• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız ödül bu ödül her hafta yiyelim demiyoruz herhal ömür boyu diyette olamayız her zaman söylüyorum dengelemek önemli heres istediği kiloya gelince ödül koymak yanlış değil bence sen çok katısın bu konuda malesef herkeste yok sendeki irade ben sadece her hedefimde koymak isttedim
75 gözleme
68 kek gibi

68 için kek hafif değil mi nilgüncüm? şöyle daha kallavi bişi beklerdim senden :KK48:

kız ödül bu ödül her hafta yiyelim demiyoruz herhal ömür boyu diyette olamayız her zaman söylüyorum dengelemek önemli heres istediği kiloya gelince ödül koymak yanlış değil bence sen çok katısın bu konuda malesef herkeste yok sendeki irade ben sadece her hedefimde koymak isttedim
75 gözleme
68 kek gibi
Biraz masum oduller koy cnm sende hep kh den gidiyon kolay mı gidiyor o kilolar bi sene çabala sonra ödül olarak + lar la geri dön mars mars :confused::confused::rolleyes: ben anladım seni sen takımı bırakmak istemiyorsun :KK68:

______________Cuma___P.tesi
tatlitambak______74,7____74,3
inatettimolacak___70,4____-
Nanelibal________82,4____-
w e n d y_________64,1____63,6
keremcemim_____77,8____77,5
toz-pembe_______69,4____69,5
azaydidem_______74,1____72,5
Pdr93___________80____80,6
KumraL_KrakeR__71.1____69,8
nilsub__________79,4____78,9
btlbetul_________67,1____66,9
morordek_______60,5____60,4
bsram___________-______67

______________Cuma___P.tesi
tatlitambak______74,7____74,3
inatettimolacak___70,4____-
Nanelibal________82,4____-
w e n d y_________64,1____63,6
keremcemim_____77,8____77,5
toz-pembe_______69,4____69,5
azaydidem_______74,1____72,5
Pdr93___________80____80,6
KumraL_KrakeR__71.1____69,8
nilsub__________79,4____78,9
btlbetul_________67,1____66,9
morordek_______60,5____60,4
bsram___________-______67

Canim bu hafta 73 yazmisti kaptanimiz listeye cuma gunku kilom oydu;)

ağlıcaksan oynamayalım yahu :))) benim canım çekmedi bak... hedefim belli... yoksa ahanda kafamı çevirsem karşı caddede lahmacuncu var el etsem getirivercek.....
Ben zaten sevmem lahmacun:KK71:Sende bir öğrenmişsin aglayaksan oynamayalım gidiyosun:KK8::KK8:

bencede sguat çok etkili küçük totolular için sonra kim kardishan gibiolmayak yürüyemiyo kadanın arkası çekiyo geri :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ayy yok ya bende bi ara yapim dedm ama vaz gectm benim popo fuze gbi zaten dik ben dik olmasini istemiyorum sonra sirf popom icin bol seyler gyiniyorum gcik oluyorum :(

Biraz masum oduller koy cnm sende hep kh den gidiyon kolay mı gidiyor o kilolar bi sene çabala sonra ödül olarak + lar la geri dön mars mars :confused::confused::rolleyes: ben anladım seni sen takımı bırakmak istemiyorsun :KK68:
Katılıyorum:KK5: Ben açıkçası ödül olarak gelinliğimin içinde prenses gibi görünmeyi hayal ediyorum. Yemek yemek neyki 10 dakikalık haz sonrası pişmanlık.

Kız Nilgün kilo vermek kolay iş o eli olan o kiloyu koruyabilmek .valla yedim ben ödülümü 72 ye inen kadar canım çıkıyor. Hakediyorum yani. Sonra arkasına 1 günlük detoks yaparım gelen gider. Ideale gelsen de böyle olacak yani....
Sen bakma ayşe ye hatunun ödülü elma cerez:)
ödül dediğin hamur kokar şeker kokar yağ kokar

Back
X