Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bide benim eşim 3-11 de bu hafta uzun sure evde yalnızız bana bisey olsa kimsenin haberi olmaz dedim
valla yanlış anlama ama korktum valla bişey olur diye çok zor çünkü birde sürekli ayakta ev ile ilgilenmek iyiki bıraktın canım olsun dukanla süper gidiyosun

Ac kiz ac valla en sevdigim konular bunlar
7 ay karnimda eymen diye sevip 9.ayda Kivanc koymaya karar veridydim bunalim isler bunlar
valla kızlar şu gribi bir atamadım üzerimden eşim yarın gidelim yine doktora diyoo ömrümde böyle grip olduğumu bilmiyorum baş ağrısı her yerim ağrıyo sürekli yatsam yatıcam valla
Soguga cikarken ustunu sıkı giyniyonmu Nilgünum sabah sogugu hic biseye benzemez
Tanışmadık sanırsam
Ben bir ara kaçaktım.
Ee tanisalm o zaman sen kendinden bahsetsene biraz ben az cok anlatmsm

valla geçen kv kp oturuyoruz eşime kızdım oda annem bakıyo dedi bende baksın dedim kv seninki büyünce ne olucak bakalım dedi bende yolarım dedim kp bastı kahkahayı benden fena kv olur gibime geliyo
Buyur işte kimbilir bize neler yapacak kaynana
Cok sagol topragim allah sanada nasip etsin inşallah canim benim
Kiz sende ne diye duruyon adami ikna etsene omurler gidiyiii vallasenin iliskin kac senelikti kuzu
Since 2011 diyelim sen hesap et üniye başladık bizim ilişkimizde başladı 5,5 seneyi geçti 6ya koşuyorz bacım benim okul bitti üstüne yükseği bitiricem benimki daha lisansı bitiremedim sıkıntıdayız o yüzden.. accık geniş benimkinin mezhebi..yaparızzzz hallederiiiizz diyip diyip duruyo
çok çok uzun zaman önceymiş
Bak milletin diline düşüyoz sonra böyle çağırmıcam kızım seni düğünüme tabi olursa... sanırım bu gidişle olmıcak.. bi dk yaaa ben bırakıyodum bu adamı.. sal bacım yok düğün kaybetmedin bişey

giyiniyorum canım ama sabah 6 da çıkıyorum dönmem 7 yi buluyor zaten bağışıklığım zayıftır çabuk hasta olurum

anam bana atar yapıcana ördek yarine yappppppppphemen evlenseydiniz anasınıfına gidiyodu yavru ördek

bende burda gördüm uzun süredir yapmıyordum içine tarcın ve zencefil koyup 1 demlik yeşil çay içtim saat 4 gibi 1 lokma poaçave kurabiye yemiştim çocukların bıraktığı misafirlikte o yüzdrn akşam yemeği yemedim midem kazınıyo ama olsun

Bide benim eşim 3-11 de bu hafta uzun sure evde yalnızız bana bisey olsa kimsenin haberi olmaz dedim
canım iyi yapmışsın şifa orucu ama bünyene zarar verir diye çok endişelenmiştim bir de burda yalnızsın bebeler küçük allah edirgesin bişey olursa yalnızlık zor sen ilerde ailen falan yanındayken yap yalnız yapma
kızlar bu haftasonu millette pek abartma olmadı gibi inş yarın güzel sonuçlarla geliriz

Bu kadarmi olur banada kiz demisti ama tutmadi

valla ben aşure yemedim gerisini bilmiyom

sorma kız çocuk gibi kıyafet falan beğenmiyo saç modelini de kendi tarif etti berbere çekeceğim var benim

Iyı aksamlar sekerr

Eki Görüntüle 1901742 sıpaların resmi konmuş bu da benim küçük dün saçını kestirmiştik
Yakisikliya bak sen
Kac yasinda oglusn
anam yirim ben bunu
Aklin fikrin yemek kiz
Diyet yaparken zorlanmamkda cok onemli cunku bunlar insani diyetten sogutur sen nasil rahat ediyosan oyle beslen canm
Bu arada Besiktask

Yakisikliya bak sen
Kac yasinda oglusn

Aklin fikrin yemek kiz

Diyet yaparken zorlanmamkda cok onemli cunku bunlar insani diyetten sogutur sen nasil rahat ediyosan oyle beslen canm
Bu arada Besiktask
Sacına tukureyım senın supurge gıbı yapmışşş toplight bunun bır de buyugu var sahnurun aynısııı

Ben kesin çocuğumu kıskanırım oyle huylarim var maalesef ama gercekten kendimi dizginlemeye calisirim gelinime karsi cunku gelinimin ahını almak da istemem. Bu kv'ler erkekler üzerinden iş yürüyor saniyor ama tum iş gelinlerde bitiyor bence. Cocugumu bana karsi doldurmasin ters kv'lik yaparsam. Ben iyi niyetle yaklasirim ama ters bi hareketini gorursem de benim de tersim pistir :)
valla geçen kv kp oturuyoruz eşime kızdım oda annem bakıyo dedi bende baksın dedim kv seninki büyünce ne olucak bakalım dedi bende yolarım dedim kp bastı kahkahayı benden fena kv olur gibime geliyo
Ya senden kesin cok cadi bi kv olur, adım kadar eminim
Erkek diyorum ben

Sagol canim erkek gorduysen erkek cikabilme olasiligi fazla anneler hissederms ya
Ya iste hissettim mi yoksa cevremin etkisiyle bilincaltima mi islendi ona emin değilim :) hayirlisi olsun bakalim:))
Ac kiz ac valla en sevdigim konular bunlar
7 ay karnimda eymen diye sevip 9.ayda Kivanc koymaya karar veridydim bunalim isler bunlar
Ahahah o da iyiymis ben kendime kararsiz derdim sen benden iyiymissin
Bu kadarmi olur banada kiz demisti ama tutmadi
Ay yoksa sen benim gelecekteki halim misin

anam bana atar yapıcana ördek yarine yappppppppphemen evlenseydiniz anasınıfına gidiyodu yavru ördek
Bas bas böyle,bi avuç da tuz al eline bacım kız onun planını yapıyoz ya bi tur bıraksam bu adamı yola gelir mi acaba diye,merve öyle yapmış enişteye görür o ama evlenmeye karar versin ben de onu süründürücem,5sene de çocuk yapmıcam beyefendiye sorsak 4çocuk yapıcakmışız çifter çifter doğursam anca yetiştirirm
ben de kabuk tarcınlı limonlu yaptım bu aksam..deniyom arada farklı farklı, afiyet olsun yarasın kaptanım
sorma kız çocuk gibi kıyafet falan beğenmiyo saç modelini de kendi tarif etti berbere çekeceğim var benim
Amaaann şimdiden böyleyse vay sizin halinize :) kendi gibi kokoş gelin getirir bu sarı, nazlı olur,pelinsu olur ya ahahaha

valla ne yapcaksan çabuk yap birde vazgeçerse evlenmekten gitti senin 6 sene çöpe anam biz kocişle tanıştık 2 ay sonra kapılara yattı evlenelim diyeeee

Sllah korusun tovbe de hayatımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…