır devam etmek zorundayım.Yokda düğünde aaaa gelin de tombulmuş diyecekler. Böyle bişeye asla izin veremem.
ben sana dedim havuç yeme
Hosbuldum canimcanım hoşgeldin aramıza
canım regliye rağmen mi bu kadar kg verdin helal sanaYoğurt diyeti ama tam uygulayacağim misafir ve Regl bozdu işimi ama tekrar yapacam ama dukanidA bozmadim
canım sen tartıldın mı kaç kg sun bu haftaKekini kkaolu dye hatrliyorum sanki oyuzden dedim aslinda canim yada normal duraklama yasiyosun artik zaten vermen gereken kiloda iyice azalmis oyuzden normal galiba duraklama olmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?