- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.441
selam fıstıklaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben döndümmmmopuyorumnanaktanhayata hemde opuyorumnanaktan
az önce bebişimi aradım artık ayılmış yemek yiyormuşalkisalkisalkisalkisalkisalkis bu kezde sevinçten ağladımnaniknanik hiç umudum yoktu korkudan arayamıyordum bile sabah beri sokaklara atmıştım kendimi yürüdüğümün bile farkına varmamışım hiç halim kalmamış hemde aç geziyorum iki gündür sositososito neyse şimdi toparlarım kızım iyileşmiş ya çok şüküralkisalkisalkis
veterinere sordum tedavisi bitince sahiplendiririz eğer alan olmazsa yine size getiririz isterseniz dedi delikafadulden sahiplenebilme ihtimalinede çok sevindim bu durumu yakından takip edeceğim
candy hoşgedin canım paylaşımında çok hoş olmuş sadece yediklerini günlük liste halinde bir kerede yazarsan daha güzel algılıyoruz iyi kötü ayırabiliyoruzdelikafadulden
sana yazacak çok şeyim vardıda aşırı heyecandan unuttum opuyorumnanaktan bir sokak köpüşüne hemde minnacık yavruya bakıyordum bir iki aydır dün zehirlendide onun heyacanını anlatmaya uğraşıyorum merak edersen delikafadulden
adimlarimi tamamladim 500de caba yaptim 10545 adim oldu.. 338 calori 44 gr yag diyor
kilo özgeçmişim şöyle:
2008 Ağustos da 129 kiloydum ondan önce 133 ün de üstüne çıkmışlığım var.. ama tartıya çıkamadım korkudan.. yani tartıldım bi kere 133 ü gördüm bi daha kendimi de bıraktım.. daha da şiştim.. kocaman oldum.. sonra sevgilim oldu :asigim: o beni görmeye gelecekti.. ben de beni en son nasıl gördüyse öyle olayım dedim.. diyet tam yapamasam da yürüyüş yaptım.. tempolu falan da değil üstelik.. bir de öğrencilikten dolayı tek öğün yemeğe başlamıştım.. 123 e düşüp sevgilime göründüm.. yurda girdim.. yurttaki oda arkadaşım Aslı bir salata manyağıydı.. her akşam yemeğinde salata yemeğe başladık :) ekmekle falan ama diyet amacıyla değil.. 7 kilo daha verdim.. 2-3 ayda sanırım.. sonra okulu bıraktım işe başladım.. kilo konusunda daha hassas olmaya başladım.. çok çok dikkat ettim yememe.. bütün hafta çok düzenli yer bir tek pazar günü (ailemin pazar geleneğinden dolayı) bkm mutfak karşısında aburumu cuburumu yer colamı içerdim.. o yüzden çok çok yavaş yani 1.5 yılda verdim kilolarımı.. böyle işte ramazandan beri 107-109 dolaşıyorum .. bi arada 105 i gördüm.. ama ne zaman 105 i görsem sanki bana bahşedilmiş bi lütuf gibi yiyiyorum da yiyiyorum şimdi 104,6 yım boyum 171 ve aynı miktar kiloyu 4 ayda vermem lazım aslında tam olarak 25 haftada..
aynı zaman da 90 kilonun üzerindekiler birlikte zayıflıyor.. topiğindekilerle de zayıflıyorum.. sanırım sorun olmaz..
ben zaten eleştirel düzey ve disiplin olarak namınızı duyup direk takıma yorum yaptım yoksa cuma zayıflama yarışmasına girmek isteyenlere yazıp 3.takımdan davet almıştım.. bunu duyunca gitmedim.. bana böyle bi yer lazım
günaydın kızlarrrr...
yürüyüşümü yaptım geldim şimdi bir duş arkasınada hafif bir kahvaltı yapacam.
kallisim günaydın canım bebişin iyi olmasına çokkkk sevindim.opuyorumnanaktan
Günayyydııın Hanımlar.......
Pazartesinden beri epeyi şeyler olmuş.Şimdi hepsini okudum.
Mersaaam Dün hiç gelmemişsin dikkatimi çekti hayatım.Rahatsızım diye yazmışsın umarım daha iyisindir ve sorun yoktur.İki günlük yediklerini okudum gayet iyi gidiyorsun.Kendimi kötü hissetmeye başladım.Gerçi bende eskiye oranla gece kaçamaklarımı sonlardırdım.Ama gün içinde ekemeği 1 dilimden 3-4 dlme çıkardım.Listemi birazdan ayrı yazarım.
günaydın oburcum nasılsın canım dün sende yoktun.ben sabah girdim ama öğlen çıktım bir daha uğrayamadım.saol canım önceki gün çok kötüydüm dün biraz iyiydim ama dünde gece rahatsızlandım birden kalbimde bir çarpıntı oluyor bide şeker dengesi bozuldu yine şekerim yükseliyor hatta bu gün yürürkende bir az zorlandım.ama iyiyim arkadaşım saolasın.
kendini niye kötü hissediyosun .sen biraz uzak kaldın burdan ben yoldan çıkmaya başladımmı burdan ayrılmıyorum .dün bende biraz kaçırdım misafirim vardı bir azdan neler yaptım yazacam.
candy paylasimin gercekten benimde cok hosum,a gitti. öyle bir programlamissinki kendini. insallah bizide sürüklersin. durun ben yediklerimi yazayim kac gündür yazmiyordum
sabahbir dilim ekmek 6 zeytin incecik bir dilim ekmek biber bir cay
ara bir minik muz
öglen pirasa yemegi 4 kasik bir ince dilim ekmek. ara bir portakal aksam haslanmis iki patates biber tuz maydonozla harmanlayip onu yedim birazda yogurt iki ceviz
hemen kalkip adimlarimi tamamliyayim
aşırı derece bacakalrım agrıyoo gene çok yordum kendimi kaydirigubbakcemile
şeker kız candyy yerim seni haberin olsun
beni bir tek sen anladın :roflol:
ne yedim bugun
sabah 2 dilim kepek ekemgi 4 yi zeytin- domates maydonozz
arada 1 dilim kepek ekmegi üstüne domates kestim yedim
malum temizlik yapıyodum akşam 5 e kadar hiç oturmadımm
öglen yagsız makarna yogurt
akşam 4 köfte marul az turşu 2 dilim kepek ekmegi cacık
candy cnim bu hesaba göre haftada 1300 gr inmen gerekiyor. ilk haftalar mümkünde sonralari zorliyabilir ama inanki yapilmiyacak gibi degil yasin cok genc yaparsin sen ben inaniyorum
inşallah o da sayenizde olacak.. tabi kilom fazla olduğu için çok zorlanmadan verdim o kiloları.. şimdi biraz zorlanmak lazım.. bana yaza kadar 80 küsürlere düşsem yeter ama ben yine de 70 istiyorum ne demiş atalarımız: "sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına" boshayallersmileGünayyydııın Hanımlar.......
Pazartesinden beri epeyi şeyler olmuş.Şimdi hepsini okudum.
[Candy arkadaşım aramıza hoş gellldin.Hayırlısı olsun.Umarım hedefine ulaşabilirsin.Bugüne kadar gayet güzel vermişin.Bundan sonrada vermeye devam edersin ama bildiğin gibi vermen daha güçleşecekve zorlaşacaktır.İşte bu dönemlşerde ipin ucunu kaybetmeyip iradene sahip olursan herşey istediğin gibi olur.
Günayydın düzenli ve disiplinli arkadaşım.Hayranım sana her sabah muntazam yürüyüşünü yapıp geliyorsun.
aşırı derece bacakalrım agrıyoo gene çok yordum kendimi kaydirigubbakcemile
şeker kız candyy yerim seni haberin olsun
beni bir tek sen anladın :roflol:
ne yedim bugun
sabah 2 dilim kepek ekemgi 4 yi zeytin- domates maydonozz
arada 1 dilim kepek ekmegi üstüne domates kestim yedim
malum temizlik yapıyodum akşam 5 e kadar hiç oturmadımm
öglen yagsız makarna yogurt
akşam 4 köfte marul az turşu 2 dilim kepek ekmegi cacık
adimlarimi tamamladim 500de caba yaptim 10545 adim oldu.. 338 calori 44 gr yag diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?