Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Off yine bi hafta sonu yine bi tüm ev işi beni bekler daha baby shower a gidicem öğleyin sabah ne yaptım kar, kalkayım bari
Kolay gelsin canım.Hayata pozitif bakmaya çalış. Mesela hasta olabilirdin evin tüm işini yapamazdın.Veya işi olan bir evinde olmayabilirdi.
Bugunde üzerimde bir pollayanalık var
Sabah sabah niyeyseartık

Kolay gelsin canım.Hayata pozitif bakmaya çalış. Mesela hasta olabilirdin evin tüm işini yapamazdın.Veya işi olan bir evinde olmayabilirdi.
Bugunde üzerimde bir pollayanalık var
Sabah sabah niyeyseartık

Ay üstüme bi enerji geldi valla polyannacım saolasın hakkaten öyle ama şükür ki sağlıklıyım işimi yapabiliyorum

Enee Feyzosum gelmis, sevindirik oldum bak
Iyiyim canim erkek anasi olacagim kısmetse :) sen neler yapıyosun, nasil gidiyor diyet işleri? :)

Canim halledebildiniz mi listeyi? Yeni gördüm de :)
bebiş erkek mi olcak :) kaç aylık oldu :) diyet işlerine bu hafta başlayabildim işte . şimdilik iradeli gidiyor bakalım görcez :)

ayy evet nilgün bana doğru koştu koştu ,500 grm kala orda durdu aramızda 5kg vardı yani düşün bu hafta onu ezip geçicem inşallah sen kilo vermişsin bu hafta çok sevindim. nasılsın napıyosun :) bende 100 grm verebildim bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…