Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olmam mı sabah akşam dürtüyorum betulu
Kızz benım olmadıgım bı watrsapp grubumuz mu var..valla yakarım sızı bensız orda dedıkodu yapıyosanız
Öyle birincilik döneminiz bitti artık nilsub ve ben en çok kiloyu verecez.
Hanımmm hanımmm -elim belımde su an oyle hayal et- hangı cılgın benım ortımı kendıne orti yapacakmıs sasarım Çıkışa gelll kızaaammm - bir adet kafa kıran özge bu mesajında çemkırerek gözdagı vermeye calısıyo
Kız saka yapıyom bunlar benım meshur cumlelerımdır.. mısal kavga var cıkısa gel dedıgımde hep betusum gelır aklıma.. kız yok mu bdv de söyle ıyı bı kavga gıdıp dalak btlbetul
ilahi kiz
Ben seni seciyorum kendime rakip kabulmu canim
Olabilirz rakıp canım da benım vucudum sapıttı bu ara belkı sen motıve olursun bana
Ortım de yazmıs sonrakı mesajlarda nılgunum benım en has ortımdır yerimm onu yaa kapısalım senle bu hafta bakalım..etıketle benı menulerıne
inatettimolacak benim has ortim olur ama çok yoğun bu aralar
he ya ortim dövüyolar benı burda agzıma agzıma vuruyolar makalelerle
Senin ortinmi ay o zaman baska orti bulayim kendime
kızz gel ben hepınıze yeterım (Yogunluktan nefes almayı unuttu )
ben 4 kişiyle birden yarışıyorum canımamı susadım ne
Aynen ortim bı coşmuş gördüm seni.. nedir yani ben neyine yetemedim ye tatilde kuymakları al 7kilo birden burda gel ortiden ortıye kos.... diyip rencıde mı edeyım senı ılla dökeyim mi butun kırlı camasırlarını ortaya kızzz
kuymakcı guzelı senı

o konuları kapatsak yeni arkadaşların haberi yokda

***5. Takım 487. Etap***

tatlitambak (75,8/74,7/1,1/%1,45)
inatettimolacak (71/70,4/0,6/%0,85)

Nanelibal (82,1/82,4/-0,3/%-0,37)
w e n d y (64,2/64,1/0,1/%0,16)
keremcemim (81/77,8/3,2/%3,95)

toz-pembe (69,7/69,4/0,3/%0,43)
azaydidem (65/73/-8/-%0,32) 449. etapta 2. takımda izne ayrılan üye, izne ayrıldığı kilo: 65 kilosu 38 e bölündü

5. Takım Ortalama: %0,878

sekerkiz67 (76,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Eylul, başlangıç kilosu: 77, hedef kilosu: 65

Pdr93 (81,2/80/1,2/%1,48) yeni üye başlangıç tarihi: 11 Ekim, başlangıç kilosu: 81.2, hedef kilosu: 60
KumraL_KrakeR (69.9/71.1/-1.2/%-1.71) 485. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldığı kilo: 69,9
nilsub (80,2/79,4/0,8/%1,00)
ebrusonmez (61,6/)
blanche_ea (58,9/)
tugce1325 (57,3/)
btlbetul (67,1/) sabit
morordek (60,5)
toplight (75/)sabit
azaydidem seni ekledim listeye

hadi kızlar ben yürüyüşe akşama gelirim öpüldünüz ...
inatettimolacak ortim akşama gel gayrı
butun aksam burdayım kız herkese teeekk teekk cevap verıcem hadı bakalım.. anam 2saat deneye kactım 350 mesaj bırıktı.. yazıyla üçyüzelliiiii işi gücü bırakıp burda mı yasıyonuz.beynınıze çip taktınız aklınızdan gecenlerı buraya o u yazıyo napıyo anlamadım kı

morordek ördekim bu benı de bırakıp baskalarına yar oldu.. halbukı ben onu tatıldeyken elım bağrımda baklemıstım..o naptı kuymak yıye yıye 7kılo aldı geldı sonra da benı terkettı böööhöööö böhööö hönkür hönkürr

Ya ama canımın ici ben seni bu organik hatunla orti olurken uyarmıstım, bak bu gacı kimleri kimleri sattı demistim :) Huylu huyundan vazgecmiyor iste naparsın :))

ah canım ağlama ağlama ben hepinize yeterim

toplight inatettimolacak mefkuremlede yarışı kazandım ben biraz kızağa cekileyim baskalri yarissin dimi diğer arkadaşlardan bu hafta ataktalar onlardanda umutluyum
valla napıyon ne edıyon cok meraklandırıyosun benı ne yalan soylıym.. tebrık ederım canım,yıne cok hızlı verıyosun masallah 2hafta daha aynı yerde sekersem benı bıle gececen valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…