- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #211.761
Zayıflama takımı değil mehter takımı mübarekbizim takım öyle mehter marşıyla ilerliyor... bayrama kadar zayıfladık bayram şiştik geldik :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zayıflama takımı değil mehter takımı mübarekbizim takım öyle mehter marşıyla ilerliyor... bayrama kadar zayıfladık bayram şiştik geldik :)))
kız ödül bu ödül her hafta yiyelim demiyoruz herhal ömür boyu diyette olamayız her zaman söylüyorum dengelemek önemli heres istediği kiloya gelince ödül koymak yanlış değil bence sen çok katısın bu konuda malesef herkeste yok sendeki irade ben sadece her hedefimde koymak isttedim
75 gözleme
68 kek gibi
Biraz masum oduller koy cnm sende hep kh den gidiyon kolay mı gidiyor o kilolar bi sene çabala sonra ödül olarak + lar la geri dön mars marskız ödül bu ödül her hafta yiyelim demiyoruz herhal ömür boyu diyette olamayız her zaman söylüyorum dengelemek önemli heres istediği kiloya gelince ödül koymak yanlış değil bence sen çok katısın bu konuda malesef herkeste yok sendeki irade ben sadece her hedefimde koymak isttedim
75 gözleme
68 kek gibi
ay çok fenasınız yahuuuu sizde bir benmi ödül koyuyorum kendime küstüm daha size bişey söylemicem68 için kek hafif değil mi nilgüncüm? şöyle daha kallavi bişi beklerdim senden![]()
sumo squat a geri döndüm popom acımıyor artık iyileşmek üzere![]()
Her yer bi odul koyuyorsunuz ortim verdiklerini geri alacan![]()
______________Cuma___P.tesi
tatlitambak______74,7____74,3
inatettimolacak___70,4____-
Nanelibal________82,4____-
w e n d y_________64,1____63,6
keremcemim_____77,8____77,5
toz-pembe_______69,4____69,5
azaydidem_______74,1____72,5
Pdr93___________80____80,6
KumraL_KrakeR__71.1____69,8
nilsub__________79,4____78,9
btlbetul_________67,1____66,9
morordek_______60,5____60,4
bsram___________-______67
bencede sguat çok etkili küçük totolular için sonra kim kardishan gibiolmayak yürüyemiyo kadanın arkası çekiyo geriBen de vazgeçtim ondan ya benim Toto zaten yuvarlak ve çıkıntıli. Squatı yapınca daha da kocaman oluyor
Ben zaten sevmem lahmacunağlıcaksan oynamayalım yahu :))) benim canım çekmedi bak... hedefim belli... yoksa ahanda kafamı çevirsem karşı caddede lahmacuncu var el etsem getirivercek.....
bencede sguat çok etkili küçük totolular için sonra kim kardishan gibiolmayak yürüyemiyo kadanın arkası çekiyo geri![]()
ay çok fenasınız yahuuuu sizde bir benmi ödül koyuyorum kendime küstüm daha size bişey söylemicem![]()
Ben zaten sevmem lahmacunSende bir öğrenmişsin aglayaksan oynamayalım gidiyosun
![]()
KatılıyorumBiraz masum oduller koy cnm sende hep kh den gidiyon kolay mı gidiyor o kilolar bi sene çabala sonra ödül olarak + lar la geri dön mars marsben anladım seni sen takımı bırakmak istemiyorsun
![]()
hahahama ama ben ne dedim kisenden daha büyük bi ödül beklerdim dedim
![]()
benimki iç bacak basen için işe yarıyor baya sıkılaştırıyorBen de vazgeçtim ondan ya benim Toto zaten yuvarlak ve çıkıntıli. Squatı yapınca daha da kocaman oluyor