• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinlaaar, hadi gelsin bakalim bildirimler

Betul'u listeye alip basimiza dert mi alalim wendycim :)))

Tamam kaptanim ben buralardayim size iyi yolculuklar :KK66:

Grupta hamile var, paylaşımlara dikkat edelim, bu gebenin cani her an her şey isteyebilir :KK53:
Haklısın canımm

Günaydın kızlar, mutlu haftasonlarımız olsun :KK200:

anam bana diyene bak, hiç bişi yemeyen, dukan krepi ögün yapan hanım gelmiş :)

afiyet olsun matildacım senin de menü süper, yalnız light kaşarın yağ oranı % 15 biliosun dimi?

gözün aydın didemcim :KK48:

ayy yapılmaz bu kaç zamandır baklava baklava diyip duruyodum, şu güzelliğe bak, fıstıklı fstıklı :olamaz:

bilemedim :KK48:

gebelik ihtimali olanlar da var ördekcim :) takıma bitepsi baklava getirmediniz ya kaptanlar :KK48:
Sizden çok kilo vermiyim dedim :-) sırf sizin için yani :-) markete akşam gidebildim Zorunluluktan yani bi daha olmaz wendycim:-)

Kız kimin gebe olma ihtimali var...anam dun uğramadım kim gebe.....
Ben biliyom niye böyle oluyor zayıflamak için tarçın kullanıyoruz bol bol ..
Tarçının afrodizyak etkisi varmış kızlar ondan herkes doğurur takımda bence...:KK70::KK70::KK70:
Afrodızyak mı :KK57:bebem 2 aylık daha amandıyım

Günaydın bayanlar
Eski Kilo: 78.5
Yeni Kilo:77.3
Fark: 1.2 Kilo % 1.52
Umduğumdan az vermişim beni hiç tatmin etmedi bu miktar.:KK22: Zaten bugün mens dönemine de girdim. Bu hafta inşallah ödemden balon gibi şişip + çıkmam. Çünkü benim artık eksilmeme lüksüm yok.:KK61: Bu hafta için de 1 kilo hedef koydum kendime.:KK68:

Offff supersın o zamannn:KK31:
Yanlış donemde tanıştık yoksa senle yarısıp senı saglam yenmek ısterdım :KK70:
Canım onu yenmen imkansız bu acı gerçek ben hayatımda onun kadar iradeli bir insan görmedim. Ölüm orucu filan yapabilen kapasitesi var onun.:-):-)

Günaydın bayanlar
Eski Kilo: 78.5
Yeni Kilo:77.3
Fark: 1.2 Kilo % 1.52
Umduğumdan az vermişim beni hiç tatmin etmedi bu miktar.:KK22: Zaten bugün mens dönemine de girdim. Bu hafta inşallah ödemden balon gibi şişip + çıkmam. Çünkü benim artık eksilmeme lüksüm yok.:KK61: Bu hafta için de 1 kilo hedef koydum kendime.:KK68:
Verfıgın mıktar gayet guzel bence tebrıklerrr

Back
X