- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.841
olsun olsun rakip başka orti başka meydan oku sen seve seve kabul ederSenin ortinmi ay o zaman baska orti bulayim kendime
ben 4 kişiyle birden yarışıyorum canımamı susadım neSenin ortinmi ay o zaman baska orti bulayim kendime
Bizim takım bugün listeyi geçmiş paylasacak diğerleri baslamisben 4 kişiyle birden yarışıyorum canımamı susadım ne
canın yanıyor mu tambağım yaaaHacamat merkezleri var. Ya da sertifikası olan tanıdıklar var onlarda yaptırıyorum ben.ilk merak ettim nasıl birsey diye şifa niyetine yaptırdım. Sonra çok faydasını gördüm tekrar etmeye karar verdim
Kızz benım olmadıgım bı watrsapp grubumuz mu var..valla yakarım sızı bensız orda dedıkodu yapıyosanızolmam mı sabah akşam dürtüyorum betulu
Hanımmm hanımmm -elim belımde su an oyle hayal et- hangı cılgın benım ortımı kendıne orti yapacakmıs sasarım
Olabilirz rakıp canım da benım vucudum sapıttı bu ara belkı sen motıve olursun banailahi kiz
Ben seni seciyorum kendime rakip kabulmu canim
he ya ortim dövüyolar benı burda
kızz gel ben hepınıze yeterımSenin ortinmi ay o zaman baska orti bulayim kendime
Aynen ortim bı coşmuş gördüm seni.. nedir yani ben neyine yetemedimben 4 kişiyle birden yarışıyorum canımamı susadım ne
o konuları kapatsak yeni arkadaşların haberi yokdaKızz benım olmadıgım bı watrsapp grubumuz mu var..valla yakarım sızı bensız orda dedıkodu yapıyosanız
Hanımmm hanımmm -elim belımde su an oyle hayal et- hangı cılgın benım ortımı kendıne orti yapacakmıs sasarımÇıkışa gelll kızaaammm - bir adet kafa kıran özge bu mesajında çemkırerek gözdagı vermeye calısıyo
Kız saka yapıyom bunlar benım meshur cumlelerımdır.. mısal kavga var cıkısa gel dedıgımde hep betusum gelır aklıma.. kız yok mu bdv de söyle ıyı bı kavga gıdıp dalakbtlbetul
Olabilirz rakıp canım da benım vucudum sapıttı bu ara belkı sen motıve olursun bana
Ortım de yazmıs sonrakı mesajlarda nılgunum benım en has ortımdır yerimm onu yaakapısalım senle bu hafta bakalım..etıketle benı menulerıne
he ya ortim dövüyolar benı burdaagzıma agzıma vuruyolar makalelerle
kızz gel ben hepınıze yeterım(Yogunluktan nefes almayı unuttu )
Aynen ortim bı coşmuş gördüm seni.. nedir yani ben neyine yetemedimye tatilde kuymakları al 7kilo birden burda gel ortiden ortıye kos.... diyip rencıde mı edeyım senı ılla dökeyim mi butun kırlı camasırlarını ortaya kızzz
kuymakcı guzelı senı
Diyene bak :)ay sorma çok geveze bunlar
Sen Ozge'yi de mi sattın sonunda? Satmadıgın insan kaldı mı ya şu grupta senin
aaa lütfen yeni arkadaşlar beni geçtiDiyene bak :)
Sen Ozge'yi de mi sattın sonunda? Satmadıgın insan kaldı mı ya şu grupta senin
Benim kafa basmıyor zaten sizin yarısmalara. Herkes herkesle rakip oldu sanırım, takip edemiyorumaaa lütfen yeni arkadaşlar beni geçti
yok kız o benim ortim ötekilerle yarışıyozya birde yeni arkadaşlar motive olsun
butun aksam burdayım kız herkese teeekk teekk cevap verıcem hadı bakalım.. anam 2saat deneye kactım 350 mesaj bırıktı.. yazıyla üçyüzelliiiii
yorma sen kendini canım çıkamazsın içinden çok feci ortalıkBenim kafa basmıyor zaten sizin yarısmalara. Herkes herkesle rakip oldu sanırım, takip edemiyorum
Ya ama canımın ici ben seni bu organik hatunla orti olurken uyarmıstım, bak bu gacı kimleri kimleri sattı demistim :) Huylu huyundan vazgecmiyor iste naparsın :))butun aksam burdayım kız herkese teeekk teekk cevap verıcem hadı bakalım.. anam 2saat deneye kactım 350 mesaj bırıktı.. yazıyla üçyüzelliiiiiişi gücü bırakıp burda mı yasıyonuz.beynınıze çip taktınız aklınızdan gecenlerı buraya o u yazıyo napıyo anlamadım kı
morordek ördekim bu benı de bırakıp baskalarına yar oldu.. halbukı ben onu tatıldeyken elım bağrımda baklemıstım..o naptı kuymak yıye yıye 7kılo aldı geldı sonra da benı terkettı böööhöööö böhööö hönkür hönkürr
listey,i ekledim tatlım haberiniz ola ben biraz ev işleriyle uğraşayımYa ama canımın ici ben seni bu organik hatunla orti olurken uyarmıstım, bak bu gacı kimleri kimleri sattı demistim :) Huylu huyundan vazgecmiyor iste naparsın :))
ah canım ağlama ağlama ben hepinize yeterimbutun aksam burdayım kız herkese teeekk teekk cevap verıcem hadı bakalım.. anam 2saat deneye kactım 350 mesaj bırıktı.. yazıyla üçyüzelliiiiiişi gücü bırakıp burda mı yasıyonuz.beynınıze çip taktınız aklınızdan gecenlerı buraya o u yazıyo napıyo anlamadım kı
morordek ördekim bu benı de bırakıp baskalarına yar oldu.. halbukı ben onu tatıldeyken elım bağrımda baklemıstım..o naptı kuymak yıye yıye 7kılo aldı geldı sonra da benı terkettı böööhöööö böhööö hönkür hönkürr
Ya ama canımın ici ben seni bu organik hatunla orti olurken uyarmıstım, bak bu gacı kimleri kimleri sattı demistim :) Huylu huyundan vazgecmiyor iste naparsın :))
valla napıyon ne edıyon cok meraklandırıyosun benı ne yalan soylıym.. tebrık ederım canım,yınetoplight inatettimolacak mefkuremlede yarışı kazandım ben biraz kızağa cekileyim baskalri yarissin dimi diğer arkadaşlardan bu hafta ataktalar onlardanda umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?