- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.421
yeriniz varsa katılabilir miyim aranıza bu cumadan itibaren..
öncelikle paylaşımda bulunmaya başlarsın...
bir hafta boyunca sürekli yaptıklarını falan yazarsın.
süreklilik bozulmazsa sen de katılırsın:1hug:
candy hosgeldin canim yasin kac senin?peki sevgilinle evlendinmi ne oldu? ay ne merakliyim ya.
bak 30 kiloya yakin vermissin masallah.. vermen degilde geriye almamis olman cok önemli..
düzenli paylasimda bulun ille cevap verilsin diyede sorun etme sen yazdikca yerlesir kalirsin.
haa 25 hafta sonra ne var dügünmü? bak 25 haftada 25 kilo verirsin 80 kilo olursun 171 boya göre cokta güzel olursun.. sakin birakma pesini asil diyetine ama kimse icin degil kendin ve sagligin icin.. kolay gelsin canima.s.
kalliste 5 parmagın 5 de bir deyil maleseff
keşke bende kızın kadar kendime hakim olabisem ama
olmuyor işte her zaman
bir yerde patlak veriyor
bende istiyorum kendimi toparlayım
kilo vereyim
ayna baktıgımda mutlu olayım ...
diyecek bir şey bulamıyorum
öğlen (saydım yedi parça) kuşbaşı tavuk ızgara yedim (tavukşiş kısaca ama sadece etlerini yedim.. pilavıdır patates kızartmasıdır salatasıdır pidesidir bulaşmadım hiç) ayran içtim yanında da.. bütün kararlarımı yine berbat giden bi haftasonundan sonra tekrar aldım.. bu haftasonunu atlatırsam işte o zaman inanıcam kendime tas tamam.. iki haftada 2,5 kilo verdim sanırım ama bi o kadar da verip aldım haftasonu.. o sebeple ümitli değilim bu cumadan.. ama bi dahaki cumaya hedefim belli zemuszemus
canım hoşgeldin a.s.
eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan doğru yerdesin emin ol. yalnız biraz disiplin var burada ve hiç çekinmeden eleştiririz.. bunlar zayıflamak için gerekli olan şeyler zaten..
paylaşımlarını bekliyoruz. özellikle gün sonunda veya sabahları bir önceki günü liste olarak yazarsan daha güzel yorumlar alırsın..
ben zaten eleştirel düzey ve disiplin olarak namınızı duyup direk takıma yorum yaptım yoksa cuma zayıflama yarışmasına girmek isteyenlere yazıp 3.takımdan davet almıştım.. bunu duyunca gitmedim.. bana böyle bi yer lazım
namımız yürüyor demek :roflol:
hadi bakalım inşallah tam sana göredir burası. ama el ele verip çitolü de bu işe iyice dahil etmemiz lazım..
selam fıstıklaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben döndümmmmopuyorumnanaktanhayata hemde opuyorumnanaktan
az önce bebişimi aradım artık ayılmış yemek yiyormuşalkisalkisalkisalkisalkisalkis bu kezde sevinçten ağladımnaniknanik hiç umudum yoktu korkudan arayamıyordum bile sabah beri sokaklara atmıştım kendimi yürüdüğümün bile farkına varmamışım hiç halim kalmamış hemde aç geziyorum iki gündür sositososito neyse şimdi toparlarım kızım iyileşmiş ya çok şüküralkisalkisalkis
veterinere sordum tedavisi bitince sahiplendiririz eğer alan olmazsa yine size getiririz isterseniz dedi delikafadulden sahiplenebilme ihtimalinede çok sevindim bu durumu yakından takip edeceğim
candy hoşgedin canım paylaşımında çok hoş olmuş sadece yediklerini günlük liste halinde bir kerede yazarsan daha güzel algılıyoruz iyi kötü ayırabiliyoruzdelikafadulden
sana yazacak çok şeyim vardıda aşırı heyecandan unuttum opuyorumnanaktan bir sokak köpüşüne hemde minnacık yavruya bakıyordum bir iki aydır dün zehirlendide onun heyacanını anlatmaya uğraşıyorum merak edersen delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?