• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizimki evlilik konsu acilinca hep kacardi dedim bu adam beni istemiyomu hayirdir gardas dedim :KK70:
Huyu hic degismedi simdi 2.cocugun konusu acilinca kaciyyy:KK4:
Cat dıye yapacaksın bızımkının yuzunden gecıktık bız snr ıstedıkten snr hamıleyken ve dogduktan snr bayıldı daha fazla sorumluluk zor gelıyor onlara cınku

Iddıalıyım bu konu sabıtt
Ya annem cıma mevlut okuttu ve haftasonu boyu burdaydık ustune de asure patlattı abovvv etımı cımcırdım daha faxla yemıyım dıye mukellef kahvaltılar caylarr aılece keyıflı atıstırmalarrrr
:kızgın:
Saka biyana yenen yenmis biz onumuze bakalim canim
Zaten su asure ayi hepimizi mahvetti tobe yarebbim

Ya ben cok severdim her gun 2 fincan içerdim en az. Hamile kaldigimdan beri sevmemeye basladim yaa, insallah gecici bi durumdur. Degilse cok uzuliciiimmm :KK42:
Yenı hamılelık gecırmış bırı olarak cevaplıyom hergun yapıyordum ıcerım dıye tıksıntı geldıgınden ıcemıyordum dogduktan dnr duzeldı gecıcı yanı uzulmee

Sade turk kahvesı ıcenmnnnn
Yapıyorummm
Tkahvesı seven ınsanlarla ıyı anlasırım m:KK50:
çok severim hergün içerim sadesini:kahve:
Ya ben cok severdim her gun 2 fincan içerdim en az. Hamile kaldigimdan beri sevmemeye basladim yaa, insallah gecici bi durumdur. Degilse cok uzuliciiimmm :KK42:
yok ya geçer bende oğlumda zeytin yiyemedim sonra ay dedim geçse doğurunca geçti seninkide geçicidir inşallah

Cat dıye yapacaksın bızımkının yuzunden gecıktık bız snr ıstedıkten snr hamıleyken ve dogduktan snr bayıldı daha fazla sorumluluk zor gelıyor onlara cınku
Bende 2.cocuga gecikicem bu gidisle yok anam yanasmiyo adam ne yapsam olmadi

Simdi ne desem bos yaa :silah:
Bi ara yataklarimi ayirsam acaba dedm sonra çüsş merve dedim bi silkelendim:KK53:
aman beninki 3. yü istiyoda ben olmaz diyorum ama ben istesem o istemese çatır çatır doğururum her zaman hazırlıklı olcak değil yaaa:KK70::KK70::KK70::KK70:

heee işte ananın yanında olunca öyle oluyooo tecrube ile sabit :KK70::KK70::KK70::KK70:

Yok canim ya bu esimin yuzunden oldu annemde bile tuttum kendimi ne yedigimi solemim ama yarindan basliyorum 5+5 yapicam zaten skldim gitmiyo biraz dukan hyatima reng katim :bicak:

Sacma menumle karsinizdayim

Sabah
1.5 krep
Domates
Salatalik
Cay

Ogle
1simit:bicak:
2sogan halkasi

Aksam
2 kasik kofteli patates yemegi

Su 2litre