Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akşam yemeği menüm,
17.00 da yenmiş olup sonrasında, ağza tek lokma konmamıştır.

Yayla çorbası ev yapımı
2 sıkım etsiz çiğ köfte
Bir kase yoğurt

Yarım saate yakın kolbastı oynanmıştır yeniden:KK49::KK76:

Ne yedin bu sabah ?

bu gün çukulata yedim :)))

ayyy naapçam ben bu boğazla bilmem.....

menüm
sabah kuzu sakatat

ara 1 muz minnaktı

öğlen kuzu sakatat

ara 1 muz minnaktı

akşam bayabi çok fındıklı elit çaklıt :((

su
1 lt

spor
jillian level 1
pazar turu
ev temizliği.....

totom yer yüzü görmediii....

ve yarın pazartesi böhöhöhöhöööö :((((

Kızlar evde degilim menumu yazıyım hemen eve gecince gecmise bakicam
Sabah9:30
1has.yumurta
Kk peynir
3zeytin
Domates salatalik
1dikim tb ekmk cay

Ogle15
1kase asure (asure mevludundeydim)

Aksam18:30
1kase ayran aşı corbasi
Ceyrek karniyarik
Cacik

Su 2litre
Spor yok
inatettimolacak inatettimolacak @morordek @toplight nilsub nilsub
:KK3:

nedir senin şu aşureden çektiğin.... yakanı bırakmıyor bir türlü....

Gümüşhaneliyim kemençenin damara enjekte edildiği bölgesinden:halay:
Gel beri hemşerim trabzonluyum ben de.. ay canim yeni hemserim :KK74:

menüm
sabah kuzu sakatat

ara 1 muz minnaktı

öğlen kuzu sakatat

ara 1 muz minnaktı

akşam bayabi çok fındıklı elit çaklıt :KK43:(

su
1 lt

spor
jillian level 1
pazar turu
ev temizliği.....

ve yarın pazartesi böhöhöhöhöööö :KK43:(((
Miiikemmeel bir betüşş menüsü :KK9::KK9::KK9:

çaklıtlara rağmen mi :)))) vicdan azabındayım ben .....
Kiz ince bi nükte vardi orda :olamaz: bi de boyle deneyelim,yasar hazirlaniyorrr,mukemmel bir atlayis :D :D kiz sabah kuzu sakatat nedir ordekcim gormesin yavrumun asermesi icine kacacak :D aksami da cikolataya bitirp kurdeleyi baglamissin valla betusum.. bi de jilian var orda hepsinden az az olmus resmen :rapci:

Kiz ince bi nükte vardi orda :olamaz: bi de boyle deneyelim,yasar hazirlaniyorrr,mukemmel bir atlayis :KK70: :KK70: kiz sabah kuzu sakatat nedir ordekcim gormesin yavrumun asermesi icine kacacak :KK70: aksami da cikolataya bitirp kurdeleyi baglamissin valla betusum.. bi de jilian var orda hepsinden az az olmus resmen :rapci:

ayyy napiim almışım dolapta duruyo yemesem bozulcaktı bitsin didim... sabah öğlen yidim bitti... hem mor ordek alıştı benim enteresan kahvaltılarıma :))) akşam çaklıtları yemeyeydim gayet güzel bir menüydü bence...... aman yeaaa rejimm kim ben kim yapamıyom işte ğöfff... bende jillianla canına okudum yediklerimin fifti fifti yani :)) yarın genebait çıkarım ben :)) sonsuza kadar 67 de kaliciğim sanırım :))))

ayyy napiim almışım dolapta duruyo yemesem bozulcaktı bitsin didim... sabah öğlen yidim bitti... hem mor ordek alıştı benim enteresan kahvaltılarıma :))) akşam çaklıtları yemeyeydim gayet güzel bir menüydü bence...... aman yeaaa rejimm kim ben kim yapamıyom işte ğöfff... bende jillianla canına okudum yediklerimin fifti fifti yani :)) yarın genebait çıkarım ben :)) sonsuza kadar 67 de kaliciğim sanırım :))))
Enteresan bir modem varmış sabah sakatat kaldırdığında Gore :-)

Pizza diyeti çıkmış haberlerde duydum kesin sen onla kilo verirsin

menüm
sabah kuzu sakatat

ara 1 muz minnaktı

öğlen kuzu sakatat

ara 1 muz minnaktı

akşam bayabi çok fındıklı elit çaklıt :KK43:(

su
1 lt

spor
jillian level 1
pazar turu
ev temizliği.....

ve yarın pazartesi böhöhöhöhöööö :KK43:(((
ay ne biçim ortaksın la sen rezil ettin beni ben burda aç gevriyorum resmen küstüm

He bir de deli gibi spor yapacan pizzada sebzeli olacak

Diyet pizza ile olabilir aslında tariflere baktım da, 432 kalori olan pizza var tavuklu falan. Gün boyu onu yersen sadece 432 kalori almış olursun. Bu bakımdan mantıklı aslında. Üç gün boyunca denemeyi planlıyorum:kk77:

Diyet pizza ile olabilir aslında tariflere baktım da, 432 kalori olan pizza var tavuklu falan. Gün boyu onu yersen sadece 432 kalori almış olursun. Bu bakımdan mantıklı aslında. Üç gün boyunca denemeyi planlıyorum:kk77:

Aman kilo vericem dye kilo alma snra sonucta karbnhidrat sen dukan pizza yap madem sebzeli olucak yulaf kepegi karisimindan yap kalorisi cok az olanindan aksama kadr oni ye kesn kilo verirsn bak :D

Tam buğday unu kullanılacak
Sebzeli olacak bunu bir pizzacı kuryesi yapmış bayagda kilo vermis

sebze ye sebze gece gece milletin aklınada pizza sokma bence :KK70:

Back
X