- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.041
Yazismalri ara ara okuyabildigim kadr okudum kizlar yine arada girmeye calisirim suan zar zor yaziyorum inanin
Evet cogunluk kız demisti ama sen erkek demistin unutmam :)
Valla yazarken de bizim bu topikte zeynep var miydi diye cok dusundum yaaya da birinin kızının adıdır falan diye cok damardan girmeyeyim demistim de sen baya baya girmişsin
Gecmis olsun canim
Çin takvimi kız diyor ama tutmayanlar da var o yuzden ona guvenim az
Geçmiş olsun bu aradaSaol canm Benim etrafimda hamile olanlarin hepsi tttu kendi kzimdada bakmstim ozmanda tuttu valla benimde ilk hamile oldgunu duydugumda icime kiz dgmustu
Ortim bu su orucu bana pek yaradı diyete başlamadan önce 48 beden pantolon aldım kumaş şimdi 42 beden kumaş pantolumd oluyo bende bayag bi ilerleme var galiba olmayan kıyafetlerin oluyo artikAy ben de bu sabah acaba bi kızım olsa adını ne koyarım diye düşündüm zeynep geldi aklima:)Soğuttu nun beni de.
erkek olursa da ibrahim istiyorum ben.
Yusuf ismini de çok severim ama kaynimin adı. Kendini de pek sevmem. Hayaller imi aldı benden:)
anacım 1 yıl olucak ben takıma geleli senin gibisi daha gelmedi bu kadar sert diyetler yapan başka kimse olmadı şapka çıkartıyorum önündeOrtim bu su orucu bana pek yaradı diyete başlamadan önce 48 beden pantolon aldım kumaş şimdi 42 beden kumaş pantolumd oluyo bende bayag bi ilerleme var galiba olmayan kıyafetlerin oluyo artik
Tesekkur ederim cnm en azından karşılığını almak güzel ben yılbaşına bu gidişle 65 te olurum ins darısı zayıflamak isteyen herkesin basinaanacım 1 yıl olucak ben takıma geleli senin gibisi daha gelmedi bu kadar sert diyetler yapan başka kimse olmadı şapka çıkartıyorum önünde
Bende erkek demiştim sanırım.Benim 6.his kuvvetlidir senin sarı bir oğlusun olacak benim sarı gibi pek tatli
Bende erkek demiştim sanırım.Benim 6.his kuvvetlidir senin sarı bir oğlusun olacak benim sarı gibi pek tatli
Geçmiş olsun bu arada
Maşallah çok çok tatlıEvet canım halinin altına giriyorlar. Orjinal çocuklarım var:)
kızımin bana benzediğini söylüyor herkes.
Yaa senin kötü bi anın yoksa koyabilirsin tabi soguma isimden durduk yereAy ben de bu sabah acaba bi kızım olsa adını ne koyarım diye düşündüm zeynep geldi aklima:)Soğuttu nun beni de.
erkek olursa da ibrahim istiyorum ben.
Yusuf ismini de çok severim ama kaynimin adı. Kendini de pek sevmem. Hayaller imi aldı benden:)
Evet canim senin tahminin de erkekti hatırlıyorum, yazmisim da zaten :)Bende erkek demiştim sanırım.
Kardeşimin kulakları çınlasın.Çok zeki ama fena bi cadı.İsim olarak dediydimerkek olarak da ali ismi hep karizmatik gelmiştir bana.. Elif ismi hep daha naif gelmiştir bana.. Zeyneplerle benim de iyi hatılarım yok accık şeytan oluyo nedense hep bu zeynepler
sakın haaa sabah kahvaltıda 1. kasık aşure 1çatAl tatlıdan yeanammmmmmm koşun yetişin bacılarrrrrrrrrrrr...................
kv koca bir tabak aşure ile kocaman bir tabak şam tatlısı yollamışşşşş......
bunu bana kompla olarak yapıyo galiba
yemedim kaptanım valla 1 bardak ayran içtim şimdisakın haaa sabah kahvaltıda 1. kasık aşure 1çatAl tatlıdan ye
anam yirim ben bunuEki Görüntüle 1901742 sıpaların resmi konmuş bu da benim küçük dün saçını kestirmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?