Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah kahvaltı da
kiymali yumurta
roka salatası
Labne -lor -süzme peynir olarak hepsinden azcık
1 zeytin
3 kaşık yoğurt
3 ya da 4 dilim kadar ekmek . Tam hesaplamadim sıcacık pide yedim. Eee pide yede cikileta ssürdüm. Tabiki de.

kacamaklarım bundan ibaret.
Şimdi bir ödem çayı yaparım. 2 kupa da yesilcay içerim. Bol da su. Spora da yaparim fazlasıyla.
Aksama da detoks
umarım sabaha eksi çıkarım bende. Cikmasamda sorun yok. Cumaya iyi bir eeksi yle gelirim insaallah

Eve
Gunaydin seni pek görmüyorum buralarda canim tanismismiydik

Tarfik kazasimi gecrdin canim gecmis olsun
Evet canım malesef eşimle beraberdik omuriliğimde çatlama oldu 50 gün çelik korse ile yattım oğlumda 1.5 yaşında falandı şimdi 4yaşında malesef yamuk kaynamış şimdi fazla ayakta kalınca veya zorlayınca feci şekilde sırt ağrısı çekiyorum butun doktorlarda kilo vermelisin diyo zaten Allahım hiç kimseye yaşatmasın..:(

Çarşambaya randevum var, bakalım benim doktor ne dicek bana :KK43: spor yaparken 'ay o kadar yoruldum hayatta yemem' diyip aç yatıyodum. Son 3 haftadır akşamları tutmuyorum boğazımı bana spor lazım :işsiz::işsiz:

Sana buralarda olmak ve menu paylaşmak bile iyi gelecek ama yoksun ortalıkta. Kacaksin

Cnm kilo verme işi nasıl gidiyor eğer yavassa zeytini biraz azalt 2-3 taneye dusur bakalım farkedecek mi sonuçta oda yağ kaynagi
Ben haftada bir tartılıyorum ama gidip baktım. Mens dönemi öncesinde olduğum için sabitim. Kilom gerçek yüzünü bitince gösterecek gibi.
:halay:

Sabah kahvaltı da
kiymali yumurta
roka salatası
1 zeytin
3 kaşık yoğurt
3 ya da 4 dilim kadar ekmek . Tam hesaplamadim sıcacık pide yedim. Eee pide yede cikileta ssürdüm. Tabiki de.

Şimdi bir ödem çayı yaparım. 2 kupa da yesilcay içerim. Bol da su. Spora da yaparim fazlasıyla.
Aksama da detoks
umarım sabaha eksi çıkarım bende. Cikmasamda sorun yok. Cumaya iyi bir eeksi yle gelirim insaallah

Kızz sıcacık pideyle Nutella mı yedin, afiyet olsun en iyisini yapmışsın :KK76:

Aynı b
Sabah kahvaltı da
kiymali yumurta
roka salatası
1 zeytin
3 kaşık yoğurt

Aksama da detoks
Aynı ben eşim ekmek almaya gitti bir geldi çıtır çıtır simit :(
Yarım haş.yumurta
1simit
1kk peynir
Domates salatalık 3-4 zeytin
Simitin sonuna bende çiklat sürdüm...:(
Bugun leslieye başlıcam aaa iyi hatırlattın odem çayımı yeşil çayımı yapayım...

Kızlar Kasım da izne gidebiliriz 6 günlük ve benim o zaman kadar güzel kilo vermem lazım... izne gidene kadar kaçamak yok bana bugün iyiki yemişim o zaman diyorum.

Kızz sıcacık pideyle Nutella mı yedin, afiyet olsun en iyisini yapmışsın :KK76:

He vallahi yedim. Ohhh dedim en sonun da ama kocam o halimi görünce
sanki 62 kilo olmuşsun gibi yiyorsun dedi. Artık nasıl yediysem.
Kızım da anne neden diyetini bozdun dedi.
Bu ne be dedim psikolojik baskı yapıyorsunuz.

Hanımlar, kırmızı pancar yoğurt falan bi deriz yapıodunuz, tam tarifi ne ki onun?

Aynı b
Aynı ben eşim ekmek almaya gitti bir geldi çıtır çıtır simit :KK43:
Yarım haş.yumurta
1simit
1kk peynir
Domates salatalık 3-4 zeytin
Simitin sonuna bende çiklat sürdüm...:KK43:
Bugun leslieye başlıcam aaa iyi hatırlattın odem çayımı yeşil çayımı yapayım...

Kaçamaklar imiz bile aynı sayılır 4 dilim ekmek ve cikiletaaa

He vallahi yedim. Ohhh dedim en sonun da ama kocam o halimi görünce
sanki 62 kilo olmuşsun gibi yiyorsun dedi. Artık nasıl yediysem.
Kızım da anne neden diyetini bozdun dedi.
Bu ne be dedim psikolojik baskı yapıyorsunuz.

Bizim derdimiz iştah anacım, yemesek bile iştahımız kilo yapıyo :)

Telin şarjı bitmek üzere kapanmadi şarja takayim. Kocam şimdi ise gidecek. Şimdi bir posta spor aksama da bir posta spor....

Bende mens haftamdayim. Muhtemelen bu hafta içerisinde olacak. Bu hafta akşam menüsünde lahana çorbası içmeyi düşünüyorum. Deneyen var mı? Herkes çok iyi ödem attirdigini söylüyor. Ya aslında diyetisyenin de üç aşağı beş yukarı benim yediklerimin benzerini söyleyeceğini biliyorum. Çünkü fiks belli yani diyetisyen. Özel olanlar bir sürü test yapıyor. Her kontrolde 100 TL muayene alıyor. Devlettekilerde herkese aynı menüyü veriyor. Bende bilemedim ne yapacağımı.

Bende mens haftamdayim. Muhtemelen bu hafta içerisinde olacak. Bu hafta akşam menüsünde lahana çorbası içmeyi düşünüyorum. Deneyen var mı? Herkes çok iyi ödem attirdigini söylüyor. Ya aslında diyetisyenin de üç aşağı beş yukarı benim yediklerimin benzerini söyleyeceğini biliyorum. Çünkü fiks belli yani diyetisyen. Özel olanlar bir sürü test yapıyor. Her kontrolde 100 TL muayene alıyor. Devlettekilerde herkese aynı menüyü veriyor. Bende bilemedim ne yapacağımı.
Ya ben daha önce nette olan lahana diyetini yapmıştım bir haftada 5 kg verdim onla 57 den 55 e dustum yaşta 29 du ama bu tarz diyeti mensten sonra oneririm

medusa38 medusa38 sen geçen hafta 3 kiloya yakın vermiştin sanırım. Akşamları nasıl besleniyorsun? Her gün spor yapıyor musun. İki gündür tartida eksilmemek beni üzdü ya. Ve baya az yememe rağmen.

Back
X