- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.501
selammmmmmmmm ben geldimmmmmm..
yarin sabahciyim saat 11.45te geliyorum.onun icin erken yatacagim
ay inanmıyorum yaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan allahım ne hoş bir haber opuyorumnanaktan
ay bijom çok helecanlandımsositosositosositososito
ah canim benim hayirli olsun, ugurlu olsun, hayirli evlat olsun insallah..
mutluluk, huzur getirsin, kismetli, bahti güzel olsun cok sevindim..a.s.
yakınlarına mı :kedi: olumunekankayizsmile
kutlarım ya.. ne güzel
o zaman öyle sana diyet falan yoklmaz:
ne güzel kış bebesi olacak benim gibi boshayallersmile
hayırlı olsun bijo a.s.
allah ananlı babalı büyütmek nasip etsin
saglık ve huzur içindee
bijoo çok sevindim ne kadar güzel bir gün bu böyle ya hep güzel haberler var allah sağlıklla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir avazda kurtarsın seni de.önünde çok güzel bir hayat başlıyor bu kadar büyük bir sevgi olurmuymuş diyeceksin şaşıracaksın ah ne kadar güzel gözün aydın tekrar
kızlar bebek geliyorrrrr.bijom bu harika bir şey .
bu haberi okuyunca dayanamadım en başa yazdım.:CüvCüv:
bijom canım çok sevindim.bak ne güzel sıkılıyorum diyodun kimse yok burda yanlızım diyordun sana arkadaş geliyor.o kadar güzel bir duyguki bunu yaşayınca daha iyi öğreneceksin.çok sevindim çoookkk.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
inşallah sıra cedricte .allahım inşallah onada nasip eder.tabi isteyen herkese çikolatam senden ne haber hadi sendende bekliyoruz güzel haberler....
bi dakka bi dakka ceylan ve bijo hamilemi şimdi yanı biiri açıklasın ben kaçırdımmı yoksa
Doğru anladım değil mi .Hamilesiiiiinnnnnn.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Çok sevindim canım.
ALLAH hayırlı,sağlıklı,mürvetler gösterecek evlat nasip etsin inşallah.Çok rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum.Hayırlı olsun.
bunu görünce şok oldum,belirtmeliyim :)
şaka gibi yaaa :) bijom senin karnında bebek mi var şimdi :))) aaaaaaaaaaaayyyy:lepi: hihoyyyt çooookkkk sevinçliyim.kızzzzzlaaaaar teyze oluyoruz :))
benim de hedefim bijom gibi,kilo verip çocuk sahibi olmak,bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum...ama ben zor adam olurum. ne oluyor bana bilmiyorum... psikolojim bozuk sanırım,devam ettiremiyorum.hep aynı şey oluyor.hepp...sıkıldım artık,hem de çok.
akannehirakannehirakannehir
köftehor seni, nası sakladın 2 hafta:mymeka:
ay çok sevindim canım,lady de yeni öğrendi o da hamiş, sen de..:CüvCüv:
çok mutlu oldum inan..:sm_cool:
Allah sağlıkla kucağına aalmayı nasip etsin..
ben hiç paçanga yemedim hayatımda..
1,5 değildir o yeme bizi.. 2 dir 2 sempatiksalakcinni
sadece kaçamak olanları mı yazdın yoksa sadece bunları mı yedin tüm gün fisfisfis
çook teşekkür ederim arkadaşlarım bir tanesinizzz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınnnn..
bu günde çok iyi değilim sanırım iyce kansız kaldım ayakta duramıyorum.şimdi kalkıp yatacam o yüzden bu günde yürüyüşümü yapamadım.
1 kilo vermişim yine kallisim görürsün burda dimi canım.
kızlar dün ne yediğimi yazdığım mesaj çıkmamış tekrar yazıyorum.
sabah:1 dilim ekmek 1 yumurtadan yağsız omlet.ve biraz peynir.
ara:yok.
öğlen:küçük bir tabak az yağlı kısır.(misafirim vardı)
ara:2 tane kayısı.
akşamyine misafir vardı) 1,5 tane yağsız fırında paçanga.
ara:3 kayısı ve 3tane ceviz.(ben sapıtmaya başladım)
hadi ne istiyosanız söyleyin hazırım.obur bak gördünmü azimli arkadaşını yoldan çıktım .
105,5 benim.. Listeye 105,5 la girişimi yapıyorum.. ama 2 gündür tuvalete çıkamadım.. + olarak etkisinin olduğunu düşünüyorum.. geçen hafta 104,6 ydım çünkü mafoldumben
candycim evet buraya oluyor ama senin ilk bildirimi listede olmadığın için istediğin saatte yapabilirsin bu günlük, diğer zamanlar saat 12 ye dek yazmış oluyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?