Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öncelikle paylaşımda bulunmaya başlarsın...
bir hafta boyunca sürekli yaptıklarını falan yazarsın.
süreklilik bozulmazsa sen de katılırsın:1hug:

tamam.. herzaman paylaşımda bulunabilirim ben.. :sm_cool:

kilo özgeçmişim şöyle:

2008 Ağustos da 129 kiloydum ondan önce 133 ün de üstüne çıkmışlığım var.. ama tartıya çıkamadım korkudan.. yani tartıldım bi kere 133 ü gördüm bi daha kendimi de bıraktım.. daha da şiştim.. kocaman oldum.. sonra sevgilim oldu :asigim: o beni görmeye gelecekti.. ben de beni en son nasıl gördüyse öyle olayım dedim.. diyet tam yapamasam da yürüyüş yaptım.. tempolu falan da değil üstelik.. bir de öğrencilikten dolayı tek öğün yemeğe başlamıştım.. 123 e düşüp sevgilime göründüm.. yurda girdim.. yurttaki oda arkadaşım Aslı bir salata manyağıydı.. her akşam yemeğinde salata yemeğe başladık :) ekmekle falan ama diyet amacıyla değil.. 7 kilo daha verdim.. 2-3 ayda sanırım.. sonra okulu bıraktım işe başladım.. kilo konusunda daha hassas olmaya başladım.. çok çok dikkat ettim yememe.. bütün hafta çok düzenli yer bir tek pazar günü (ailemin pazar geleneğinden dolayı) bkm mutfak karşısında aburumu cuburumu yer colamı içerdim.. o yüzden çok çok yavaş yani 1.5 yılda verdim kilolarımı.. böyle işte ramazandan beri 107-109 dolaşıyorum .. bi arada 105 i gördüm.. ama ne zaman 105 i görsem sanki bana bahşedilmiş bi lütuf gibi yiyiyorum da yiyiyorum şimdi 104,6 yım boyum 171 ve aynı miktar kiloyu 4 ayda vermem lazım aslında tam olarak 25 haftada..

aynı zaman da 90 kilonun üzerindekiler birlikte zayıflıyor.. topiğindekilerle de zayıflıyorum.. sanırım sorun olmaz..

Son düzenleme:
candy hosgeldin canim yasin kac senin?peki sevgilinle evlendinmi ne oldu? ay ne merakliyim ya.
bak 30 kiloya yakin vermissin masallah.. vermen degilde geriye almamis olman cok önemli..
düzenli paylasimda bulun ille cevap verilsin diyede sorun etme sen yazdikca yerlesir kalirsin.
haa 25 hafta sonra ne var dügünmü? bak 25 haftada 25 kilo verirsin 80 kilo olursun 171 boya göre cokta güzel olursun.. sakin birakma pesini asil diyetine ama kimse icin degil kendin ve sagligin icin.. kolay gelsin canima.s.

teşekkür ederim reyhancım.. sanırım 25 hafta kaldı düğüne evet.. ağustos sonu.. inşallah amacım 72 ye kadar düşmek.. eğer düşmezsem kışa ertelerim zaten.. düzenli paylaşımda bulunurum ben özellikle hafta içi gündüz vakti.. yaşım 23 benim.. vereceğime inanıyorum çok.. ama şu soğuklar beni mahvetti odama çıkamaz oldum.. yürüyüş bandım orada ama odam çatı katı olduğu için buzzzz.. neyse ki bitiyor soğuklar artık..kışın çok durdu ilerlemem.. ama almadım çok şükür.. şimdi artık kaldığımız yerden devam edicez kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
öğlen (saydım yedi parça) kuşbaşı tavuk ızgara yedim (tavukşiş kısaca ama sadece etlerini yedim.. pilavıdır patates kızartmasıdır salatasıdır pidesidir bulaşmadım hiç) ayran içtim yanında da.. bütün kararlarımı yine berbat giden bi haftasonundan sonra tekrar aldım.. bu haftasonunu atlatırsam işte o zaman inanıcam kendime tas tamam.. iki haftada 2,5 kilo verdim sanırım ama bi o kadar da verip aldım haftasonu.. o sebeple ümitli değilim bu cumadan.. ama bi dahaki cumaya hedefim belli zemuszemus

Son düzenleme:

fıstık ben geldim.. yerimseniben

seni dövseler yeri çok konuşma bakim :mymeka:

canım hoşgeldin a.s.
eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan doğru yerdesin emin ol. yalnız biraz disiplin var burada ve hiç çekinmeden eleştiririz.. bunlar zayıflamak için gerekli olan şeyler zaten..

paylaşımlarını bekliyoruz. özellikle gün sonunda veya sabahları bir önceki günü liste olarak yazarsan daha güzel yorumlar alırsın..

ben zaten eleştirel düzey ve disiplin olarak namınızı duyup direk takıma yorum yaptım yoksa cuma zayıflama yarışmasına girmek isteyenlere yazıp 3.takımdan davet almıştım.. bunu duyunca gitmedim.. bana böyle bi yer lazım

namımız yürüyor demek :roflol:
hadi bakalım inşallah tam sana göredir burası. ama el ele verip çitolü de bu işe iyice dahil etmemiz lazım..

namımız yürüyor demek :roflol:
hadi bakalım inşallah tam sana göredir burası. ama el ele verip çitolü de bu işe iyice dahil etmemiz lazım..

Güzelim o benim.. opuyorumnanaktan Benim kadınlar kulübündeki ilk kankam olumunekankayizsmile ben onun eeen eski yazılarına kadar herşeyini okudum.. İlk başta alışkanlıkları çok farklıymış.. Çok çok farklı.. Aşırı derecede ekmek yiyen her akşam abur cuburla dizi keyfi yapan biri.. bi kesmiş bunların tümünü ilk haftasında hoop 5 kilo.. ama şimdi de ufaktan saldı bi kendini.. Geçen hafta çok dikkat etti 1 kilo eksik çıktı diye sinirlendi.. ama kötü değilki 1 kilo.. ama tabi diyetteki ilk haftasında 5 kiloyu birden veren birine anlatamıyosun sempatiksalakcinni yine toparlayacaktır.. ben toplicem onu.. kocişkosu da beğeniyo ya onu böyle rahatı yerinde tabi.. kaydirigubbakcemile3

Ben planladığımı yapsam kesinlikle zayıflarım diye düşünüyorum.. çok sıkı bir diyet planladım kendime çünkü biliyorum o listedeki ile kalamayacağımı.. yani kaçamaklarımla normal bir listeye dönüşüyor.. mesela öğle yemeklerimde süt ve ayran var sadece ama ben tavukta yedim ne oldu menüm ayran ve tavuk oldu.. normal oldu.. ara öğünümde danette yedim (130 kalori %80i süt... menüdeki sütü de öyle harcadım) birazdan da yeşilçayımı içicem.. danetteyi tatlı krizleriniz için çikolata krizleriniz için önerebilirim. ben bitterli yiyorum.. haftada bir kesin yerim ben..

dur boş buldum bari geçenlerde yaşadığım haftasonu hezeyanımdan sonra neler yaptığımı da yazayım :ecrin_bebek:

o geceki hezeyandan sonra kendime bi ajanda yapmışım ki sormayın.. Bir kırtasiyeden 2010 ajandası almıştım ama öyle duruyordu odada.. O gece ben yine çok çok kötü olunca haftasonu fiyaskomdan dolayı aldım bu ajandayı elime başladım planlamaya:

6:15 Kalk, namaz kıl.
6:40 Duş al. Elma sirkesini iç.
7:00 Hazırlan. Ders çalış.
10:30 Kahve ya da Kekik çayı iç.
12:00 Süt iç. Olmazsa ayran. Mümkünse süt sade olsun. Çok açsan çık küçük porsiyon bişeyler ye.
15:30 Yeşil çay iç.
17:30 Namaz kıl.
18:00 Yemek ye. Tuvalete gir (Gülmeyin. Sistemi hergün belli bir saate alıştırmak lazımmış). Namaz kıl.
19:00 Yürüyüş yap (yalvarırım yap.)
20:00 Ders çalış. Süt iç. TV izle.
21:00 Namaz kıl. Ders çalış. Çay iç.
22:30 Yat. 2,5-3 lt su içmiş ol.

Diyet:

Sabah: Süt, peynir, salam.

Ara: Kahve veya Kekik Çayı.

Öğle: Süt veya ayran. Doyana kadar

Ara: yeşil çay

Akşam: Tavuk, ayran, salata (dilersen öğlene at)

Ara: Süt, çay

Bu diyeti önermiyorum.. Benim bünye kaldırıyor. Yanlış anlamayın. Süt ve ayran çok besleyici ve doyurucu.. Düşünsenize bir insan hayatının en önemli iki yılını sadece süt içerek geçiriyor ve doyuyor! Mantıklı yani.. Kardeşim dedi bunu bana.. Ben ona dedimki "süt mucizevi bişey ben süt içersem asla en ağır diyet bile olsa bozmuyorum. çok yardım ediyor ama sırrını anlamadım" o da bana üstte söylediğim şeyi söyledi işte..

Neyse önlerdeki bi kaç sayfaya bunları yazdım.. Martın ilk günlerine.. Geçti ne de olsa.. Sonra önümüzdeki her cumanın yaprağına hedeflediğim kiloyu ve olduğum kiloyu yazacağım bi yer yaptım.. Yani şöyle:

sayfanın en başına:

hedef:108,6
sonuç:108,5
başarı: başarılı

gibi..

birde ayın son günü sayfasına o ay içinde vermeyi planladığım kiloyu yazdım.. birde o gün tartılıp yazacağım bir satır bıraktım.

ve her cuma ölçümler var sayfalarımda valla kızlar üşenmedim tam 26 kere yazdım şu aşağıdaki satırları: :lepi:

Ölçümler:

Göğüs:
Göğüsaltı:
Bel:
Karın:
Kalça:
Basen:
Sağ Üst Bacak:
Sol Üst Bacak:
Sağ Üst Kol:
Sol Üst Kol:

Bir de ajandada yılın hergünü için bir satırın olduğu bir tablo var oraya da yine kilo hedefimi yazdım.. Süper oldu süper
Buraya da yazdım ki ben sallarsam belki benden hesap sorarsınız :ecrin_bebek:

Her hafta vereceğim kilo defterimde belirli şu an.. eylülün üçü 70 kilogram tartılıcam.. :dance: :dance:

selam fıstıklaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben döndümmmmopuyorumnanaktanhayata hemde opuyorumnanaktan

az önce bebişimi aradım artık ayılmış yemek yiyormuşalkisalkisalkisalkisalkisalkis bu kezde sevinçten ağladımnaniknanik hiç umudum yoktu korkudan arayamıyordum bile sabah beri sokaklara atmıştım kendimi yürüdüğümün bile farkına varmamışım hiç halim kalmamış hemde aç geziyorum iki gündür sositososito neyse şimdi toparlarım kızım iyileşmiş ya çok şüküralkisalkisalkis

veterinere sordum tedavisi bitince sahiplendiririz eğer alan olmazsa yine size getiririz isterseniz dedi delikafadulden sahiplenebilme ihtimalinede çok sevindim bu durumu yakından takip edeceğim

candy hoşgedin canım paylaşımında çok hoş olmuş sadece yediklerini günlük liste halinde bir kerede yazarsan daha güzel algılıyoruz iyi kötü ayırabiliyoruzdelikafadulden
sana yazacak çok şeyim vardıda aşırı heyecandan unuttum opuyorumnanaktan bir sokak köpüşüne hemde minnacık yavruya bakıyordum bir iki aydır dün zehirlendide onun heyacanını anlatmaya uğraşıyorum merak edersen delikafadulden

seni çok mutlu gördüm ama olayı pek anlamadım.. kızını kızın sanmıştım yoksa o evcil hayvanın mıydı? yoksa o başka bi olay mı? kafam karıştı benim.. kafamçokkarıştı tamam artık öyle yazarım canım.. sabahtan bildiririm dün yediklerimi.. yarın başlıyayım ona kaydirigubbakcemile5

ben geldimmmmmm ben geldimmmmmmmmmm.. kallisim nerdesin yav.. kizimiz iyilesmis gözümüz aydin. cok sükür yarabbim .
candy paylasimin gercekten benimde cok hosum,a gitti. öyle bir programlamissinki kendini. insallah bizide sürüklersin. durun ben yediklerimi yazayim kac gündür yazmiyordum
sabahbir dilim ekmek 6 zeytin incecik bir dilim ekmek biber bir cay
ara bir minik muz
öglen pirasa yemegi 4 kasik bir ince dilim ekmek. ara bir portakal aksam haslanmis iki patates biber tuz maydonozla harmanlayip onu yedim birazda yogurt iki ceviz
hemen kalkip adimlarimi tamamliyayim

aşırı derece bacakalrım agrıyoo gene çok yordum kendimi kaydirigubbakcemile

şeker kız candyy yerim seni haberin olsun

beni bir tek sen anladın :roflol:

ne yedim bugun

sabah 2 dilim kepek ekemgi 4 yi zeytin- domates maydonozz
arada 1 dilim kepek ekmegi üstüne domates kestim yedim
malum temizlik yapıyodum akşam 5 e kadar hiç oturmadımm
öglen yagsız makarna yogurt
akşam 4 köfte marul az turşu 2 dilim kepek ekmegi cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…