Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim ismimde fatmagül 25 yaşındayım geçen sene evlendim stajyer mali müşavirim martta son sınavım var geçersem mali müşavir olucam inşallah... daha önce kendim 20 kilo vermiştim evlendikten sonra 6-7 kilo aldım doğum kontrol hapı yüzünden 5 kilo birden almıştım 173 boyum işte buraya geldim 3 haftadır buralardayım .. senin hedef azmış 2 kilocuk hemencik verirsin inşallah

Nescafe wc sorununa acaip güzel geliomuş, keşke tartı öncesi farketseydim bunu

kızlar bu kadar su'ya spor'a rağmen bu selülitler ne zaman gidicek? güya çay-kahveyi azaltıyorum gitsin diye ama

Ay o dert ben de de var. Hergun icerdim kahveyi ama şimdi nadir içiyorum. Çözüm. Önerisi olan bna da desin

Aynı fikirde tüm onlarla çok Ogün yaptı çünkü proteinin her öğünde fazla olması gerektiğini unuttun sanırım bende çok giremedimm seni uyarayim @wendy ama pes etmek yok

canım onlar yulaf kepeği ve yumurtadan ibaret nerdeyse, hadi kekteki tatlandırıcı dicem ama onu da regl'den dolayı tatlı ihtiyacım geçsin diye yapmıştım, 1dl deki miktarı çok az gerçekten. yulaf kepeğini yoğurtla tüketemiyorum ben, ya komple çıkarıcam ya da ekmek yapıp yicem.

Aynı fikirde tüm onlarla çok Ogün yaptı çünkü proteinin her öğünde fazla olması gerektiğini unuttun sanırım bende çok giremedimm seni uyarayim @wendy ama pes etmek yok

nası ya, protein almadığım öğün yok ki benim, ekmekleri ya arada ya da protein yanında yiyorum, acil gel açıkla ama güzel türkçe olsun mümkünse, anlıcaam dilden

Kekini kkaolu dye hatrliyorum sanki oyuzden dedim aslinda canim yada normal duraklama yasiyosun artik zaten vermen gereken kiloda iyice azalmis oyuzden normal galiba duraklama olmasi

Kekini kkaolu dye hatrliyorum sanki oyuzden dedim aslinda canim yada normal duraklama yasiyosun artik zaten vermen gereken kiloda iyice azalmis oyuzden normal galiba duraklama olmasi

tarçın ve limonlu canım, kakao pek kullanmıyorum. ama tatlandırıcı var, keki de ayda 1 yapıyorum, genelde 8'e ya da 12ê bölüyorum, haliyle beni bayaa idare ediyo bitsin de az ara verim madem, anam havuç yiyom medusa38 kızıyo, tatlandırıcın var kek yap havuç yeme diyo, şimdi de vay kek, ekmek yiosun diyo kız gel çabuk

ben sana dedim havuç yeme

Nescafe wc sorununa acaip güzel geliomuş, keşke tartı öncesi farketseydim bunu

kızlar bu kadar su'ya spor'a rağmen bu selülitler ne zaman gidicek? güya çay-kahveyi azaltıyorum gitsin diye ama
Ayni dert bendede var o kadar yuruyus yapiyom yinede tık yok kahveyi birakmakmi gerekiyomus ben iciyorum ama
KumraL_KrakeR ve toz-pembe ikinize de merhaba. Henüz konuşamamıştık.
Merhaba evet gozumden kacmadi yorumlarimada cevap yazmadn
Ne zaman dugun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…