- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #211.741
T tatlitambak hem gözleme hem lahmacun olmaz bacım seç birini :)))
Böyle bir seçim de tabiki lahmacun derim ben yani.
Ama 72 olunca yiyecem dmistim sanki Gözlemeyi yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
T tatlitambak hem gözleme hem lahmacun olmaz bacım seç birini :)))
Her yer bi odul koyuyorsunuz ortim verdiklerini geri alacanAy ben de bayılırım. O zaman ben de 69 a lahmacun ödülü koyayım bari:)
Her yer bi odul koyuyorsunuz ortim verdiklerini geri alacan![]()
Ben onu da yerim canım. Mide geniş bende
Bende onu arıştırıyordum şimdi tamam bu hafta onu yapayım bakalım. Bugün artık bir adet mandalina yediğim için olmaz ama yarın başlarım. Hiç fire vermeden uygulayayım bakalım ne kadar eksilecem.Pumpkinspicelattee cnm sende önce bir ekspress dene istersen o bırakılabilir hemde her gün yeni yiyecekler ekleniyor ama daha etkilisi tabiikide normal dükan kaçamak konusunda iradeli olursun çok fazla kilo verebilirsin
olmaz gııı bi tane seççen... midesi en geniş olan beni bu arada rekorumu kimselere gaptırmam... ben kiiii ineği çatalıma takıp yiyen bir insanım :))))
75 olunca bekliyorum bakalımkaç kg de yicen
hahah deli
ay hiç birini istemiyo canım, elmama kavuştum gerisi boş valla.. sizin olsun gözlemeler, lahmacunlar....
Birde 75 te yiyecemis 70 te ye bari 75 te yersin sonra olursun tekrar 7775
75 olunca bekliyorum bakalım![]()
kız 80 den 75 5 kilo azmı olmaz 75 te yicem 100 tane yemicez herhal sende cuma günü yapıcam bak gör pazartesi eksi olurum benBirde 75 te yiyecemis 70 te ye bari 75 te yersin sonra olursun tekrar 77![]()
Dene bakalım ekspressle haftada 2-2.5 kg verebilirsin bunyene bagliBende onu arıştırıyordum şimdi tamam bu hafta onu yapayım bakalım. Bugün artık bir adet mandalina yediğim için olmaz ama yarın başlarım. Hiç fire vermeden uygulayayım bakalım ne kadar eksilecem.
sen bekle işin neoooo benim daha 7 kilo uzağımda lahmacun :)))
datlum sende düğünden sonra yaparsın ödülünüValla hani ramazanda orucumu sündürdün derler ya siz de benim diyetimi sündürdünüz. Ne oluyor yahu. Pizzalar, lahmacunlar, gözlemeler. Dimeyin şöyle şeyler.Ben nefsimi köreltmeye çalışıyom şu yaptıklarına bak hatunların.
Özellikle de ele başı
btlbetul . Bizi kandırıp yedirecek, kendi verecek kiloları.
![]()
Valla hani ramazanda orucumu sündürdün derler ya siz de benim diyetimi sündürdünüz. Ne oluyor yahu. Pizzalar, lahmacunlar, gözlemeler. Dimeyin şöyle şeyler.Ben nefsimi köreltmeye çalışıyom şu yaptıklarına bak hatunların.
Özellikle de ele başı
btlbetul . Bizi kandırıp yedirecek, kendi verecek kiloları.
![]()
Hi hi Tamam cuma yiyip pazartesi eksi ol sen anam bunlar zayiflamasamda geri kilo almaya çalışıyorkız 80 den 75 5 kilo azmı olmaz 75 te yicem 100 tane yemicez herhal sende cuma günü yapıcam bak gör pazartesi eksi olurum ben
Hi hi Tamam cuma yiyip pazartesi eksi ol sen anam bunlar zayiflamasamda geri kilo almaya çalışıyor![]()
kız ödül bu ödül her hafta yiyelim demiyoruz herhal ömür boyu diyette olamayız her zaman söylüyorum dengelemek önemli heres istediği kiloya gelince ödül koymak yanlış değil bence sen çok katısın bu konuda malesef herkeste yok sendeki irade ben sadece her hedefimde koymak isttedimHi hi Tamam cuma yiyip pazartesi eksi ol sen anam bunlar zayiflamasamda geri kilo almaya çalışıyor![]()
sorma bayramda herkes artı gelmiştibizim takım öyle mehter marşıyla ilerliyor... bayrama kadar zayıfladık bayram şiştik geldik :)))