- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.561
aman ben boşverdim şimdi sen tam tarif ver bakalım neler koyuyorsun içine birde sadece çorbamı yedin hepKızz ne anlatıyom bı haftadır buralarda,lahana corbası dıyetı yaptım ya bu hafta
Evet evet bu hafta yıne yapıcam mercımeksız yasayamam
Hay ağzın bal yesin ördekcim
arkadasa ugrıcamdan sonrasında boyle kaldım -->
Senın kv manyak ucundan accık kusura bakma nilgünüm.. otursun yapsın kendıne cok börek aşkı geldıyse.. bosver duyma cevap bıle verme gerekırse.. kafa gidik valla insan aklıyla demez böyle bişey
Aslında iyi midem ama hazır alısmısken hafıf hafıf devam edıcem.. corbanın tadını sevdım ben nedense..karalahanadan alısıgım ben lahana tadına corbası,yemegı sarması hatta karalahanadan ekmegı bıle var.yadırgamadım o yuzde.. valla ben de merak edıyorum o yuzdeyı anca %5le gecerler yapan olursa gıdıp tebrık edıcem
Sen de güzel vermıssın masallah devam hadı durmak yok ıkımıze de
Masallah gzel yonlerini gorup sukretmek lazm benim kocami kv doldurmaz kocamda doldurusa gelmez biz ne yasiyosak kv le aramzda olur esime belli etmem ki dedigim gbi benim sinirim 2 saniye snra normal hayatima dvam ederm oda uztmaz bende oyuzden galiba oturablioruz bide cokda karismaz bana allah var o konuda rahatm ama illaki catstigimz yerler oldu olmadi degil ole isde yinede sukur halimizeay canım senin işin benden zor aylarca gitmeyeyim eşim git demez bazen kp soruyomuş gelin niye gelmiyo diye kendine sorun diyomuş ayyy kocamı öpesim geldi şimdi böyle anlatınca hiç onların lafına bakıpta gelip bana kızmaz...çok şükür
olsun ne yapalım böyle böyle yaşıyacağız...Masallah gzel yonlerini gorup sukretmek lazm benim kocami kv doldurmaz kocamda doldurusa gelmez biz ne yasiyosak kv le aramzda olur esime belli etmem ki dedigim gbi benim sinirim 2 saniye snra normal hayatima dvam ederm oda uztmaz bende oyuzden galiba oturablioruz bide cokda karismaz bana allah var o konuda rahatm ama illaki catstigimz yerler oldu olmadi degil ole isde yinede sukur halimize
Ben sebzede 1.4 verdim önce olumsuz dusunceden kurtul verirsin insmedusa38 yarin 5 gun sebzeproteine gecicem sence bi 10 gun daha 5+5 yapimmi zorlanmadim hic bide sen sebze gununde kilo fln almadin dimi suan sebzeproteine gecnce kilo almaktan tirsiyorum nedense
Hmm kendi evinizse olmaz tabi.kız adama kendi evinden çıkıp kiraya gitmez ki ev kendimin 2 kat altkat boş da adam delimisin der
ay sakın sakın seninkide aksi gib ibiraz yakınlarına gideyim deme uzaktan uzaktan iyi herkesin bir derdi oluyo benimkide kv işte ...
Valla seni çok iyi anladım şu an, dedigin gibi 100 kilo olmadıgına sükretmen lazım. O stresle ben de kendimi yemeye verirdim kesin
ayy o ne biçim laf sende Allah sıralı ölüm versin deseydin o anlardıyok ya benim başımda dertmi bitiyo dünden beri keyfim yok bu kv öldürecek beni ....dün börek yapmaya çağırdı bende gitmedim kızın toplantısı var dedim ordan arkadaşa uğrıcam dedim ne işime yarıyosun zaten uykunda geber dedi camdan ben şok .... eşimde gitme bir daha dedi canım sıkıldı lafına çok edepsiz bir kv var hemde dibimde....
Ama sen ilk sebze protein yaptin sonra safprotein yaptin canim nese ya bende insallah en az 1.5 kilo vericem bu hafta bozmicam 1.5 kiloyu 4 gunde verdim bu hafta hic bozmadan devam edersem 69 gorebilirim insallahhhhBen sebzede 1.4 verdim önce olumsuz dusunceden kurtul verirsin ins
hahah buda fena gelin kız aklıma gelmedi o anda birde ben dışarda o camda millet toplanmasın diye seslenmedim ..ayy o ne biçim laf sende Allah sıralı ölüm versin deseydin o anlardıçok felaketmiş canım allah sabır versin.. Allahtan eşin onun laflarına bakmıyormuş boşver kapnı kapat evinin huzuruna bak o söylensin dursun ordan
ay sorma ben kendimi tutuyorum tutmasam bu stresle 1000 kilo olucam o yüzden banda aferin....Hmm kendi evinizse olmaz tabi.
Ay ne diyeyim Allah sabır versin valla Nilgünüm. Benimki bu kadar aksi degil de iste ben anlasamıyorum kendisiyle, davranısları degisik geliyor bana.
Valla seni çok iyi anladım şu an, dedigin gibi 100 kilo olmadıgına sükretmen lazım. O stresle ben de kendimi yemeye verirdim kesin
aman ben boşverdim şimdi sen tam tarif ver bakalım neler koyuyorsun içine birde sadece çorbamı yedin hep
İçcem bugün böyle olmayacak :Sende sinameki dene canim her zman icilmedkce bi sorun olustrmaz dye dusunuyrum brazda olsa rahatlatiyo bence 3 gunde 900 gr cok iyi canim ah bende 69 gorsem artik
Sizlerin mutlu olmasından daha önemli bir şey yok dünyada. Allah daim etsin. Hiç bozdurtmasın huzurunuzu. İnşallahgünaydın kızlarr
sorunum çözüldü çok şükür hepiniz bana destek oldunuz çok teşekkür ederim kendime yakın gördüğüm insanlar beni arayıp sormazken burda sizler hiç tanımadan bana destek oldunuz dinlediniz Allah razı olsun sizin gibi gönlü güzel insanlarla konuşabilme, ortak bir noktada sohbet edebilme fırsatım olduğu için çok şanslıyım..
özellikle teşekkür etmek istediklerim var
azaydidem medusa38 nilsub inatettimolacak @w e n d y servey KumraL_KrakeR B bsram09
çok sağolun kızlar bana çok destek oldunuz
Insallah canim bende smdi 1 kupa daha icicem baska icmicem yarn sebze gunum ozman duzelir heraldeİçcem bugün böyle olmayacak :
İnşallah cnm az kaldı görürsün yakında
Bugün ben free takılcam sebze çay bi de akşam ev gezmesi var onu da atlattım mı hafta sonu cıs olmadan hafif geçireyim pazartesi dukan eksprese başlıcam yine onda da 900 1 veriyorumInsallah canim bende smdi 1 kupa daha icicem baska icmicem yarn sebze gunum ozman duzelir heralde
valla listedesin serveycim onu bil de
bizim takımda Allahtan serbest gün, yok hafta sonu yiyelim haftaiçi telafi ederiz diye bişi yok, biz tartı günü de hafta sonu da diyete devam ediyoruz
hahah buda fena gelin kız aklıma gelmedi o anda birde ben dışarda o camda millet toplanmasın diye seslenmedim ..
hahahah çok güldüm sıralı ölüm he bir daha derse dicem çok güldüm
amiin canım inşallahh cümlemizin evine huzur sağlık versin Rabbim teşekkür ederimmSizlerin mutlu olmasından daha önemli bir şey yok dünyada. Allah daim etsin. Hiç bozdurtmasın huzurunuzu. İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?