git totişine iğne yapsın iyileş sonra
Almayız ki eve

kız betüş beni jelibonla boğmaya çalışırsa
Evet ohuyozz biz yeaa.. doktora patlatıcam bi de adamın üstüne o olacak sonunda.. millet boy boy çocuk yapıyo ben diploma basıyom

anneannem yeter artık uşaktan kalacan okuma daha evlendirmemiz lazım seni diyo
Elifle Deniz buluşunca ben gelmem bunlar beni keser diyodu ya

o da ankara tayfasından diye biliyom.. sen ordasın..şahnur kaptanım da orda..servey de mı orda yoksa?? sende mı ankardasın bacım
servey
??
Anamm yeni nesil paldır küldür geliyo.. ne yakısıklı masallah.. bızım yasımızda uşakların burnu sümüklüydü simdiler sanırsın kıvanc tatlıtug
Bence de
İsterizzz..At görelim seni de

benim instaya giren görüyo beni ben merak ediyom hepinizi.. bi de mızıkcılar var araızda diyet hesabından eklıyolar.. gösterin olum yüzünüzü
Kuymaklar sagolsun
Bırakimm dimi
Ahaha cocugun ipini çekıyoz su anda.. var mı baska gaz veren??

betüş olsa adam kara borsa bırakma sakın derdı

@btlbetul kız nerdesın sen bu hafta dolastıgın o cımcıme kımdı gel anlat bakem
Kız niye bunlar böyle??

kac yasında esın?? aranızda kaç yas fark var daha dogrusu? ben aynı yas adamı aldım dıye sıkıntı var dıye dusunuyorum artık
Ayy canım cektı benım de.. yapmaya kalkıcam da yetısemıyom kı buraya

gidem sade bi kahve yapayım kendıme
Kızz fren pedalın nerdeyse oraya basaydın ya
Abooovvv neler sokuyolar aklıma

kız bende de var bıraz hata.. sımdı bu benım cırkın ördek ilk sevgilim onun da öyle,birbirimizi bulduk bırakamıyoz da sımdı.. baskasına gitsem ölür kahrından sanırım

ben de gidemem biliyo yanı
De bakem teselli edelim seni..
Kız cocuk ısterken ytakları ayırınca cozulecek mı sorun

tabı sız daha tecrubelısınız de oyle daha zor olur diye biliyom ben bacım
De sen de hadı,dökülün bakem
kız ben senı sabah takıp ettım de senınkını onaylamayı unutmusum. kabul ettım gıttı
Kızz söyle bakem,tedbır alalım ona gore.. bak ben pasa pasa cuma günü +2 yazdırdım lısteye
Ne kadar da tövbeler tövbesi bir menü..

kız ne ettin bugün.. neyse butun hafta bunların acısını vermeye calısınca kızarsın zati kendine demıyom ben bısey
Eee hanımlar nırde menuler bakalım??