- 23 Ağustos 2012
- 14.758
- 39.024
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.741
Gunaydın zayıf bayanlarGünaydın sabah sabah simit muhabbeti dönmüş yine...:)
Aynen sekerımmmAaaa özgüvende bulutların üzerinde
Eee gider tabi extradan 500 kalori yakıyorsunGunaydın zayıf bayanlar
Bu muhabbetın uzerıne sımıt gıderrr
Bende azcık uzanayım çok halsizim nedense çok soğuk burda hava ....Off yine bi hafta sonu yine bi tüm ev işi beni beklerdaha baby shower a gidicem öğleyin sabah ne yaptım kar, kalkayım bari
Kız zaten ben 57'leri görmüştüm ama kesinlikle şu boğazımı tutamıyorum. Koruyabilmek çok çok önemliYa sabah aklıma geldi zaten istediğimiz kiloya insek bile yinede istediğimiz herşeyi yiyemeyiz hep bi oto kontrollü olmamız lazım...yokda hoppp benim gibi +7 anında
İpli ipsizBu arada hadi yine vicdanlı davranayım sana cezan 350 zıp zıp olsun
Kolay gelsin canım.Hayata pozitif bakmaya çalış. Mesela hasta olabilirdin evin tüm işini yapamazdın.Veya işi olan bir evinde olmayabilirdi.Off yine bi hafta sonu yine bi tüm ev işi beni beklerdaha baby shower a gidicem öğleyin sabah ne yaptım kar, kalkayım bari
Gunaydın zayıf bayanlar
Bu muhabbetın uzerıne sımıt gıderrr
Bu haftada aynı tempoyla devam inş.Aynen sekerımmm
Süpermiş yaEee gider tabi extradan 500 kalori yakıyorsun
Kendimi şahin senide mercedes olarak görüyorum
Zaten hastasın dikkat et.Sıkı sıkı giy.Bende azcık uzanayım çok halsizim nedense çok soğuk burda hava ....
Sevgi pıtırcıgım benim :)))Kolay gelsin canım.Hayata pozitif bakmaya çalış. Mesela hasta olabilirdin evin tüm işini yapamazdın.Veya işi olan bir evinde olmayabilirdi.
Bugunde üzerimde bir pollayanalık var
Sabah sabah niyeyseartık
Eee gider tabi extradan 500 kalori yakıyorsun
Kendimi şahin senide mercedes olarak görüyorum
En zor kısmı o zatennKız zaten ben 57'leri görmüştüm ama kesinlikle şu boğazımı tutamıyorum. Koruyabilmek çok çok önemli
Kolay gelsin canım.Hayata pozitif bakmaya çalış. Mesela hasta olabilirdin evin tüm işini yapamazdın.Veya işi olan bir evinde olmayabilirdi.
Bugunde üzerimde bir pollayanalık var
Sabah sabah niyeyseartık
Sevgi pıtırcıgım benim :)))
Seviyorum sizleriAy üstüme bi enerji geldi valla polyannacım saolasınhakkaten öyle ama şükür ki sağlıklıyım işimi yapabiliyorum
bebiş erkek mi olcak :) kaç aylık oldu :) diyet işlerine bu hafta başlayabildim işte . şimdilik iradeli gidiyor bakalım görcez :)Enee Feyzosum gelmis, sevindirik oldum bak
Iyiyim canim erkek anasi olacagim kısmetse :) sen neler yapıyosun, nasil gidiyor diyet işleri? :)
Canim halledebildiniz mi listeyi? Yeni gördüm de :)
ayy evet nilgün bana doğru koştu koştu ,500 grm kala orda durduKiz eski bildiğin nilgün degil o tirmandi yukarilara asagi cekmeye calisiyoz onu
Feyzosumm gelmisss hosgelmis.. nasilsin datlus napiyosun gorusmeyeli.. ben bikac ay süründüm ayni kiloda gecen hafta kafa attim ama sinira kirdim bu hafta cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?