- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.701
Annesi gelmişti sanırım.@tatlitambak tambakim ne oldu sana ya arti cikmisin burdan uzak kalmak yaramiyo iste
Netindemi sorun var canm
Anlastıkkkk şimdıden tebrık et benı vazgec ıstersennn nKapisak canimo zaman bu hafta tatli rakibem sensin
Sagol canm valla rahatladm ama kafama takiliyodu hepIyı gozun aydın tebrıklerrrbır denız yıldınızını attın denızeeee
Ördek ninnaka hergün simit yediriyon mu??Kiz bunlar bana zamaninda simit kralicesi derlerdi habire simit yiyorum diye ben de seni asure kralicesi ilan ediyorumartik bitsin şu asure ayı da kurtul bari
Ahh keske ebrucum ama bundan sonra duydugum an arycamAyy çok şükür ya
Sevindim.Teknoloji çağındayız ama hala bilinçsiziz. Tv'ler bile bas bas bağırıyor. Keşke biraz da onların ne hissettiğini düşünseler.
Canım sen hakkarı deydın dımı napyrsn orda oğretmen mısınAyy çok şükür ya
Sevindim.Teknoloji çağındayız ama hala bilinçsiziz. Tv'ler bile bas bas bağırıyor. Keşke biraz da onların ne hissettiğini düşünseler.
Ooo iddiaya bak cuma goruscezzAnlastıkkkk şimdıden tebrık et benı vazgec ıstersennn n
Ben de cok severım sımıtıııÖrdek ninnaka hergün simit yediriyon mu??
Yoksa istemiyor mu artık canın
Bu hafta kactı yuzdennnn yendım senı ztn bu haftaOoo iddiaya bak cuma goruscezz
Hadı bakalımmmmOoo iddiaya bak cuma goruscezz
ayy sonunda gzun aydin cNmAma hep dengeledim canim asure yiyince aksam hafif yedim.bu aksamda kabizligim sona erms bulunmakta ohh be rahatladm
Aynen canim istesem bu kadar bulamzdm az oncede komsu getrdi 1 legen asure deliricigim
Kargoyla sanami yollasam
Aaaa özgüvende bulutların üzerindeAnlastıkkkk şimdıden tebrık et benı vazgec ıstersennn n
Yok canım.Evliyim. Eşim burada çalışıyor.Canım sen hakkarı deydın dımı napyrsn orda oğretmen mısın
Amin aminKizlaaarre herkese cok teşekkürler tebrikleriniz icin.. Disardaydim şimdi geldim. Yorulmusum.. Takimimizi ve derece arkadasim @keremcemim tebrik ediyorum.. Basarilarimiz daim olsun
Vuuvv ne iş yapıyor ki eşin?Benim kocis geldi
Iyi geceler kizlar opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?