- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.541
Sende sinameki dene canim her zman icilmedkce bi sorun olustrmaz dye dusunuyrum brazda olsa rahatlatiyo bence 3 gunde 900 gr cok iyi canim ah bende 69 gorsem artikTebrikler cnm benimde 3 günde 900 gr gitti ama kabızlık devam bugün kurtulurum umarım ama 69 u gördüm :))
Ya sizin bu Dukan'da ödül günleri hedef kilonuza ulaştıktan sonra mı geliyor?valla listedesin serveycim onu bil de
bizim takımda Allahtan serbest gün, yok hafta sonu yiyelim haftaiçi telafi ederiz diye bişi yok, biz tartı günü de hafta sonu da diyete devam ediyoruz
yok ya benim başımda dertmi bitiyo dünden beri keyfim yok bu kv öldürecek beni ....dün börek yapmaya çağırdı bende gitmedim kızın toplantısı var dedim ordan arkadaşa uğrıcam dedim ne işime yarıyosun zaten uykunda geber dedi camdan ben şok .... eşimde gitme bir daha dedi canım sıkıldı lafına çok edepsiz bir kv var hemde dibimde....Kız sen ortini ne bicim takip ediyosun? Kız buralarda tenceresini paylaştı, menülerini paylaştı. Hala özel bi sey yaptın mı diye soruyor
Hee evet evet mercimek corbası kilo verdiriyormus
Guclendirmede var canim odul ogunu nisasta ogunu meyve ogunu fln guclendirme evresnde griyo tabi hedefe ulasinca guclendrmeye geciliyoYa sizin bu Dukan'da ödül günleri hedef kilonuza ulaştıktan sonra mı geliyor?
Aynen seyir bitince cnm odul var kendi kendimize ödül verincede duraklatiyo didem yani o lahmacundan sonra yine iyi verdi ben bu dukanda usta olduğum galiba önerilerinin ise yaradığını görmek güzelYa sizin bu Dukan'da ödül günleri hedef kilonuza ulaştıktan sonra mı geliyor?
yok ya benim başımda dertmi bitiyo dünden beri keyfim yok bu kv öldürecek beni ....dün börek yapmaya çağırdı bende gitmedim kızın toplantısı var dedim ordan arkadaşa uğrıcam dedim ne işime yarıyosun zaten uykunda geber dedi camdan ben şok .... eşimde gitme bir daha dedi canım sıkıldı lafına çok edepsiz bir kv var hemde dibimde....
Guclendirmede var canim odul ogunu nisasta ogunu meyve ogunu fln guclendirme evresnde griyo tabi hedefe ulasinca guclendrmeye geciliyo
Anladım yaa Dukan'ı zor bilirdim, zormus cidden, benim işim degil :)Aynen seyir bitince cnm odul var kendi kendimize ödül verincede duraklatiyo didem yani o lahmacundan sonra yine iyi verdi ben bu dukanda usta olduğum galiba önerilerinin ise yaradığını görmek güzel
Aaaayok ya benim başımda dertmi bitiyo dünden beri keyfim yok bu kv öldürecek beni ....dün börek yapmaya çağırdı bende gitmedim kızın toplantısı var dedim ordan arkadaşa uğrıcam dedim ne işime yarıyosun zaten uykunda geber dedi camdan ben şok .... eşimde gitme bir daha dedi canım sıkıldı lafına çok edepsiz bir kv var hemde dibimde....
Ya peki sizin taşınma durumunuz falan söz konusu degil mi? En azından uzak bi yerde otursanız, her gün dip dibe olmazsınız. Eşin de annesini tutmuyorsa, bu sekilde cözülebilir sanırımvalla ben bu stresle 100 kilo olmadığıma şükrediyorum zatiiii çokdan boşayacağımda eşim aileci değil gitme der hemen evinde otur nasıl rahat ediyosan der ondan yoksa aksi bir adam olaydı 100 kere boşamıştım...
istiyoki ben sürekli onda durayım her işşni yapayım köle gibi kullansın beni...
ay benimkiyle hayyatta bie evde durulmaz katil olurdumAaaanasl bi kaynvalide ya ama cok sasrmamak lazm iyi grunup yilan olanlardanmis oda valla benim annemde geliniyle oturuyo ama herseyi yuzune soler arksndan knusmaz iyiligi icin knusur tabi cok knusur bazen bende mudahale ederm karsma dye ama yapcak bsey yok kaynanalar isde nolcak
ay yok canım malesef işimiz gücümüz burda eşimle ist sağlıkçıydı buraya gelince sözleşmeli has. uzak diye çıktı şimdi kendi işi var altkat cafe üst kat ineternet cafe kendimizin bırakıpta gitmez...Ya peki sizin taşınma durumunuz falan söz konusu degil mi? En azından uzak bi yerde otursanız, her gün dip dibe olmazsınız. Eşin de annesini tutmuyorsa, bu sekilde cözülebilir sanırım
Yani tamam şehir değiştirmeyin de ev degistirin, mahalle degistirin ne bileyim. Dibinizde olmasın öyle bi kv ondan dedim. İşin zormuş vallahi, Allah sabır versinay yok canım malesef işimiz gücümüz burda eşimle ist sağlıkçıydı buraya gelince sözleşmeli has. uzak diye çıktı şimdi kendi işi var altkat cafe üst kat ineternet cafe kendimizin bırakıpta gitmez...
4 gun safprotein yapip bide kacamak yapmazsam veriliyomus onu anladim canimAynen seyir bitince cnm odul var kendi kendimize ödül verincede duraklatiyo didem yani o lahmacundan sonra yine iyi verdi ben bu dukanda usta olduğum galiba önerilerinin ise yaradığını görmek güzel
kız adama kendi evinden çıkıp kiraya gitmez ki ev kendimin 2 kat altkat boş da adam delimisin derYani tamam şehir değiştirmeyin de ev degistirin, mahalle degistirin ne bileyim. Dibinizde olmasın öyle bi kv ondan dedim. İşin zormuş vallahi, Allah sabır versin
ay canım senin işin benden zor aylarca gitmeyeyim eşim git demez bazen kp soruyomuş gelin niye gelmiyo diye kendine sorun diyomuş ayyy kocamı öpesim geldi şimdi böyle anlatınca hiç onların lafına bakıpta gelip bana kızmaz...çok şükürnilsub canim otur kalk allaha dua et allahtan ayni evde oturmuyosnuz yoksa napardn sen ben bilmiyorum valla bosanmak okadr kolay degil bosansam ben bosanirdim benim kocam cok anaci ve ayni evdeyiz illaki bizde bseyler yasiyoruz
Kızz ne anlatıyom bı haftadır buralarda,lahana corbası dıyetı yaptım ya bu haftaözel bişey yaptınmı kızzzz maşallah çok vermişsin
Evet evet bu hafta yıne yapıcam mercımeksız yasayamambenim aklımda mercimek çorbası kalmış...
Hay ağzın bal yesin ördekcimKız sen ortini ne bicim takip ediyosun? Kız buralarda tenceresini paylaştı, menülerini paylaştı. Hala özel bi sey yaptın mı diye soruyor
Hee evet evet mercimek corbası kilo verdiriyormus
arkadasa ugrıcamdan sonrasında boyle kaldım -->yok ya benim başımda dertmi bitiyo dünden beri keyfim yok bu kv öldürecek beni ....dün börek yapmaya çağırdı bende gitmedim kızın toplantısı var dedim ordan arkadaşa uğrıcam dedim ne işime yarıyosun zaten uykunda geber dedi camdan ben şok .... eşimde gitme bir daha dedi canım sıkıldı lafına çok edepsiz bir kv var hemde dibimde....
Aslında iyi midem ama hazır alısmısken hafıf hafıf devam edıcem.. corbanın tadını sevdım ben nedense..karalahanadan alısıgım ben lahana tadına corbası,yemegı sarması hatta karalahanadan ekmegı bıle var.yadırgamadım o yuzde.. valla ben de merak edıyorum o yuzdeyı anca %5le gecerler yapan olursa gıdıp tebrık edıceminatettimolacak inat ettin oldu tebrikler bireysel de de bi uzaylı daha çıkmazsa birinci olursun inş ben boşa demiyorum lahana diyeti zor ama etkili
Devamı gelir inş diyet bitince de hafif beslenmeye çalış ağır şeyler yeme cunku midem hassaslasti dokunmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?