Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslinda yaninda goturebilicegin cok cesit var canm kutu yogurt gturebilirsn sebze gunlerndr salatalik yda havuc gtureblirsn 1 tane havuca izin var dukan ekmek yapablirsn dukan kek yapalirsn ton baligi gotureblirsn bence bozucagina bunlari degerlendirmeni oneririm yoksa dukanla verdigin kilolarin cokda kalici olucagini dusunmuyorum canim yinede tabi sen blirsin

Canım sen akşam 10 buçuk da eve girip ertesi sabah 6 da kalksan bişeyler hazırlayabilir misin ben direk yatağa atiyorum kendimi

Canım sen akşam 10 buçuk da eve girip ertesi sabah 6 da kalksan bişeyler hazırlayabilir misin ben direk yatağa atiyorum kendimi
Aslinda dgru soluyosun haklisin canm ama cuma gununden cumartesi gunkunu hazrlayablirsn pazar sabahi gtmeden yda aksamdan cantana salatalik yogurt ton baligi ve 1 kasik atablirsn bence bi dusun seni dusundugum icin soluyorum inan

anammmmmmm koşun yetişin bacılarrrrrrrrrrrr...................
kv koca bir tabak aşure ile kocaman bir tabak şam tatlısı yollamışşşşş......
bunu bana kompla olarak yapıyo galiba
Yeme sakın yeme :)
Canim bence de kendi yaşam tarzına ne uygun olacaksa o sekilde bir diyet yap. Illa dukan vs olmasina gerek yok zaten saglikli beslendigin ve hareketin de oldugu surece kilo verirsin bence

Yeme sakın yeme :)

Canim bence de kendi yaşam tarzına ne uygun olacaksa o sekilde bir diyet yap. Illa dukan vs olmasina gerek yok zaten saglikli beslendigin ve hareketin de oldugu surece kilo verirsin bence
vallahide yemedim billahide yemedim çokta mutluyum şimdi çocukları yıkadım yatırıcam yeşil çay yapıcam oh missssssss:)

anammmmmmm koşun yetişin bacılarrrrrrrrrrrr...................
kv koca bir tabak aşure ile kocaman bir tabak şam tatlısı yollamışşşşş......
bunu bana kompla olarak yapıyo galiba
Bunlar hep dış mihrakların oyunları,oyuna gelme nilggüüünn nilgüünn
Eki Görüntüle 1901742 sıpaların resmi konmuş bu da benim küçük dün saçını kestirmiştik
Tip de yakıyo kaptanım maşallah ben bu cancanda potansiyel gördüm çok kız koşturacak bu peşinden sana da kolay gelsin artık,gönlüne göre gelin alırsın inşallah
Vücudunu ve temponu sen daha iyi bilirsin canım.. sana iyi gelecek bi yol olur umarım
Canım kaçırmısım ben tüm gün niye hastanelerde geçti geçmiş olsun?? boynun için mi gittin mr a??

vallahide yemedim billahide yemedim çokta mutluyum şimdi çocukları yıkadım yatırıcam yeşil çay yapıcam oh missssssss:)
Ay ben de su koydum yapıcam birazdan

Tum gun degil canim sabah boynum tutuldu omuzuma dgru sancilarim vardi sabah anneme kahvaltiya soz verdigimz icin orya gttik ordanda hastaneye gectk acile gttim ilgilenmdi hic snir oldum dktra igne verdi vuruldm geldim braz iyi geldi ama hala sancim koluma dgru vuruyo agrisi insallah yarina kadar gcer cok skldim bu halimden

valla geçen kv kp oturuyoruz eşime kızdım oda annem bakıyo dedi bende baksın dedim kv seninki büyünce ne olucak bakalım dedi bende yolarım dedim kp bastı kahkahayı benden fena kv olur gibime geliyo

Çok teşekkürler anlayışın için evet aynen öyle yapmalıyım yoksa uzun süreli bir diyet olmaz.

Benimde şifa orucu 5 günde sona erdi malsef açlık belirtileri yaşayınca bu aksM çorba içtim şimdi midemde sorun çıkmasın diye yarın meyve suyu salı sebze meyve sonrada dukandan sebze protein yaparak normal düzene gececegim ileriki dönemlerde birkaç kez 3 gün deneyip sonrada 10 günlük yapabilirim yaz gelmeden T tatlitambak bende sonunu getiremedi aslında devam ederdim ama 2 oğlan var bana bisey olursa kim bakacak dimi

Erkek diyorum ben
Kumarcı olmasin bu velet anası boyleyse

Ayy masallah Allah bagislasin canim pek tatliymis
Erkek gorduysem erkek mi çıkar diyosun :)
Sagol canim erkek gorduysen erkek cikabilme olasiligi fazla anneler hissederms ya

Cok sagol topragim allah sanada nasip etsin inşallah canim benim
Kiz sende ne diye duruyon adami ikna etsene omurler gidiyiii vallasenin iliskin kac senelikti kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…