- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.721
Surekli yemezdim ki ya cuma günleri tartidan sonra kahvaltida ödül verirdim kendimeAyy sagol canim kralice oliyimde ne kralicesi oldugum muhim degil
simit yiyp kilo almamakta marifett heee
Her gun simit yemiyorum canim tabi ki yoksa kilonun ipini kaciririm heraldeÖrdek ninnaka hergün simit yediriyon mu??
Yoksa istemiyor mu artık canın
Geçmiş olsun canım...Benimde şarj aleti bozuktu giremedim bugün birde küçük oğlum hasta onla uğraşıyoruminatettimolacak tebrikler cnm daha nice birinciliklere beni tebrik eden herkese de teşekkürler tek tek yazamadim sabah gorusuruz iyi geceler
Günaydın sabah sabah simit muhabbeti dönmüş yine...:)Gunaydinlaaar
Surekli yemezdim ki ya cuma günleri tartidan sonra kahvaltida ödül verirdim kendimekahvaltı oldugu icin gun icinde sindiriliyordur buyuk ihtimal :)
Her gun simit yemiyorum canim tabi ki yoksa kilonun ipini kaciririm heraldeama haftada bir falan yiyorum, simit hala en sevdiklerimden
Hep aşure muhabbeti dönüyordu kiskandimGünaydın sabah sabah simit muhabbeti dönmüş yine...:)
Geçmiş olsun canım.Acil şifalar diliyorum.Benimde şarj aleti bozuktu giremedim bugün birde küçük oğlum hasta onla uğraşıyoruminatettimolacak tebrikler cnm daha nice birinciliklere beni tebrik eden herkese de teşekkürler tek tek yazamadim sabah gorusuruz iyi geceler
Günaydın güzel takımım
Gunaydinlaaar
Günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah...
Günaydın güzellerGünaydın ladys
Hahaha sorma ne çektik o simittenHep aşure muhabbeti dönüyordu kiskandim
Zaten bir ara kaptanlar konuşana bile teşvik cezası yazıyorlardıKızlar ben bişey rica edeceğim. Bence takımın motivasyonu açısından böyle yüksek kalorili besinleri pek konuşmayalım. Gerçekten hepimiz zaten istahliyiz daha fazla canımız çekiyor durduk yere aklımıza geliyor.
Bizim bu iştahımız ne olacak yaHahaha sorma ne çektik o simitten
Ne dicem aylar önce yediğin o limonlu kek hala aklımda 70 kilo olayım bol limonlu bir kek yapacağım:)
Günaydın ay inşallah hepimize kaçamaksız bir gün olsun...Günaydın güzeller
Neşeli mutlu ve az kalorili bir gün olsun...
Nasılsınız???
Amim aminGünaydın ay inşallah hepimize kaçamaksız bir gün olsun...
Ya sabah aklıma geldi zaten istediğimiz kiloya insek bile yinede istediğimiz herşeyi yiyemeyiz hep bi oto kontrollü olmamız lazım...yokda hoppp benim gibi +7 anındaBizim bu iştahımız ne olacak ya
Bu arada hadi yine vicdanlı davranayım sana cezan 350 zıp zıp olsunAmim amin
Kızlar ben bişey rica edeceğim. Bence takımın motivasyonu açısından böyle yüksek kalorili besinleri pek konuşmayalım. Gerçekten hepimiz zaten istahliyiz daha fazla canımız çekiyor durduk yere aklımıza geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?