Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese bu gece bende full ayaktaydım kızımın bademcikleri şişmiş ateş ateş mahvoldu yavrum sabah 8 de uyudu o da bende yeni kalktım kahvaltı hazırlıcam müsait olunca gelirim öpüyorum ..

geçmiş olsuuun bu hastalıklar herkezin üstünden bi geçiyo bu aralar.... hastalık işi pek zor....

Kesinlikle, bir kadın salata yiyerek zayıflamaya çalışmış fakat bir türlü kilo veremiyormuş. Halbuki vücudu o besinlere karşı tepkisi kilo alma eğilimi yada verememe etkisi yaratıyormuş. Beslenme düzeni kişiye göre değişiyor açıkçası:bicak:.

Günaydın Büşracım, Wendy bende :) 63 kiloyum, dukancıyım, evliyim bi kızım var, eczacıyım çalışıyorum, hedefim şimdilik 57, daha yol var ben bunalmaya başladım ama.

Bu arada kızlar ismin biraz karakteristik, söylersem anında ifşa olurum :KK48: siz bana wendy diyin bana, benziyo adıma zaten :KK48:

Günaydın herkese bu gece bende full ayaktaydım kızımın bademcikleri şişmiş ateş ateş mahvoldu yavrum sabah 8 de uyudu o da bende yeni kalktım kahvaltı hazırlıcam müsait olunca gelirim öpüyorum ..

Geçmiş olsun canım. Hemen toparlanır insaallah

Günaydın tambakcım, bozdurmuyo diyeti dimi kocan :KK48: benim annemle senin kocan bozdurur zaten bozulursa da bu diyet :KK47::KK47:

Bugün kocam masum du ama ben niyeti bozdum bugün biraz...
ekmek almaya gonderdim hemide tazecik
umarum hayallerim de ki gibi gelir.
kizlar bu arada kilom 74.3
cuma ya gore -400

Bugün kocam masum du ama ben niyeti bozdum bugün biraz...
ekmek almaya gonderdim hemide tazecik
umarum hayallerim de ki gibi gelir.
kizlar bu arada kilom 74.3
cuma ya gore -400

Yiyicem diosun yani :KK48: pazar ödülü olsun sana bak gitti negzel, ama sonra dikkat et madem, yarın artı olma :KK48:

Akşam 17-18 sonrası aç kaldığım, yemediğim günlere dönüş yapıyorum bugünden itibaren. :KK51: Aslında klasik olarak pazartesiden itibaren diyodum ama bu akşam arkadaşın doğum günü var kendimi tutmam için :KK53:

Günaydın hanımlarrr;

Ben sabah elma yedim ki :KK76::KK73:

Kendimi biliyorum anında wc'ye gittim, eğer tartıda yarın eksilme devam ederse hergün elmamı yicem, artarsa elveda :KK43: sabit olursa da 2-3 günde bir işte..
Günaydınlar
Bakalım iyi gelir belki elma daha yolun var niye kendi motivasyonunu düşünüyorsun ki dukanda diyo ya duraklamalar olabilir hem dukanla sözleşme imzalanması baktım çok takıldığında sana iyi gelen başka bir diyete gecersin :-)

Hava değişimi etkiliyor herkesi geçmiş olsun

Evet hala kısakolly çıkıyor dışarı kuzıyorum hava serin diye parkta oynuyo ona sıcak geliyo ama hava buzz gibi ondan oluyo
Hastalandı ya artık çıkmaz :-) benim büyük oğlanın da dişi abse yapmış kaç gündür onla ugrasiyoruz

Sağolun kızlar herkesi tek tek etiketlemedim ay sormayın kahvaltıyı azcık fazla kaçıdım...
Kendime 4 mile leslie cezası verdim haberiniz olsun vicdan azabı çekiyorum şuan...
Butun gece ayakta kalınca kahvaltıda geç kalınca saldırdım:KK43:
Keşke ben de yapabilsem, spor yapmadığım için gram veremiyorum kaç haftadır :KK43: insan yaparken sevmiyo ama, yapamadığında da içi gidiyo çok ilginç bu spor :deli:

Back
X