Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mutlu haberide aldık ben kaçıyorum silikon tabancam duruyo önümde aktıda aktı gül yapıştırıyodum takı kutusuna valla yazcanız diye işi mişi bıraktım kaçtımmm baş başşşş.....

haklısın çok haklısın.. düzelticem bugün onu ben

ay reyhan ablaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 herşeyi bebeğe yoruyon:roflol: zorla doğurtacankaydirigubbakcemile3
:roflol:

evet hamileyimmmmmmmmmmmmmm reyhan abla, bütün takımm :teytey:

2 haftadır biliyorum ama yazmadım kimseye demedim.. bu sabah kalp atışını duyduk artık söylüyorum yakınlarımaaaa :CüvCüv:

yakınlarına mı :kedi: olumunekankayizsmile

kutlarım ya.. ne güzel

o zaman öyle sana diyet falan yok lmaz:

ne güzel kış bebesi olacak benim gibi boshayallersmile

hadi kolay gelsin kallisim hayirlisiyla gidip gelin bende birazcik yürüyeyim zor duruyorum yerimde..
haaaaa honey bebegini büyüttü bile onuda unutma sira cedricteeee insallah onunda hayirli haberlerini aliriz

merhabalar kızlar dün uğrayamadım işlerim çok yoğundu maşallah diyim de nazarım değmesin ama aklımda hep kallisin köpeciği vardı o yüzden de pek açmak da istemedim kötü bir haber almayım diye ama çok sevindim iyi haberlerine nasıl mutlu oldumn anlatamam kallistecim gözün aydın hemen sahiplen sen köpeği aman bırakma yine eve hapset gerekirse. napalım bu dünya böyle
bijoo çok sevindim ne kadar güzel bir gün bu böyle ya hep güzel haberler var allah sağlıklla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir avazda kurtarsın seni de.önünde çok güzel bir hayat başlıyor bu kadar büyük bir sevgi olurmuymuş diyeceksin şaşıracaksın ah ne kadar güzel gözün aydın tekrar
candy hoşgeldin hayatım ne güzel oldu takım hareketleniyor
çikolatam bişey yok hayatım merak etme eşim benim işler yoğundu dediğğim gibi ama yediklerini göremedim ben inşallah problem yoktur bu haftayı güzel atlatırız beraber ben de yediklerimi yazıyorum birazdan

dün yediklerim
sabah: 1 dilim ekmek peynir zeytin
ara: 1 simit
öğle yok ara çok olunca atladım ben de doğru değil biliyorum ama napalım böyle oldu
ara kocaman bir elmenın yarımı aslında 1 elma eder yani
akşam: 1 kepçe çorba tavuk patates fırında patatesinden de tavuğundan da az az salata yağsız
yürüyüş yok bu aralar malesef çok üzülüyorum su 3 litre slim çay 2 adet
pek güzel bir liste yok ama bugün daha düzenli olur inşallah

kızlar bebek geliyorrrrr.bijom bu harika bir şey .
bu haberi okuyunca dayanamadım en başa yazdım.:CüvCüv:

kızlar dün ne yediğimi yazdığım mesaj çıkmamış tekrar yazıyorum.
sabah:1 dilim ekmek 1 yumurtadan yağsız omlet.ve biraz peynir.
ara:yok.
öğlen:küçük bir tabak az yağlı kısır.(misafirim vardı)
ara:2 tane kayısı.
akşamyine misafir vardı) 1,5 tane yağsız fırında paçanga.
ara:3 kayısı ve 3tane ceviz.(ben sapıtmaya başladım)
hadi ne istiyosanız söyleyin hazırım.obur bak gördünmü azimli arkadaşını yoldan çıktım .

ben hiç paçanga yemedim hayatımda..

1,5 değildir o yeme bizi.. 2 dir 2 sempatiksalakcinni

sadece kaçamak olanları mı yazdın yoksa sadece bunları mı yedin tüm gün fisfisfis

Doğru anladım değil mi .Hamilesiiiiinnnnnn.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Çok sevindim canım.
ALLAH hayırlı,sağlıklı,mürvetler gösterecek evlat nasip etsin inşallah.Çok rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum.Hayırlı olsun.

aaa çok sevinirim,tel de açarım,burdan da sorarım anlamadığım birşey olursa...
ben çok dua ettim köpekciğe,tuttu valla...çok sevindim ben de kallisim.

keşke ne o misafirliklere gideydim,ne onlar geleyi.ne de o şok diyeti yapaydım.moralim çok bozuk,toprlayamadım.kendi kendime şok diyetlere kalkıştım,yapamayınca güvenim sarsıldı iyice bozdum.şuanda canım çok sıkkın.bir insan birşeyi çok ister de niye yapamaz ? öyle kızgınım ki kendime. psikoloğa gitmeliyim sanırım.sorun midede değil,kafada!

bunu görünce şok oldum,belirtmeliyim :)

2 haftadır biliyorum ama yazmadım kimseye demedim.. bu sabah kalp atışını duyduk artık söylüyorum yakınlarımaaaa :CüvCüv:

şaka gibi yaaa :) bijom senin karnında bebek mi var şimdi :))) aaaaaaaaaaaayyyy :lepi: hihoyyyt çooookkkk sevinçliyim.kızzzzzlaaaaar teyze oluyoruz :))

fena değil tombilim. ben yqzamıyorum ofis işlerinden dolayı. ne yediğim de belli değil zaten. yukarıdqa oburuma yazdım.moralim çok bozuk,toparlayamıyorum.bu hafta güya şok diyet yapıp kilo verecektim ama umarım fazla çıkmam....hata ettim

inşallah sıra cedricte .allahım inşallah onada nasip eder.tabi isteyen herkese çikolatam senden ne haber hadi sendende bekliyoruz güzel haberler....

benim de hedefim bijom gibi,kilo verip çocuk sahibi olmak,bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum...ama ben zor adam olurum. ne oluyor bana bilmiyorum... psikolojim bozuk sanırım,devam ettiremiyorum.hep aynı şey oluyor.hepp...sıkıldım artık,hem de çok.

akannehirakannehirakannehir

köftehor seni, nası sakladın 2 hafta:mymeka:

ay çok sevindim canım,lady de yeni öğrendi o da hamiş, sen de..:CüvCüv:
çok mutlu oldum inan..:sm_cool:
Allah sağlıkla kucağına aalmayı nasip etsin..

canım benim bunu yapmam mümkün değil işte ben ancak koruyucu annesi olabilirim eve gelir karını doyururum bahçemi açarım sıcak ve şevkatli uyumasını sağlarım o kadar.. onu eve kapatamam bahçeme bağlayamam dışarı çıkmasını engelleyemem bana bağımlı olmasını isteyemem çünküğ bu öyle bir sorumluluk ki reyhan ablam bilir onunda vardı paşası, tatile gideceksin onu bırakmak istemezsin onuda götürmek istersin otel bulamazsın yolda istediğin yerde yemek yiyemezsin gezip eğlenemezsin yani bir tane köpeğim zaten var biliyorsunuz o yüzden bir ikinciyi alamam... evden bir kaç saat ayrılmam gerekse aklım evde kalıyor .. bak ben 15 günde bir ablama gidrdim istanbula şimdi yılda bir yada iki kez gidebiliyorum.. pansiyona bıraksam stres oluyor haftalarca tüy döküyor.. yani kısacası bir köpeğin sorumluluğu zaten yetip artıyor hee maddi durumum çok iyi olur geniş bahçem olur bir yere giderken tutarım bir adam yemeğini verir temizliği görür öyle 10 tane köpek bakarım allah gösterir inşallah o günlerikaydirigubbakcemile3

ama bu ufaklığı alamam... kızımın arkadaşı almak istiyor şimdi onu iyice düşün dedim aynen bu anlattıklarımı söyledim onuda bakalım artık... ben zaten ilk bulduğumda barınağa verecektim zaten ama iyi bakmazlar diye veremedim şimdi bu sabahta aradım çok güzel ilgileniyorlar her sorduğuma uzunca cevap veriyorlar yani içimde rahat umarım iyi bir yuva bulunur bebişime..

bi dakka bi dakka ceylan ve bijo hamilemi şimdi yanı biiri açıklasın ben kaçırdımmı yoksa
aynen öyleee bir diğerini kıskandı beraber doğuracaklarmışkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…