Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama suyun fazlasida zarar canim netten hesapladim benim vcudum 2.5 lt su istiyomus gercktende ole insan kendini taniyo zamanla bence sende bi hesapla daha fazla icme su canm
hesapladım 2,7 imiş normal yani 3 lt benim için kilom fazla çünkü aslında sürahim tam 14 bardak alıyo tam 3 lt değil tam 3 lt 15 bardak yapıyo

Kizlar selam sabahtan beri taksit taksit okudum resmen mesajları. Sabah sınav gorevim vardi, ogleyin geldim, mesajları okurken uykum geldi uyuyakaldim :D sonra da uyandım, anca girebildim bitirebildim mesajlari :)

Yulaf kepegi karismini gunde kac kasik kullaniyoruz ondanda aldim bgun ekmek yapmak icin yulaf kepegi gibi seyrde 2 kask kullanabliyomuyuz medusa38 medusa38

Canım karışımın kepek oranı %70 o yüzden 2 kaşık değil 3 kaşık tüket günde, onun kh değeri de düşükmüş zaten, daha sağlıklı sanki.

Kizlar selam sabahtan beri taksit taksit okudum resmen mesajları. Sabah sınav gorevim vardi, ogleyin geldim, mesajları okurken uykum geldi uyuyakaldim :KK70: sonra da uyandım, anca girebildim bitirebildim mesajlari :)

Ay ordekcik 12 haftadaymışsın, ilk 3 ay bitti biticek, artık kendini daha mutlu hissediceksin, göbüşte büyür artık hamile pantolonları kıyafetlerine merhaba de :KK46: bi anda hamile modun ortaya çıkıcak bi anda :anne:

Back
X