- 23 Ağustos 2012
- 14.615
- 38.640
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #211.561
Detoks yapacam ya hem alıştırma olsun dedim ama dünden sonra canım bisey de istemedi bikac günlük doydum galiba![]()
Hani sen dinleniyodun bu hafta? Tam gaz devam sanki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Detoks yapacam ya hem alıştırma olsun dedim ama dünden sonra canım bisey de istemedi bikac günlük doydum galiba![]()
Senin menün güzel olmuş bugün amaBende menümü yazayım, akşam yemeğimi saat 17.00 itibariyle yemiş ve günü kapatmış durumdayım;
Sabah; 1 yeşil elma
1 çift sarılı yumurta, 1 küçük domates, 1 dl dukan ekmeği
Ara; 1 dl dukan ekmeği, minik salatalık
Öğle; 4-5 dal çiğ karnabahar, 3 yk yoğurt
Akşam; fırın sebzeli tavuk (mantar, soğan, kırmızı biber) yarım bardak zero, birazacı sos.
Su; akşama 2 lt olur
Spor; 75 dk tempolu yürüyüş
nilsub
morordek
inatettimolacak
Yok ya gaz falan yok kendi halinde takilacagim iki hafta dinleniyorum detoks dünkü karbonnhidrat için kimseyle yarismiyorum da hemenHani sen dinleniyodun bu hafta? Tam gaz devam sanki.
Senin menün güzel olmuş bugün ama![]()
Yok ya gaz falan yok kendi halinde takilacagim iki hafta dinleniyorum detoks dünkü karbonnhidrat için kimseyle yarismiyorum da hemen
Saol cnm arada delmek tamamen bırakmaktan iyidir zaten kaçamak yaptın protein günü yapın diyoTeşekkür ederim, sebzenin dibine vurdum, elma müthiş iyi geldi ama, yetti 2 aydır yemediğin.
Tamamdır canım, yorma kendini çok fazla diye.
Bgunden itibaren 3 mill leslie yapicam ayriyetten dukan egzersizi yapicam carsamba persembe gunleride spora gidicem orda zaten plates yapicaz bgun hic kacamak yapmadim cok mutluyum hep bole devm insallahh ozman 69 grurum belkiBu tamamen sana bağlı spor ve diyette kaçamak yapmazsan olur belki
Ne pişirdin ben 6'da yedimBgun aksam yemegim cok gec kaldi hala firinda pismesini bekliyorum![]()
Ne pişirdin ben 6'da yedim
Bende 16:30 varmı eksiltenBende 5e kalktım yemekten, iyice erkene aldım çok şükür.
Kizz dedim ya h.sonu yokum sakaryaya gidiyorum arkadasa diye.. tabi okumadiniz mesajimi dimi kendi cenenize vurup
Ayip ayip buralar eskiden hep dutluktu ben aloo demiyo muydum sizeO suan tüpleriylen aşk yaşıyor. Seni unuttu. Gelmez artık kes umudunu oda. Arada ce eee diyor sonra toz oluyor
Bak nasil biliyo.. hissederim ben hemen konusuldugum andaGelmez gelmez böyle mesajlarin kokusunu aliyo gelir şimdi bir fırçalar gider
![]()
Gecen de dedim ya,siz dua edin ayagim takildi da düştüm yoksa gorerdinizay deme içim şişti..... gel kız orticim bunlar ezme yapıyo beni
hain planlara bak benide dukancı yapcan dimi
gel orticim gel bunlar bizi hem geçiyo hem gülüyolar halimize![]()
inatettimolacak
Yazacam birazdan menuyu bak bakem yetisebilecek halde misinGelir vallahi simdik . Ama simdi gezmelerdedir. Azcik ye kiz oralarda ki seni yakalayayiminatettimolacak
Kizzz sen de mi karadenizlisin,neresinden bi ses ver bakem??Zumba yapıyordum zaten ama onda videoya bağımlı kalıyorum, bir süreden sonra sıkılıyorum. Kolbastı doğaçlama birde karadenizli olunca damarlarıma kadar hissediyorum![]()
Bugün neredeyse hiç beslenmemissin canım sen. Valla bravo bu kadar az besinle halsizlik, baş ağrısı çekmiyorsan. Ama bana biraz sağlıksız bir menü gibi geldi. Çünkü kalorisi 500 un altında neredeyseBende akşam yemeğimi yedim
Bugünkü menüm
Sabah 10
Çay
Öğle 13:00
Dükan krebi bir dilim peynirde var içinde
Nescafe
Akşam 16:30
Kendi usulum düğün çorbası az etli bol sulu limonlu
Salata bir salatalık küçük domates kırmızı pancar marul limon
2.5 su
Ara sütlü Türk kahvesi içerim
Kiraz sapı çayı
Eşim gelecek birazdan 1 saat yuruyus çıkarım
nilsub
morordek
inatettimolacak @tatlitambak
Bugün biraz dunu telafi edeyim dedim alistim sanırım yulaf kepegini gündüz yersem olmuyor sorun sadece aZ su içersen basım agriyo o zaman 1 litrelik şişeyi önüme aliyorumBugün neredeyse hiç beslenmemissin canım sen. Valla bravo bu kadar az besinle halsizlik, baş ağrısı çekiyorsan. Ama bana biraz sağlıksız bir menü gibi geldi. Çünkü kalorisi 500 un altında neredeyse
Bana diyorsun sende fazla bi de yememisin benim krebin içinde yumurta süt peynir vardı ben sadece pilav yemedim çorba yaptım sebze mide yedimBenim bugün menüm;
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kaşık lor, sade espresso
Ara: 1 kutu yoğurt ( 100 gr)
Ogle: 6 kaşık sebze yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı
Ara: 2 armut
Aksam: 3 kaşık yogurt
Spor: 300 ip, 20×3 set ağırlık
Su: 2 lt, 1 lt yesilcay
Başlarda öyle değildim ama bu diyet insana dayanma gücü de veriyor diğer zamanlarda gayet doyarakta kilo veriyorum ben sadece karbonhidrat şeker meyve yemeyerek ama normal bir diyet listesiyle de 5 kg vermiştim benim akşam daha dolu dolu oluyo çünkü geç yatiyorumAnladım, çok dirayetlisin, maşallah.