Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ben de bu sabah acaba bi kızım olsa adını ne koyarım diye düşündüm zeynep geldi aklima:)Soğuttu nun beni de.
erkek olursa da ibrahim istiyorum ben.
Yusuf ismini de çok severim ama kaynimin adı. Kendini de pek sevmem. Hayaller imi aldı benden:)

Ortim bu su orucu bana pek yaradı diyete başlamadan önce 48 beden pantolon aldım kumaş şimdi 42 beden kumaş pantolumd oluyo bende bayag bi ilerleme var galiba olmayan kıyafetlerin oluyo artik

Ortim bu su orucu bana pek yaradı diyete başlamadan önce 48 beden pantolon aldım kumaş şimdi 42 beden kumaş pantolumd oluyo bende bayag bi ilerleme var galiba olmayan kıyafetlerin oluyo artik
anacım 1 yıl olucak ben takıma geleli senin gibisi daha gelmedi bu kadar sert diyetler yapan başka kimse olmadı şapka çıkartıyorum önünde

anacım 1 yıl olucak ben takıma geleli senin gibisi daha gelmedi bu kadar sert diyetler yapan başka kimse olmadı şapka çıkartıyorum önünde
Tesekkur ederim cnm en azından karşılığını almak güzel ben yılbaşına bu gidişle 65 te olurum ins darısı zayıflamak isteyen herkesin basina

Şifa orucum 5. Gün
Sabah gayet rahat ve iyi kalktim şimdi yemek saatinde az baş agrim var nedense bugün pek susamadim
Çocukları yatirdim evi topladım biraz bende yatiyorum akşam daha çok açlık hissedersem bir bardak süt ve bir hurma yiyebilirim Bugün cayda az içtim belki 5 kez wcye çıkmak istahimida kesmiştir
inatettimolacak @ morordek nilsub T tatlitambak

Yaa senin kötü bi anın yoksa koyabilirsin tabi soguma isimden durduk yere
Bende erkek demiştim sanırım.
Evet canim senin tahminin de erkekti hatırlıyorum, yazmisim da zaten :)

Merhaba kızlar. Sizlere kendi aldığım bir karari paylaşmak istiyorum. Biliyorsunuz dukan yapıyorum seyir evresine geçtim. Ama hafta sonları inanılmaz tempolu çalıştığım için sabah 7 akşam 10 malesef bu tempoda yemekhanede ne yemek çıkarsa onu yemek durumundayım. Tabiki kızartma, unlu ya da şekerli yiyecekler asla tüketmiyorum. Ama örneğin bugün diyetin dışında olarak elma ve 3 kaşık pilav tükettim. Bizim spor salonu şehrin dışında ve burada öğlen yemekhane disinda gün boyu açım desem yeridir. Bu kararı sağlığım için aldım örneğin dün bildiğiniz aç kaldım ve karnım ağrıdı hiç verimli antreman yaptıramadim başım döndü. Artı şu kabızlık olayı beni mahvetti. Bu sebeple hafta içi tam gaz dukan ama haftasonları listem esneyecek hem sağlığım hem de psikolojim için. Bu arada bilmeyenler için ben bir ortaokulda okul psikolojik danışmanıyim devlet memuruyum. 6 sene profesyonel basketbol oynadım. Şuanda da haftasonları nişanlımin yanında yardımcı antrenorluk yapıyorum. Kendisi adana Beşiktaş basketbol sorumlusu. @w e n d y medusa38 toplight KumraL_KrakeR

Bgunku menum sebzeprotein gunu

Kahvalti 12.00
3 haslanmis yumrta birinin sarisini yemedim
salatalik domates
3 siyah zeytin

Arada su ve yesil cay

Aksam 17.00
Hastane dönusu bu halde hic bsey yapamicam icin esime kizarmis tavuk aldirdim 1 butunu bidr gogus tarafindan yedim
2 bardak ayran ictim

Suana kadar 6 bardak su icebildim 2 lt tamamlicam ve yesil cay icicem brazdan spor bi kac gun yapamicam galiba bgun pekde sebze protein gnu gbi olmadi khvaltya anneme gtmeseydim zaten protein gunu yapicktim sizce yarin kaldgim yerden devm edimmi yoksa 2/2 mi yapim saliya kdr dunde sebzeprotrin gnumdu @w e n d y medusa38

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…