- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.521
Tebrikler cnm benimde 3 günde 900 gr gitti ama kabızlık devam bugün kurtulurum umarım ama 69 u gördüm :))Dun 2 kupa sinamekiye ragmen cok iki dfe wcye gttim ama kabizligim cozulmus gbi degil bu saate kadrda ondan bekledim blki tekrar wcye giderim dye ama yok malesef
Devamıda gelir o zamnSelam kızlar en sonunda 69.9 u gördüm :)
İnşallah cnmDevamıda gelir o zamn
ne çorbası kız o öyle...Valla 6yı görmek derecden daha çok sevindirdi beni,ama tabi gelen başarıyı kucakalrız her zamano değil de çorbayla aşk yaşıcam,çorbama böykk diyeni fururm çünkü canım çorbam
inşallah canım ay kızları böyle görünce çok hevesleniyorumİlaçlarda bitince takır takır verirsin canım
Lahana mucizesiözel bişey yaptınmı kızzzz maşallah çok vermişsin
özel bişey yaptınmı kızzzz maşallah çok vermişsin
benim aklımda mercimek çorbası kalmış...lahana diyeti yaptı kuzum, denemelik bakalım kabız falan olmazsa eğer sebze günlerimde bende lahana çorbası yicem :)
Az daha sabret canım. İlaçlar bitince sende tam gaz başlarsın.ne çorbası kız o öyle...
inşallah canım ay kızları böyle görünce çok hevesleniyorum
hiç yapmadım ben denemedim bile...lahana diyeti yaptı kuzum, denemelik bakalım kabız falan olmazsa eğer sebze günlerimde bende lahana çorbası yicem :)
yok ya benden bir cacık olmıcak galibaAz daha sabret canım. İlaçlar bitince sende tam gaz başlarsın.
Kız sen ortini ne bicim takip ediyosun? Kız buralarda tenceresini paylaştı, menülerini paylaştı. Hala özel bi sey yaptın mı diye soruyorözel bişey yaptınmı kızzzz maşallah çok vermişsin
Hee evet evet mercimek corbası kilo verdiriyormusbenim aklımda mercimek çorbası kalmış...
ebrucum netinde sorun var sanırım, aynı mesajları 2-3 dk ara ile yazıyosun epeydir :)
benim aklımda mercimek çorbası kalmış...
yok ya benden bir cacık olmıcak galibabiz btlbetul kız seninle kilo almak isteyenler diye sayfa açalım bari
Teşekkürler cnmCanım gene herzamanki gibi süpersin tebrik ediyorum
Bugun aksam eskı komsularla toplancaz bugun serbest gunum olsunn
Evet ya malesef canım.Kusura bakmayın.Nette sorun var.ebrucum netinde sorun var sanırım, aynı mesajları 2-3 dk ara ile yazıyosun epeydir :)
görüntü benziyordu ondan olabilir belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?