- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.801
bizimki fena gaza geldiiikim tutar senii
Aaaaa kötü kadın müzeyyen hıhhhh...Ay ben buna çoook Gülecem tutmayın beni:))))))))))))))))
Semizotu kırmızı pancar ıspanak karnabahar falan ye canım domates yememeye calisYapalım yapalım iyi olur... Zaten bu perşembe hacamat yaptıracam.sebze ağırlıklı beslenme gerek.hayvansal gıda yasak .
kiz hangi sebzeler şu tutar biliyor musin
Ben takimi tam cozemedmki kime meydan okusam acabaYapı
Yapıyoruz kendine birini seç meydan oku..
Bi görsen ben kaç kişiyi etiketliyorum hepsine meydan okudumher menunde etiketliyosun listede yapıyoruz ama boylede zevkli oluyo..
Aa cok iyims ya bende gireyim bi grubaTakım içi gruplar var birbirimizle yarisiyorum benim ortim T tatlitambak ama biz bu hafta toplam 4.3 kg verdik yine birinciyi galiba
1.65 canim senincanım boyun kaç ?
Hodri meydan
Bence kilona uygun birini seç listeye bak yeni birkaç arkadaş sana yakın ve aktifler...Ben takimi tam cozemedmki kime meydan okusam acaba
Aa cok iyims ya bende gireyim bi gruba
Yandım ortim yandin senide yenilenler tarafına alayimYaptım bi delilik ayşe ye meydan okudum. Ne kadar tutarsa artik
Semizotu kırmızı pancar ıspanak karnabahar falan ye canım domates yememeye calis
Kesınlıkle öyleberil kaptanım seni eskiden beri tanıyanlar nasıl azimli takımını düşünen biri olduğunu bilirler sanırım kumral krakere sanal ortam olduğu için sert gelmiş ama onun kötülüğü için olmadığını biliyordur ama o da sadece uslübü sert dedi burda daha iyi hissedeceğini düşündü bizin en yakın rakimiz sizin takım bu tatlı rekabet bizim hoşumuza gidiyor umarım sizinde hoşunuza gidiyordur mesela mefkuremle keremcemim bu hafta rakiplerdi
hedeflerimizde yakınmışAy ben beddua edermiyim Kıyamam ki...
Zamanla göreceğiz bakalım. Senin hedef kilo kaç ben 62 olmak istiyorum
Kabakta olur ama princsiz yapKabak dolu ev... karnabahar da çok severim alayım onu da. Semiz otu bulamam artık ıspanak yerim onun yerine
Hacematmi yaptiriyosun ciddenYapalım yapalım iyi olur... Zaten bu perşembe hacamat yaptıracam.sebze ağırlıklı beslenme gerek.hayvansal gıda yasak .
kiz hangi sebzeler şu tutar biliyor musin
Kusura bakmayin ya boyke sknti cikcagini bilsem hic konusmazdm inankiberil kaptanım seni eskiden beri tanıyanlar nasıl azimli takımını düşünen biri olduğunu bilirler sanırım kumral krakere sanal ortam olduğu için sert gelmiş ama onun kötülüğü için olmadığını biliyordur ama o da sadece uslübü sert dedi burda daha iyi hissedeceğini düşündü bizin en yakın rakimiz sizin takım bu tatlı rekabet bizim hoşumuza gidiyor umarım sizinde hoşunuza gidiyordur mesela mefkuremle keremcemim bu hafta rakiplerdi
Gorelim bakalım ben çok disliyimdir. Hadi bakalım.Hodri meydan
Semizotu pazarda oluyo cnm denk gelirsen alırsınKabak dolu ev... karnabahar da çok severim alayım onu da. Semiz otu bulamam artık ıspanak yerim onun yerine
Nilsub sana anlatsın bana meydan okuduğum zamanlarıGorelim bakalım ben çok disliyimdir. Hadi bakalım.nilsub sen de dikkat et. Şunları bir aşağı sıralara ittirelim.
Tamam hemen bakiyorumBe
Bence kilona uygun birini seç listeye bak yeni birkaç arkadaş sana yakın ve aktifler...
hedeflerimizde yakınmış63 benim fazlası kötü oluyor yüzüm çok çöküyor hatta eşim en fazla 65 e düş diyor bakalım önbe bi 65 olayım duruma bakcam mutlu olmazsam halimden 63 e düşcem inşallahh .. boyumuz birazcık uzun ya ondan 60 altı iyice çirkin duruyor canım
anacım bu garuuuu.... Robocop meydan okumadan bana soraydın iyiydi...hatun bir haftada 3kilo veriyo delirdin mi yeni gelin....Nilsub sana anlatsın bana meydan okuduğum zamanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?