• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee cnm sende önce bir ekspress dene istersen o bırakılabilir hemde her gün yeni yiyecekler ekleniyor ama daha etkilisi tabiikide normal dükan kaçamak konusunda iradeli olursun çok fazla kilo verebilirsin
Bende onu arıştırıyordum şimdi tamam bu hafta onu yapayım bakalım. Bugün artık bir adet mandalina yediğim için olmaz ama yarın başlarım. Hiç fire vermeden uygulayayım bakalım ne kadar eksilecem.

olmaz gııı bi tane seççen... midesi en geniş olan beni bu arada rekorumu kimselere gaptırmam... ben kiiii ineği çatalıma takıp yiyen bir insanım :))))

hahah deli :KK70:

ay hiç birini istemiyo canım, elmama kavuştum gerisi boş valla.. sizin olsun gözlemeler, lahmacunlar....

Valla hani ramazanda orucumu sündürdün derler ya siz de benim diyetimi sündürdünüz. Ne oluyor yahu. Pizzalar, lahmacunlar, gözlemeler. Dimeyin şöyle şeyler.:KK51: Ben nefsimi köreltmeye çalışıyom şu yaptıklarına bak hatunların.:KK12: Özellikle de ele başı btlbetul btlbetul . Bizi kandırıp yedirecek, kendi verecek kiloları.:halay::halay:

Bende onu arıştırıyordum şimdi tamam bu hafta onu yapayım bakalım. Bugün artık bir adet mandalina yediğim için olmaz ama yarın başlarım. Hiç fire vermeden uygulayayım bakalım ne kadar eksilecem.
Dene bakalım ekspressle haftada 2-2.5 kg verebilirsin bunyene bagli

Valla hani ramazanda orucumu sündürdün derler ya siz de benim diyetimi sündürdünüz. Ne oluyor yahu. Pizzalar, lahmacunlar, gözlemeler. Dimeyin şöyle şeyler.:KK51: Ben nefsimi köreltmeye çalışıyom şu yaptıklarına bak hatunların.:KK12: Özellikle de ele başı btlbetul btlbetul . Bizi kandırıp yedirecek, kendi verecek kiloları.:halay::halay:
datlum sende düğünden sonra yaparsın ödülünü:kk77:

ağlıcaksan oynamayalım yahu :))) benim canım çekmedi bak... hedefim belli... yoksa ahanda kafamı çevirsem karşı caddede lahmacuncu var el etsem getirivercek.....

Hi hi Tamam cuma yiyip pazartesi eksi ol sen anam bunlar zayiflamasamda geri kilo almaya çalışıyor:KK9:
kız ödül bu ödül her hafta yiyelim demiyoruz herhal ömür boyu diyette olamayız her zaman söylüyorum dengelemek önemli heres istediği kiloya gelince ödül koymak yanlış değil bence sen çok katısın bu konuda malesef herkeste yok sendeki irade ben sadece her hedefimde koymak isttedim
75 gözleme
68 kek gibi

Back
X