Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende menümü yazayım, akşam yemeğimi saat 17.00 itibariyle yemiş ve günü kapatmış durumdayım;

Sabah; 1 yeşil elma
1 çift sarılı yumurta, 1 küçük domates, 1 dl dukan ekmeği

Ara; 1 dl dukan ekmeği, minik salatalık

Öğle; 4-5 dal çiğ karnabahar, 3 yk yoğurt

Akşam; fırın sebzeli tavuk (mantar, soğan, kırmızı biber) yarım bardak zero, birazacı sos.

Su; akşama 2 lt olur
Spor; 75 dk tempolu yürüyüş

nilsub nilsub morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak
Senin menün güzel olmuş bugün ama:-)

Kızlar menüm inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek

Kahvaltı 1simit 1kk peynir yarım haş. yumurta 3zeytin domates salatalık 1çk çiklat.

Öğlen 1bardak ayran 1mandalina

Akşam ıspanaklı salata 1kepçe yoğurt 100 gr kadar ızgara göğüs
WP_20161016_001.webp

Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Son düzenleme:
Bu tamamen sana bağlı spor ve diyette kaçamak yapmazsan olur belki
Bgunden itibaren 3 mill leslie yapicam ayriyetten dukan egzersizi yapicam carsamba persembe gunleride spora gidicem orda zaten plates yapicaz bgun hic kacamak yapmadim cok mutluyum hep bole devm insallahh ozman 69 grurum belki ;)

Hain kediler arkamdan konusmuslar bugun, 2satir kaybolayim hemen laffff :lülülü:

Orticiğim nerdesin seni deney yapıp deney tüpüne mi yerleştirdiler gelemiyon ya.. :KK70:
inatettimolacak inatettimolacak

Nolmaz nolamaz bırakmaz beni elbet geri gelir bir gün :KK70::KK70::KK70: inatettimolacak inatettimolacak
Kizz dedim ya h.sonu yokum sakaryaya gidiyorum arkadasa diye.. tabi okumadiniz mesajimi dimi kendi cenenize vurup :KK12:
O suan tüpleriylen aşk yaşıyor. Seni unuttu. Gelmez artık kes umudunu oda. Arada ce eee diyor sonra toz oluyor
Ayip ayip buralar eskiden hep dutluktu ben aloo demiyo muydum size :işsiz:
Gelmez gelmez böyle mesajlarin kokusunu aliyo gelir şimdi bir fırçalar gider
:KK47::ukala::ukala::KK23:
Bak nasil biliyo.. hissederim ben hemen konusuldugum anda ;)
ay deme içim şişti..... gel kız orticim bunlar ezme yapıyo beni :KK11::KK70:

hain planlara bak benide dukancı yapcan dimi :KK70:
gel orticim gel bunlar bizi hem geçiyo hem gülüyolar halimize :KK59: inatettimolacak inatettimolacak
Gecen de dedim ya,siz dua edin ayagim takildi da düştüm yoksa gorerdiniz :63: her kilo veren bir gun durma evresi yasayacaktir deyip pistten cekiliyorum:KK52:
Gelir vallahi simdik . Ama simdi gezmelerdedir. Azcik ye kiz oralarda ki seni yakalayayim inatettimolacak inatettimolacak
Yazacam birazdan menuyu bak bakem yetisebilecek halde misin ;)
Zumba yapıyordum zaten ama onda videoya bağımlı kalıyorum, bir süreden sonra sıkılıyorum. Kolbastı doğaçlama birde karadenizli olunca damarlarıma kadar hissediyorum :halay::KK76:
Kizzz sen de mi karadenizlisin,neresinden bi ses ver bakem??

Yazayim menuyu de dedikoduya vurduk 2gundur yazamadim
Dunun menusu
Sabah cokk erkenden
1ligt süt,eti form kepekliden 3kraker
Ogle
Guzel bi kahvalti ettik
Dikkatli yedim fazladan simit vardi
Aksam
2dl palamut kizartma
1kase salata

Cokca turk kahvesi,cay
Su2,5
Spor carsi pazar dolanmaca

Bugunun menusu
Sabah
1has. yumurta
Y.zeytin peynir domates salatalik cay

Ikindi vakti
Izgara tavuk mantarli sote vardi ustunde
1bardak ayran

Su 2lt anca olmustur bugun
2fincan yesilcay
Spor bir miktar carsi pazar
nilsub nilsub morordek morordek KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR kiz nerde senin menun yazmadin mi yoksaa??

Bende akşam yemeğimi yedim
Bugünkü menüm
Sabah 10
Çay
Öğle 13:00
Dükan krebi bir dilim peynirde var içinde
Nescafe
Akşam 16:30
Kendi usulum düğün çorbası az etli bol sulu limonlu
Salata bir salatalık küçük domates kırmızı pancar marul limon
2.5 su
Ara sütlü Türk kahvesi içerim
Kiraz sapı çayı
Eşim gelecek birazdan 1 saat yuruyus çıkarım
nilsub nilsub morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak @tatlitambak
Bugün neredeyse hiç beslenmemissin canım sen. Valla bravo bu kadar az besinle halsizlik, baş ağrısı çekmiyorsan. Ama bana biraz sağlıksız bir menü gibi geldi. Çünkü kalorisi 500 un altında neredeyse

Bugün neredeyse hiç beslenmemissin canım sen. Valla bravo bu kadar az besinle halsizlik, baş ağrısı çekiyorsan. Ama bana biraz sağlıksız bir menü gibi geldi. Çünkü kalorisi 500 un altında neredeyse
Bugün biraz dunu telafi edeyim dedim alistim sanırım yulaf kepegini gündüz yersem olmuyor sorun sadece aZ su içersen basım agriyo o zaman 1 litrelik şişeyi önüme aliyorum

Benim bugün menüm;
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kaşık lor, sade espresso
Ara: 1 kutu yoğurt ( 100 gr)
Ogle: 6 kaşık sebze yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı
Ara: 2 armut
Aksam: 3 kaşık yogurt
Spor: 300 ip, 20×3 set ağırlık
Su: 2 lt, 1 lt yesilcay
Bana diyorsun sende fazla bi de yememisin benim krebin içinde yumurta süt peynir vardı ben sadece pilav yemedim çorba yaptım sebze mide yedim

Anladım, çok dirayetlisin, maşallah.
Başlarda öyle değildim ama bu diyet insana dayanma gücü de veriyor diğer zamanlarda gayet doyarakta kilo veriyorum ben sadece karbonhidrat şeker meyve yemeyerek ama normal bir diyet listesiyle de 5 kg vermiştim benim akşam daha dolu dolu oluyo çünkü geç yatiyorum

Back
X