- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.601
canım kuzenim çocukluk arkadaşım okul kırdığım yaramazlık arkadaşım babannemden korkunç masallar dinleyip sarıldığım sığınağım güzelliğine bir güzellik daha katmış anne olmuş bebeğimizin adı efe malesef uzaktalar göremiyorum onları normal beklerken son anda sezeryana dönmüş olsun kendi iyi efelerin efesi iyi daha ne olsun canları sağolsun bir mutluyum anlatamam mükemmel bir insan her mutluluğu hakediyor kabıma sığamıyorum şu anda keşke yanında olabilseydim keşke o bana her zaman gözü gibi baktı ben de ona bakabilseydim şu anda ay duygu seline dönüştüm tutmayın beni
canım gözünaydın... seni çok iyi anlıyorum,insan çok sevdiği birinin mutlu gününde yanında olmayı çok istiyor.ama şartlar,hayat her zaman müsade etmiyor buna. üzülme,gönülleriniz bir sizin değil mi...
çiko benim eşim ona göre orkide de gönderirim gül de motive de ederim ilgi de gösteririm kimse onu benim elimden alamaz tamam mı kaydirigubbakcemile kıskancımdır ben gelemem öyle benim eşime başkasının ilgi göstermesine olumunekankayizsmile
oyy oyyy vallahi ben yerim seni tombilliğin bile kalmaz. canım beniiiiiiiiiimm,ben seni bırakır mıyım hiç. en çok biz zayıflayacağız kız,görecek bunlar da..özellikle kallis-reyhan tombişleri nihahahahahah kaydirigubbakcemile3
vajinit ne bilmiyorum çikocum ama ihmal etme eşinin de gelmesi gerekiyorsa tut kulağından götür hemen belki başka bir doktora gitmen gerekiyordur bundan uzun zamandfır bahsediyorsun çünkü
canım vajinit, vajinadaki mantar rahatsızlığı.kötü koku,kaşıntı ve peynir kesiği gibi bir akıntı yapıyor.ilaçlarla geçer gibi oluyor ama 1-2 hafta sonra tekrarlıyor. farklı doktorlara da gittim bu süreçte..bakalım bu sefer ne olacak.
ay coştum tutmayın beni yazıyorum da yazıyorum keşke ben de sizin gibi saat 6 dan sonra yemesem ama kaynuş alınır diyorum (numaraya bak numaraya) ama yok cidden ben dayanabileceğimi biliyorum ama kaynuş kayınbabuş darılırsa diye aman lafını ettim sinirim kalktı gene dün yine bir laf yedim kayınpederimden de ondan yediğim lafları kaynanamdan emedim ben daha herkes gerildi lafı edince tenis maçı gibi gözler kafalar bana döndü ben de güldüm yorum yok dedim öyle deyince eşimin gözünde teşekkür ederim manası kaynuşun gözünde aferin idareci gelinime manası belirdi cevap vermekten daha mutlu oldum valla haa kayınbabamın gözünde de az daha lafı yiyordum zor kurtuldum bakışı onu unutmayalım
canım 6 dan sonra yememek değil de,yedikten kaç saat sonra yattığın önemli.yatağa aç olarak girmek lazım.sabah deli gibi aç uyanmak lazım.bu kriterleri yerine getiriyorsan,illa da 6 da yemen gerekmez son yemeği,üzülme...
kayınbabana cevap vermemekle iyi yapmışsın.hep özenirim cevap vermeyen,sakin insanlara..ben hiç öyle değilimdir...
yediklerin yiyeceklerin güzel olmuş çikolatım ben de hemen dünkü yedikllerimi yazıyım salladık diye kızmışsın hemen özürleniyim
sabah: klasik artık 1 dilim kepek ekmek bazen çavdar oluyor peynir zeytin
ara: küçük simitlerin yarısı
öğle:simit yediğime kızdım bişey yemedim 2 armut yanlış tabi ama böyle oldu
ara: biraz light yoğurda 1 salatalık doğradım nane ektim üstüne bolca kaşıkladım
akşam: 1 kepçe çorba 4 kaşık kadar kıymalı makarna ve bolca yağsız brokoli karnıbahar havuçtan salata
ara:yarım dilim kepek ekmeğe nutella sürdüm yedim ama kızmayın kepekli ekmekti dermişim sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı
su 3 litre sıcak ne işe yarıyor hala anlamadım burda gördüydüm bir yerde iyi oluyor diye hala olmadı bişey
slim çay 2 bardak hala etki yapmadı bekliyorum yapmasını 2 kutu bitti nerdeyse 3.yü alırmıyım bilemem
yeşil çayı da boşladım bu ara
spro hiç sorma yok gene yapamıyorum bu ara hiç yürüyüş falan
bi şu listeye bak bir de sinirlendiğime bak ne bekliyorsam azcık minnacık dikkat ettim diye her hafta 2 kilo veriyim diyorum bu kadar oldu nerde görülmüş totoyu kaldırmadan 2 adım atmadan kepek ekmeğe (!) nutellalarla kilo verildiği benimki de hayal alemi işte uçuyorum
canım çok fena bir liste değil ama işte dikkat etmen gerek.bak bu hafta ne yap yap,toparla kendini... biz grupta 3-4 kişi akşam 6 dan sonra çorba salata yoğurt yiyoruz bu hafta,diğerleri bizden daha çok kg vermesin,ona göre...şu nutellayı filan ertele. slim çayı bilemem ama yeşil çayını bırakma,hele su içmeyi aslaaaa bırakma..spor olarak da günlük 40 dk bile yürüsen yeter be canım,sık kendini ki biraz hızlı gitsin...
desin ablam 9 ay oldu biz ayrılalı nerden baksan, baştada çok saldık bir aydır iyiyiz şurada daha dur bakalım alacağız biz bu güzel sonucu sen kimseye bakmaolumunekankayizsmile
ne yaparsan yap yoluna güller dök eline orkide al kapısına dikil çok kıskan ou rahat bırakma bize bulaşmasın:roflol:
canım sabahtan akşama dek oturdum valla bende pc başında pazara çıktım sen gelmişsin..
pastada ye tamam mızemuszemus biz bu hafta rekor kıracağız reyhan ablamla..
yaa bijoma canım sıkıldı önce çok telaşlandım ne kadar yatacak ki saatte geç mi oldu arasak:çok üzgünüm:
aaaaa demek o kadar bıktın benden heee.. hain domdom alsanaalsanasmile
kıııızz tombili pasta masta yeme,bunlar iyice coşmuş,gözlerini hırs bürümüş bu tombiklerin
bijo 1 veya 2 gün yatacakmış,dedim ya canım tedbir amaçlıymış,sesi iyi geliyordu merak etmeyin...
selamlar güzel takımım herkesler iyilerdir umarım bizler iyiyiz allaha şükürler olsun itirahate devam ediyorum 5 ayımız bitmek üzere allahım sonuna ulaşmayı nasip etsin inşallah kilolar nasıl gidecek bilmiyorum şimdiye kadar 4 kilo aldım yattığım yerde fazla almyorum allahtan ama şimdiden sonra kilo alımı hızlanırmış bakalım elimden geldiği kadar dikakt etmeye çalışıyorum doğumdan sonra yeniden aranızda olucam inşallah bijomun haberide beni çok mutlu eti inşallah allahım sırda cedrice bu duyguyu yaşatır
4 kilo birşey değil be canım,inşallah bundan sonra çok almazsın.diyet şeyler daha çok yarıyor bebişlere,öyle diyorlar.bol bol fındık ceviz badem salata ye,süt iç,yumurta yoğurt ye.tamamdır.kalorili şeyler sana kilo aldırır biliyorsun..canım benim kendine iyi bak,gel ara sıra...