- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.401
İyi geceler bol bol eksilerHerkese iyi geceler bol eksiler
Iyı gecelerrrrrİyi geceler bol bol eksiler
2 kere ictim sinameki 2 kere gttim wcye ama ole bekledigim gibi ishal fln olmadm hatta ayiptr solemesi zrlandm brazSen kaç kez gittin sinameki ile wc
tüühh baya uzakmışız olsun tatile falan gelirsen eğer beklerimAyy keske orda yasasam inan cok isterdim ben istanbulda yasiyorum canim malesef
Betul'u listeye alip basimiza dert mi alalim wendycim :)))Ya gruplarda ha bire detox yapıp duruyolar, bence hiç sağlıklı gitmiyodur o kilolarbizim takım bi şekilde diyetini uyguluyor habire kaçamak yapıp son 2 gün detox yapan yok :)
@btlbetul dışında :) kaçamağı yapıyo ama detoxu yapmıyo hanfendi :)morordek ördekcim Betül'ü listeye alalım, kaçamak yapamaz o zaman :)
Tamam kaptanim ben buralardayim size iyi yolculuklarT tatlitambak canım eger yarında internet kesintisi falan olcaksa cebimizi verelim cepten haber verirsin
sadece sen değil kızlar eger netinizde bir sıkıntı falan olursa cebimi verebilirim bana o güveni verdiniz cepten bildirim yaoarsınız
ordegim tamam o zaman eşim de sabahı şzin almış biz öğleye doğru çıkacağız yola liste sana emanet
Grupta hamile var, paylaşımlara dikkat edelim, bu gebenin cani her an her şey isteyebilirEki Görüntüle 1904112
Bugun gıttıgımız yerdekı ıkramlar hakkında ufak bır fragman gostereyım özellikle baklavaya ıcım gıttı
Bende menüm u paylaşım kacayim evde misafir i m var bu aksam
Sabah yok
Öğle
Dükan krep
Çay
Akşam misafirim olduğu için ben sadece tavuk soteden yedim pilav ve mantı vardı
inatettimolacak nilsub morordek
Sabah 2 yumurta 1 dilim lıght peynir
Öğle dukan krep arası lıght kaşar
Akşam kıymalı yumurta 1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor 45 dk yürüyüş belki 30 dk bisiklet olur
25 dakika leslie yapabildim 2.5 lt su ictim 3 kupa kiraz sapi cayi ve 1 kupa sinameki cayi ictim kabizlik sorunum cözüldü
Eki Görüntüle 1904112
Bugun gıttıgımız yerdekı ıkramlar hakkında ufak bır fragman gostereyım özellikle baklavaya ıcım gıttı
Betul'u listeye alip basimiza dert mi alalim wendycim :)))
Grupta hamile var, paylaşımlara dikkat edelim, bu gebenin cani her an her şey isteyebilir
Hele benim eski takim cok yapmaya basladi ben cikarkende yapiliyodu ben hic yapamadm bi kere lapa yapiyim dedim kabiz oldum ya la
Kız kimin gebe olma ihtimali var...anam dun uğramadım kim gebe.....Günaydın kızlar, mutlu haftasonlarımız olsun
anam bana diyene bak, hiç bişi yemeyen, dukan krepi ögün yapan hanım gelmiş :)
afiyet olsun matildacım senin de menü süper, yalnız light kaşarın yağ oranı % 15 biliosun dimi?
gözün aydın didemcim
ayy yapılmaz bu kaç zamandır baklava baklava diyip duruyodum, şu güzelliğe bak, fıstıklı fstıklı
bilemedim
gebelik ihtimali olanlar da var ördekcim :) takıma bitepsi baklava getirmediniz ya kaptanlar
Kız kimin gebe olma ihtimali var...anam dun uğramadım kim gebe.....
Ben biliyom niye böyle oluyor zayıflamak için tarçın kullanıyoruz bol bol ..
Tarçının afrodizyak etkisi varmış kızlar ondan herkes doğurur takımda bence...
Yok yalan değil hep bu tarçın yüzünden...
kızım hepimizin potansiyel gebe olma ihtimali var işte, yalan mı, her an bi kaza bişi olabilir
Gunaydın hayatımgünaydın kızlar
kilolar nerde hadi bakalım herkes tartıya
tambak misafir sana yaramadı menü bildirmeyince aldın başını gittin tabii artıya doğruMaalesef kilom artı da.
75.5
+800 kızlar...
net gitmedi şimdilik bugün misafir gelcek. Pek aktif olamıyorum kusura bakmayın ama aklımhep burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?