- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.481
candy keşke hem danetteyi hem dondurmayı aynı günde yemesen hani yükleme oluyor böyle gayette sağlıksız yola giriyor nerden baksan en az 300 kaloriyi aldın bu iki yediğinden yazık değilmi onun yerine yopurt salata vs tüketebilirdin...
:roflol:ay reyhan ablaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 herşeyi bebeğe yoruyon:roflol: zorla doğurtacankaydirigubbakcemile3
evet hamileyimmmmmmmmmmmmmm reyhan abla, bütün takımm :teytey:
2 haftadır biliyorum ama yazmadım kimseye demedim.. bu sabah kalp atışını duyduk artık söylüyorum yakınlarımaaaa :CüvCüv:
kallis bizim takim cok bereketli farkindamisin? hehehehehe sira cedricimde insallah
günaydinlarrrrrr..
yine kar yagiyor yine kar yagiyor..
kizim ve kaanla alisverise gidecegiz. önce biraz yürüyeyim klahvaltimi edeyim.
ay mersa canim benim güldürdün beni.. evet yakinda podyumlara dönüyorum.. 200 gr kaldi onuda vereyim pradanin 2011 ic camasiri kolleksiyonunu benden izliyeceksiniz..delikafaduldendelikafadulden
allah seni napmasin..:roflol
yaa benide almıycanmı yanına kırmızı olanı ben giyecem banane..
bak sendemi çıkacan podyuma .kırmızıyı vermem onu ben giyecemmmm.kaydirigubbakcemilereyhan abla senin 200gr kalmış ben hedefe ulaştım seni bekliyorum :roflol::roflol:
2 haftadır biliyorum ama yazmadım kimseye demedim.. bu sabah kalp atışını duyduk artık söylüyorum yakınlarımaaaa :CüvCüv:
bijom canım çok sevindim.bak ne güzel sıkılıyorum diyodun kimse yok burda yanlızım diyordun sana arkadaş geliyor.o kadar güzel bir duyguki bunu yaşayınca daha iyi öğreneceksin.çok sevindim çoookkk.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
inşallah sıra cedricte .allahım inşallah onada nasip eder.tabi isteyen herkese çikolatam senden ne haber hadi sendende bekliyoruz güzel haberler....
kızlar dün ne yediğimi yazdığım mesaj çıkmamış tekrar yazıyorum.
sabah:1 dilim ekmek 1 yumurtadan yağsız omlet.ve biraz peynir.
ara:yok.
öğlen:küçük bir tabak az yağlı kısır.(misafirim vardı)
ara:2 tane kayısı.
akşamyine misafir vardı) 1,5 tane yağsız fırında paçanga.
ara:3 kayısı ve 3tane ceviz.(ben sapıtmaya başladım)
hadi ne istiyosanız söyleyin hazırım.obur bak gördünmü azimli arkadaşını yoldan çıktım .
Citol bu aşağıdaki listede senin adının yanındaki + ne?
farklıyım ben özelim ondan ermişim kaydirigubbakcemile3
arkadaş listende olan kişilerin yanınada o işeret çıkar cicim boshayallersmile
:CüvCüv:
Günaydınlarsositososito
çikolatım bitanem çok sağolasın güzel yüreklim benim, iki gündür kendimi ordan oraya attım aklıma sen geldin çikolatım dua edecekti diyedüşüncelerimi bile doğru düzgün toparlayamadım allah insana sağlık sıkıntısı göstermesin inşallah.:Saruboceq:
yeni büronuz hayırlı olsun, sanada kolay gelsin canım.. sınavların için yardımı dokunacaksa matematikte takıldığın konular varsa yaz bizim kızlar matematik hastası ayçada gökçede sever yani ...
...
Çikolatıım canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.Umarım böyle devam edersiniz.Yeni büronuz hayırlı uğurlu olsuuun.
Bu hafta şok diyet yapacağım demişsin de ,ne gereği vardı ki canımıniçi ,sen zaten gayet iyi gidiyordun.Ama haftasonu misafirlerinden sonra ne ettin bilemiyorum.Onu dengelemek için yaptıysan bilemeyeceğim.
:CüvCüv:
dün yediklerim
sabah: 1 dilim ekmek peynir zeytin
ara: 1 simit
öğle yok ara çok olunca atladım ben de doğru değil biliyorum ama napalım böyle oldu
ara kocaman bir elmenın yarımı aslında 1 elma eder yani
akşam: 1 kepçe çorba tavuk patates fırında patatesinden de tavuğundan da az az salata yağsız
yürüyüş yok bu aralar malesef çok üzülüyorum su 3 litre slim çay 2 adet
pek güzel bir liste yok ama bugün daha düzenli olur inşallah
inşallah sıra cedricte .allahım inşallah onada nasip eder.tabi isteyen herkese çikolatam senden ne haber hadi sendende bekliyoruz güzel haberler....
canım benim bunu yapmam mümkün değil işte ben ancak koruyucu annesi olabilirim eve gelir karını doyururum bahçemi açarım sıcak ve şevkatli uyumasını sağlarım o kadar.. onu eve kapatamam bahçeme bağlayamam dışarı çıkmasını engelleyemem bana bağımlı olmasını isteyemem çünküğ bu öyle bir sorumluluk ki reyhan ablam bilir onunda vardı paşası, tatile gideceksin onu bırakmak istemezsin onuda götürmek istersin otel bulamazsın yolda istediğin yerde yemek yiyemezsin gezip eğlenemezsin yani bir tane köpeğim zaten var biliyorsunuz o yüzden bir ikinciyi alamam... evden bir kaç saat ayrılmam gerekse aklım evde kalıyor .. bak ben 15 günde bir ablama gidrdim istanbula şimdi yılda bir yada iki kez gidebiliyorum.. pansiyona bıraksam stres oluyor haftalarca tüy döküyor.. yani kısacası bir köpeğin sorumluluğu zaten yetip artıyor hee maddi durumum çok iyi olur geniş bahçem olur bir yere giderken tutarım bir adam yemeğini verir temizliği görür öyle 10 tane köpek bakarım allah gösterir inşallah o günlerikaydirigubbakcemile3merhabalar kızlar dün uğrayamadım işlerim çok yoğundu maşallah diyim de nazarım değmesin ama aklımda hep kallisin köpeciği vardı o yüzden de pek açmak da istemedim kötü bir haber almayım diye ama çok sevindim iyi haberlerine nasıl mutlu oldumn anlatamam kallistecim gözün aydın hemen sahiplen sen köpeği aman bırakma yine eve hapset gerekirse. napalım bu dünya böyle
aynen öyleee bir diğerini kıskandı beraber doğuracaklarmışkaydirigubbakcemile3bi dakka bi dakka ceylan ve bijo hamilemi şimdi yanı biiri açıklasın ben kaçırdımmı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?