Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aman ben boşverdim şimdi sen tam tarif ver bakalım neler koyuyorsun içine birde sadece çorbamı yedin hep

Masallah gzel yonlerini gorup sukretmek lazm benim kocami kv doldurmaz kocamda doldurusa gelmez biz ne yasiyosak kv le aramzda olur esime belli etmem ki dedigim gbi benim sinirim 2 saniye snra normal hayatima dvam ederm oda uztmaz bende oyuzden galiba oturablioruz bide cokda karismaz bana allah var o konuda rahatm ama illaki catstigimz yerler oldu olmadi degil ole isde yinede sukur halimize

olsun ne yapalım böyle böyle yaşıyacağız...

medusa38 yarin 5 gun sebzeproteine gecicem sence bi 10 gun daha 5+5 yapimmi zorlanmadim hic bide sen sebze gununde kilo fln almadin dimi suan sebzeproteine gecnce kilo almaktan tirsiyorum nedense

Hmm kendi evinizse olmaz tabi.
Ay ne diyeyim Allah sabır versin valla Nilgünüm. Benimki bu kadar aksi degil de iste ben anlasamıyorum kendisiyle, davranısları degisik geliyor bana.
valla morordek ciğim ben niye iyileşemiyorum stresten bağışıklığımı çökertiyor kadın
Valla seni çok iyi anladım şu an, dedigin gibi 100 kilo olmadıgına sükretmen lazım. O stresle ben de kendimi yemeye verirdim kesin

ayy o ne biçim laf sende Allah sıralı ölüm versin deseydin o anlardı çok felaketmiş canım allah sabır versin.. Allahtan eşin onun laflarına bakmıyormuş boşver kapnı kapat evinin huzuruna bak o söylensin dursun ordan

Ben sebzede 1.4 verdim önce olumsuz dusunceden kurtul verirsin ins
Ama sen ilk sebze protein yaptin sonra safprotein yaptin canim nese ya bende insallah en az 1.5 kilo vericem bu hafta bozmicam 1.5 kiloyu 4 gunde verdim bu hafta hic bozmadan devam edersem 69 gorebilirim insallahhhh

hahah buda fena gelin kız aklıma gelmedi o anda birde ben dışarda o camda millet toplanmasın diye seslenmedim ..
hahahah çok güldüm sıralı ölüm he bir daha derse dicem çok güldüm

ay sorma ben kendimi tutuyorum tutmasam bu stresle 1000 kilo olucam o yüzden banda aferin....

aman ben boşverdim şimdi sen tam tarif ver bakalım neler koyuyorsun içine birde sadece çorbamı yedin hep

Hepsi burda tatlim.. sadece corba yemedim diyetin bi programi var netten bakarsan görürsün.. mesela en sondaki 2gun onceki kahvaltimdi. Corbanin yaninda gun gun meyve sebze protein ekliyo

Sizlerin mutlu olmasından daha önemli bir şey yok dünyada. Allah daim etsin. Hiç bozdurtmasın huzurunuzu. İnşallah

Konyada olduğum için tartılamadım kusura bakmayın beni bu hafta sabit olarak yazarsanız sevinirim.
Kilom 66.3 tür bilginize efenim.
Mesajlara bakacağım eve giderken yolda okuyacağım nasipse şimdiden özür dilerim.

valla listedesin serveycim onu bil de

bizim takımda Allahtan serbest gün, yok hafta sonu yiyelim haftaiçi telafi ederiz diye bişi yok, biz tartı günü de hafta sonu da diyete devam ediyoruz
Tamam sampıyon sakınnn
Ben hedefımı basaracagım ıster olum orucu ıster catlayana kdr yıyım olma mııı

hahah buda fena gelin kız aklıma gelmedi o anda birde ben dışarda o camda millet toplanmasın diye seslenmedim ..
hahahah çok güldüm sıralı ölüm he bir daha derse dicem çok güldüm
öyle tabi sıra onda gelmiş sana öyle diyo de kız Allah sıralı ölüm versin de kendi düşünsün gelinle uğraşacağına kuranını okuyup namaz kılsın tövbe etsin bu yaştan sonra ne uğraşıp duruyor seninle
Sizlerin mutlu olmasından daha önemli bir şey yok dünyada. Allah daim etsin. Hiç bozdurtmasın huzurunuzu. İnşallah
amiin canım inşallahh cümlemizin evine huzur sağlık versin Rabbim teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…