Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlarrrrrr.
gecmisi okurken kaykilip kalmisim. alisverise gitmem gerek oysa.
cikolatam sanki benim yasadiklarimi anlatiyorsun canim bende cok kistim yürüyüsümü tek adim bile aksatmiyorum.. fakat sonuc hicde umdugum gibi degil bende üzgün ve aptal gibi dolastim bugün.. tamam kizlar bugün itibariyle katiliyorum size aksam yemegi en son saat 6mi? oda salata corba yogurtmu? lütfen acikca yazalim herseyi. katilan katilsin bir hafta deniyelim. bakalim sonuc ne olacak.. ve kaldiralim tartilari söz verelim bütün hafta tartilmiyalim varmisiniz. ben inanmazsiniz günde en az 5 kere tartilirim. bu aliskanligimdan kurtulmam gerek. cikolatam belki sende öylesindir gel söz ver bir hafta tartilmiyalim ne olur kallisin öyle bir takintisi olmadigini biliyorum. ama saniyorum sende benim gibisin. birlikte bir hafta yapalim varmisin?

ekmek yemiyorsan sorunun ne peki tatlımı başka karbonhidtarlı besinlermi yoksa hareetsizlikmi.

pazar abur cuburu.. sabah simidi.. hamur işi.. kebap!! :mymeka:

Ama özellikle pazar günü abur cuburu..

yürüyüş yapıyorum hareket var.. her gün 1 1.5 saat yürüyorum kaydirigubbakcemile2 ama bu hafta çok soğuktu hiç yürümedim.. :sm_confused:

ben tatlı da yemem pek.. şerbetli tatlı hiç yemem.. :ecrin_bebek:

reyhan ablam tamam aynen dediğin gibi en son saat 6 da yenilecek ve çorba yoğurt salatadan başka bir şey yenilmeyecek isteyen bir dilim ekmek eklesin ben yemiyeceğim...

tartılmakla hata ediyorsunuz streste en büyük etken biliyorsunuz ben söz vermemiş olsaydım bugünde tartılmazdım aylarca tartılmadan durabilirim çükü cidden kendimi sitrese sokmama neden oluyor bende tartılmayı çok zor bıraktım dolama kaldırdım hatta evde birine kaldırtabilirsiniz kimsenin dolabıunda kilitli bir yer yokmu oraya koymasını isteyin haftaya cumaya dek kimse tartılmıyor ve şu listemiz lütfen ve lütfen haftaya düzelsin şimdi hazırlıyorum ciddi ciddi burayı terketmemiz gerekiyor ama son bir kaç hafta veriyorum sadece tamammı ya vericez ya gidicez artık oyalamak oyalanmak yok.
reyhan abla senin sporun ve yediklerin gayet iyi son haftalarda bende tam toparladım hiç kaçamak yapmadım ama sporum yetersiz demekki yürüyüş yetmiyor onuda her gün düzenli bir saat yapıcam ... hatta eskiden şöyle yapıyordum bir müzik cd açıyordum o bitene dek aletle çalışıyordum onuda yapıcam... vermeyen oacağını sanmıyorum çitol kaçamaklara son verirse haftaya çok güzel sonuç alacaktır candy de öyle haftaya rekordayız hadi bakalım..

candycim pazar güleri benimde kabusumdu abur cubur değilde herkes evde diye mutlaka hamur işi filan fişman derken ölçü kaçıyordu ama atlattım çok şükür.. şimdide havalar düzeldi artık pazarları ızgara mevsimi başlar bizde bu yüzden kolay atlatırım..

Pia ( 60.0 ) ( geri dönecek )Piacık şu an kayak kayıyor döndüğünde söz verdiği kiloda olmazsa elimden çekeceği var mezun olma vakti geldi geçiyoraklinialirimsmile..hülya avşar gibi bir yerlerinde arıza çıkartmadan aramıza dön opuyorumnanaktan
tombili ( 82.3 / 82.5 / -0.2 / -0.24% )tombilim bayanssulusmile sein istikrarlı paylaşımın her zaman işe yarıyor canımguclubacismile çikolatayada moral depolamayı iyi biliyorsun birde arada orkide yollada bu iş çabucak bitsinkaydirigubbakcemile3
mersa ( 78.6 / 77.6 / 1.0 / 1.27% )mersam yatak döşek yatan hatunum benimbilmiyorumkismile nazar değdi sana kesinolumunekankayizsmile çabuk ayaklan yoksa seni tombişler seni geçecekler eyvahedigeldismile
obur ( 74.8 / 74.6 / 0.2 / 0.2 / 0.27% )oburum bilmiyorumkismile seninde kaçamak mağduru olduğundan şüpheleniyorumkaydirigubbakcemile3
Ocean ( 80.3 / 80.3 / 0.0 / 0.00% )evlenme derdine düştü eyvahedigeldismile döününce iğne iplik olacak temmuza ne kaldı ohaoldumsmile
chocolategirl ( 75.0 / 79.3 / -4.3 / -5.73% ) ( eski üye ) senin kilo verememen ilgi eksikliğinden naniknanik ben ilgilenicem seninle:roflol:
citol ( 112.2 / 113.9 / -1.7 / -1.52% ) depresyona girmek gibi bir lüksün yok şekerciğim lütfen bu gün hiç kaçamak yapmadan ve şu gündüz uykularından kendini kurtarıp azıcık hareketlen şu sporu yaptım yürüdüm filan de biraz hareketlen alsanaalsanasmile artık senin listelerinde çikolata ve hamur işi görmeyelim lütfen alsanaalsanasmile yoksa daha çok üzüleceksin hepimiz kısacık tshirtleri giyicez sen uğuzun tuniklerle gezicen ona görenaniknanik
cady_ candy ( 105.5 ) hayırlı olsun aramıza hoşgeldin diyerek seninde haftaya 2 kilo inmiş olduğunu görmeyi diliyorum
bijoux ( 62.4 / 61.5 / 0.9 / 1.44% ) taze annişimiz aklinialirimsmile sen artık kilo vermeyi değil almamayı düşün vereliniortak
reyhanxx54 ( 74.2 / 89.0 / -14.8 / -19.9% )reyhan abla yüzün kızarsın azıcıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 az daha gayret etseymişin eksi 20 olacakmış listenin sonucu, haftaya bu listeyi düzelmen gerekiyor biliyorsun 88.5 olmadan buraya gelme kaydirigubbakcemile3
kalliste ( 73.6 / 84.0 / -10.4 / -14.1% )takımın yüz karası, dokor kotrolünde kilo alan tek kişi reyhan ablaya yazdığım her şey senin içinde geçerli sempatiksalakcinni haftaya 1.5 kilo vermeden buraya uğrama sakın alsanaalsanasmile

bu haftanın başarılı sanatçısı olarak mersa yı seçtim en güzel kiloyu o verdi tebriğide o haketti:teytey:a.s.

Son düzenleme:
pericik ve alişin devlet sırrı gibi saklanan kiloları nedeniyle listeye alınamadığını duyurur verdikleri kilolar ile haftaya listeye girebileceklerini bildiririm saygılarımla efendim:roflol:

bu senin için ne güzel bir avataj aklinialirimsmile keşke bizde sevmesek o nalet şeyikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

ben yemeği bi yedim mi çok yerim.. aşırı çok.. tabi ekmek yemiyor muydum eskiden yiyordum hem de deli gibi.. yaptığım omleti bile ekmek arasına koyup yiyordum.. ama bıraktım.. kendiliğinden oldu.. öyle kilo verdim galiba.. önce kepek ekmeğine dönüştürdüm (bu arada kepek ekmeğini beyaz ekmekten daha çok sevdim.. ayrıca kepek ekmeğine kaşarlı tostu hala çok severim ama bir ay oldu herhalde yemedim hiç) sonra da bitti işte..

benim de tam 2 kilo vermem lazım haftaya kadar.. boshayallersmile

çikolatım nohutlu salata yazmıştın sabah bugün onu yapacağım ben sabah erkenden nohut ve kurufasülye ıslatmıştım..
dün dışarı çıkıp ayçayla buluştum onuda bir arkadaşı bırakıyordu okul çıkışı dedim ki gelin size bişeyler ısmarlıyayım alışveriş merkezine gittik onlar çıkışta karınlarını doyurmuşlar dondurma istediler onlara dondurma alıp kendimde açık büfe salata aldım kocaman bir tabak içine haşlanmış fasülye roka kırmızı soğan aklına ne gelirse koydum nasıl hoşuma gitti 3 tabak olsa yerdım sadece bir tatlı kaşığı yağ koydum birde limo suyu... bugün aynısından yapıcam...

evet onunla gideceğiz zaten kallisim. ilaçlar mahvetti beni,hiç kullanmak istemiyorum.

yok reyhan ablam benim sürekli tartılmak gibi bir durumum yok,o konuda uyum sağlarım ben,haftada bir ise ok bir kere tartılırız.
evet aynen yazdığın gibi,akşam 6 son.sonrasında acıkan 2 grissini veya wasa veya buna benzer birşey yiyebilir.ve yediğimiz içtiğimiz herşeyi buraya yazacağız!

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 süpermiş. beni de ilgi düşkünü yapmış çıkarmış. gerçi doğru valla ne yalan söyleyeyim. tombili bana orkide yollar,sen de ilgini kesmezsen bu iş tamamdır kallisim kaydirigubbakcemile3
bu arada senin ve reyhan ablamın geldiği kiloya inanamıyorum kafamçokkarıştı

ben bugü yediklerimi yiyeceklerimide yazayım.. bu gün cezalıyım yemiyeceğim..

sabah tost yemiştim yanında bir kahve ile..

öğlen bir tane üçü bir arada kahve içtim

şu anda bir tane aktivia yedim

akşam için bol soğalı lahanalı bir çorba yağacağım şimdi dışarı çıkıcam bakıyım enginar çıkmışsa enginar eklerim çıkmamışsa yanına bir sebze koyacağım... 3 zebzeli çorba bir tutam kırmızı mercimek ekleyeceğim..

salata yapıyorum demiştim akşam çorbam ve salatam var yanında yoğurt.. bu gü için yediklerim ve yiyeceklerim bunlardan ibarettir bu iş başka türlü olmayacak..

inanamıyormuş alsanaalsanasmile bu düşmüş halimizkaydirigubbakcemile5
sen daha inanmamaya devam edersen alırsın orkideyi:roflol:

ya şaka bir yana diyete başladı diye aliş her gün sadece bir ayran yada meyve suyu yanındada form kraker alıyor okula götürüyor akşamda yarım dilim ekmek yiyor ondan utanıyorum bu işi yapmam gerek...

ohhh harika.. benim de en doyurucu yemeklerimden biridir bu. nohutlu olanı özellikle.. bunu sık sık yapalım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…