Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yediklerin güzel olmus citolcugum.... hadi hayirlisi bu haftayi böyle dikkatli kapatmaya calis bence cok cok iyi bugünkü menü. haftasonu pek iyi degildi gerci.. neyse toparlarsin insallah cumaya kadar..

candy cnim bu hesaba göre haftada 1300 gr inmen gerekiyor. ilk haftalar mümkünde sonralari zorliyabilir ama inanki yapilmiyacak gibi degil yasin cok genc yaparsin sen ben inaniyorum

çok çooook sevindim kallisim...bugün hiç gelemedim ve aklımda hep sen vardın ,köpecik noldu dedim acaba... çok sevindim,hadi gözünaydın

adimlarimi tamamladim 500de caba yaptim 10545 adim oldu.. 338 calori 44 gr yag diyor

yahu helal olsun sana ablam,maşallah,maşallahhh

hoşgeldin aramıza canım,dilerim sana da faydamız dokunur.

bunu sevdim,namımız yürüyor demek ( mafya lafı gibi )kaydirigubbakcemile3

merhaba takımcığım,
bugün eşimin ofisindeydim,yeni tuttu da ...eee kadın eli gerekiyor tabi,birkaçgün uğraşacağım orda.
bunun dışında ders çalışıyorum.Ales e hazırlanıyorum,formasyon için.daha önce yazmıştım belki.sınav 9 mayısta. çekiniyorum. uzun zamandır matematikle alakam yok,sistem saçma,matematikle hiçbir işim yok ama beni bununla sınav ediyorlar.ooofff!
spora gidiyorum,şok diyet yalan oldu,ofise gidiyorum diye.hazırlanamıyorum ki... ama abartmadım da,aç yatıyorum filan. gün içinde zararlı şeyler yemiyorum,kilo aldıracak şeyler yani... bakalım...
tombilim gelmemiş bugün,merak ettim.
yarın da geç girebileceğim,öpüyorum herkesi

Günaydınlarsositososito
çikolatım bitanem çok sağolasın güzel yüreklim benim, iki gündür kendimi ordan oraya attım aklıma sen geldin çikolatım dua edecekti diye düşüncelerimi bile doğru düzgün toparlayamadım allah insana sağlık sıkıntısı göstermesin inşallah.:Saruboceq:
yeni büronuz hayırlı olsun, sanada kolay gelsin canım.. sınavların için yardımı dokunacaksa matematikte takıldığın konular varsa yaz bizim kızlar matematik hastası ayçada gökçede sever yani ...
reyhan ablam yediklerin çok güzel ben de hemen yazayım dün sabah ufak bir parça tost almıştım çocuklar yerken ayaküstü..
öğlen bir şey yemedim akşam üzeri gibi yarım paket form kraker yedim yanında bir ufak şişe ayran ..
akşam yemeğinde sebze çorbası, buharda pişmiş brokoli ve bezelye sadece biber ve limonlu, yarım patates büyüklüğünde patates ve çeyrek tavuk göğsü bu ikisi karışık yemekti... ekmek yemedim ....
yürüyüşümü yazdım kaç saat oldu bilmiyorum ama on bin adım kesin olmuştur...

Günayyydııın Hanımlar.......
Pazartesinden beri epeyi şeyler olmuş.Şimdi hepsini okudum.
Mersaaam Dün hiç gelmemişsin dikkatimi çekti hayatım.Rahatsızım diye yazmışsın umarım daha iyisindir ve sorun yoktur.İki günlük yediklerini okudum gayet iyi gidiyorsun.Kendimi kötü hissetmeye başladım.Gerçi bende eskiye oranla gece kaçamaklarımı sonlardırdım.Ama gün içinde ekemeği 1 dilimden 3-4 dlme çıkardım.Listemi birazdan ayrı yazarım.
Kallistem hayatım kızına çoook üzüldüm.Ama iyi haberlerini okuyuncada sevindim.Umarım biranönce Sahhiblenen olurda böyle üzücü bir olay tekrar etmez.
Citooool hayatım ne ediyon sen listelerini okuyorum.Sabah biir azim başlıyorsun, gün içinde zaman geçtikçe gittikçe salıyorsuuun.Reyhan Ablam doğru yazmış gerçekten istemek lazım.Gerçekten istersen kararını kesin verirsen inan sadece kilo vermekle kalmaz, yaşadığın evinide düzene sokarsın.Herkesi de inceltip sağlıklı yaşatırsın.İnan yaş ilerledikçe üzerimizdeki bu fala kilolar yük olmanın dışında hastalık nedeni oluyor.Benden söylemesi karar senin.
Reyhan Ablaaaa nasıl bir azimdir bu böyle okudukça kendimden utanıyorum.Sana sadece MAŞŞALLAAAH diyorumNe güzel hergün aksatmadan yürüyüşünü yapıp yediklerine dikkat ediyorsun.
Candy arkadaşım aramıza hoş gellldin.Hayırlısı olsun.Umarım hedefine ulaşabilirsin.Bugüne kadar gayet güzel vermişin.Bundan sonrada vermeye devam edersin ama bildiğin gibi vermen daha güçleşecekve zorlaşacaktır.İşte bu dönemlşerde ipin ucunu kaybetmeyip iradene sahip olursan herşey istediğin gibi olur.

günaydın kızlarrrr...
yürüyüşümü yaptım geldim şimdi bir duş arkasınada hafif bir kahvaltı yapacam.
kallisim günaydın canım bebişin iyi olmasına çokkkk sevindim.opuyorumnanaktan

Çikolatıım canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.Umarım böyle devam edersiniz.Yeni büronuz hayırlı uğurlu olsuuun.
Bu hafta şok diyet yapacağım demişsin de ,ne gereği vardı ki canımıniçi ,sen zaten gayet iyi gidiyordun.Ama haftasonu misafirlerinden sonra ne ettin bilemiyorum.Onu dengelemek için yaptıysan bilemeyeceğim.

günaydın kızlarrrr...
yürüyüşümü yaptım geldim şimdi bir duş arkasınada hafif bir kahvaltı yapacam.
kallisim günaydın canım bebişin iyi olmasına çokkkk sevindim.opuyorumnanaktan

Günayydın düzenli ve disiplinli arkadaşım.Hayranım sana her sabah muntazam yürüyüşünü yapıp geliyorsun.

Salı ve dün yediklermi Mersam'a rapor edeyim.
Salı sabah 8 'de 1 dlm ekmek peynir ve bol maydanoz+ az sütlü nescafe
1 saat spor.Aerobik
Öğlen 2 dlm kepekli ekmek peynir maydanoooz + çay
Ara 1 portakal
Akşam domates çorbası + karman çorman birkoca tabak salata
Gece 3-4 adet kuru kayısı ve ceviz bol miktarda çay içtim.
Dün Sabah 1 dlm ekmek peynir ve bol maydanoz+ az sütlü nescafe
iyi değildim kızlar gittikten sonra yattım.Saat 10 da telefonlar yüzünden uyandım.1 dlm ekmek peynir ve az sütlü nescafe
16 ya kadar yemek yemeyi unutttum.Kızlar gelince onlarla 4 kepekli biskuvi(Eti burçak)3 adet cevizli kuru kayısı.
Akşam 20 de domates çorbası ve salata
Gece 3-4 adet kuru kayısı ve ceviz bol miktarda çay içtim.
Dünden beri sersem gibiyim.Hiç keyfim yok.Salı günü eşim gene hiç yoktan tatsızlık çıkardı.Erkek evde oturunca başka ne olacak kiii.Kafayı yedi.Ortada birşey yokken olay çıkarmayı nasıl beceriyor hayret ediyorum.Hayır benim anlamdığım ,ben regl olacağım benim tepemdeler zaten.Geçtiğimiz perşembeden beri söylemesi ayıptır düne kadar Wc ye çıkamamışım.Çatlayacak gibiyim.Dün ancak ilaçla rahatladım.Bu seferde mideme kramplar girmeye başladı.Hiç adil değil bu hayat benim bağırıp çağırmam gerekirken adam olay çıkarıyor.Bende onu sakinleştireyim derken aynen resimimdeki gibi uçacağım yakında.........Zaten geçen sene,ben bu resmii onun için koymuştum.Yani alen herşey aynı değişen birşey yokkkk.....

günaydın oburcum nasılsın canım dün sende yoktun.ben sabah girdim ama öğlen çıktım bir daha uğrayamadım.saol canım önceki gün çok kötüydüm dün biraz iyiydim ama dünde gece rahatsızlandım birden kalbimde bir çarpıntı oluyor bide şeker dengesi bozuldu yine şekerim yükseliyor hatta bu gün yürürkende bir az zorlandım.ama iyiyim arkadaşım saolasın.
kendini niye kötü hissediyosun .sen biraz uzak kaldın burdan ben yoldan çıkmaya başladımmı burdan ayrılmıyorum .dün bende biraz kaçırdım misafirim vardı bir azdan neler yaptım yazacam.[/QUOTE]

Düzenim bozuldu gene ,gecem ,gündüzüm, uykum sersem gibiyim.Dün kileri toparladım.Biraz temizlik yaptım.allah biliyorya bir insan iş yapmak için kendini bu kadar zorlayabilir.Ama yaptım.Banyoları köşe bucak temizledim.Evide baştan aşağı süpürdüm.3 gündür acayip üşüyorum.Evde çocuklar tek bluzla geziniyor.Ben çorap üstüne çorap,bluz üstüne kazak üstüne de hırkayla ancak iyi gibiyim.Bugün yetmiyormuş gibi başım dönüyor.Birazdan kafayı vurup yatacağım.
Sabah 1 kase nasfit yedim.Kalktığımda da büyük ihtimalle eşimle kahvaltı ederim.Şimdilik bu kadar yazayım.Öğleden sonra fırsatım olursa gelirim.
Kendine dikkat et hayatım.Şekerim yükseldi diyorsun amman gerekli önlemlerini al.Kilo vereceğim diye sağlığından olma!..Aksine sen daha iyi biliyorsun,sağlığın için kilo vermen gerekiyor.Amman dikkat et eşim kocaman kocaman öptüüüüm.
Kızlar sizi de öpüyooorum görüşmek üzere........

günaydın hanımlar
kallistee sonunda begendin beni .bak benimde hoşuma gitti
çükolata yeni ofisiniz hayırlı olsun
obur hakklısın cnm şimdi fazla sorun olmasada yaşlandıkçaa çok zor durumlara sokacak beni bu kiloo
yarında tartı günü beni bastı sitress verdigimi sanmıyorum
tartılmasam keşkee
iyice sitres olacka bana akannehir

çok güzel programladım ama diyetim dışında pek uyamıyorum soğuklardan.. ama sanki ısınacak gibi hissettim üşümedim bugün işe gelirken.. hayırlısı sanırım bu cumadan itibaren tam randımanlı olacak hava güzel olursa yerimde oturmadığım bi haftasonu planladım kendime zemuszemus

yediklerin çok güzel.. benimde canım köfte istedi dün ama kıymanın kilosu 25 lira akannehir

valla bi müddetimi senin mesajlarını okumaya geçirdiğimden anlamışımdır sırnaşık şey

candy cnim bu hesaba göre haftada 1300 gr inmen gerekiyor. ilk haftalar mümkünde sonralari zorliyabilir ama inanki yapilmiyacak gibi degil yasin cok genc yaparsin sen ben inaniyorum

en önemlisi bünyeyi alıştırmamak lazım.. iki hafta böyle sıkı gidip bir iki gün daha az sıkı gidersem sürekli veririm diye düşünüyorum.. e planlı bir hayat herşeyden önce.. yürüyüşü de var içinde.. aptal beynim kıtlık var sanmasın da kaydirigubbakcemile3

inşallah o da sayenizde olacak.. tabi kilom fazla olduğu için çok zorlanmadan verdim o kiloları.. şimdi biraz zorlanmak lazım.. bana yaza kadar 80 küsürlere düşsem yeter ama ben yine de 70 istiyorum ne demiş atalarımız: "sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına" boshayallersmile

Günayydın düzenli ve disiplinli arkadaşım.Hayranım sana her sabah muntazam yürüyüşünü yapıp geliyorsun.

canı benim saolasın bu sözler birbirimizi ne güzel gaza getiriyor.sen söyle bana ben uçuyorum bunları duyunca.bak şimdi iyi olsam bunun üstüne 1 saat daha yürürüm.ah seninle aynı yerde olsak seni hiç rahat bırakmam sabahın köründe ararım hadi kalk yürüyüşe diye .ama dünki yaptıklarımı duymaaaa....opuyorumnanaktan

candy hoş geldin ...
umarım bizim takım sanada uğurlu gelir ve istediğin kilolardan biran önce kurtulursun.zaten çok güzel kilo vermişsin bizim senden öğrenmemiz gereken şeyler var bence .bu kadar azimle kilo vermek herkesin başarabileceği bişey değil.bizim takım disiplinli olduğu kadar çok ta eğlencelidir.ve herkes birbiriyle çok samimi açık yüreklilikle konuşur eleştirilerini yapar .hoş geldin..

hoş buldum mersacım.. duydum duydum sizin takımı.. ondan direkt buraya attım mesajımı.. hayırlısı inşallah bakalım.. bu cumadan ümitli değilim.. her zamankinden kötü bi hafta sonuydu ama diğer cuma hedeefim du bakiyim ajandama...103,5.. :dance:

citol valla bravo sana bak demekki isteyince oluyor.dün benden çok güzel yemişsin ben yediklerimi yazıncada bu gün sen bana kız.:bbo:

adimlarimi tamamladim 500de caba yaptim 10545 adim oldu.. 338 calori 44 gr yag diyor

ablam harikasın ya kendini saklıyon ama ne kadar kilo verdiğinide söylemiyosun. bir aya kadar podyumlarda salınırken görecez heralde seni.bu ne azim bu ne hırs allah azmini arttırsın ablam tabiki benim ve hepimizinnn...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…