Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım gözünaydın... seni çok iyi anlıyorum,insan çok sevdiği birinin mutlu gününde yanında olmayı çok istiyor.ama şartlar,hayat her zaman müsade etmiyor buna. üzülme,gönülleriniz bir sizin değil mi...

oyy oyyy vallahi ben yerim seni tombilliğin bile kalmaz. canım beniiiiiiiiiimm,ben seni bırakır mıyım hiç. en çok biz zayıflayacağız kız,görecek bunlar da..özellikle kallis-reyhan tombişleri nihahahahahah kaydirigubbakcemile3

vajinit ne bilmiyorum çikocum ama ihmal etme eşinin de gelmesi gerekiyorsa tut kulağından götür hemen belki başka bir doktora gitmen gerekiyordur bundan uzun zamandfır bahsediyorsun çünkü

canım vajinit, vajinadaki mantar rahatsızlığı.kötü koku,kaşıntı ve peynir kesiği gibi bir akıntı yapıyor.ilaçlarla geçer gibi oluyor ama 1-2 hafta sonra tekrarlıyor. farklı doktorlara da gittim bu süreçte..bakalım bu sefer ne olacak.

canım 6 dan sonra yememek değil de,yedikten kaç saat sonra yattığın önemli.yatağa aç olarak girmek lazım.sabah deli gibi aç uyanmak lazım.bu kriterleri yerine getiriyorsan,illa da 6 da yemen gerekmez son yemeği,üzülme...
kayınbabana cevap vermemekle iyi yapmışsın.hep özenirim cevap vermeyen,sakin insanlara..ben hiç öyle değilimdir...

canım çok fena bir liste değil ama işte dikkat etmen gerek.bak bu hafta ne yap yap,toparla kendini... biz grupta 3-4 kişi akşam 6 dan sonra çorba salata yoğurt yiyoruz bu hafta,diğerleri bizden daha çok kg vermesin,ona göre...şu nutellayı filan ertele. slim çayı bilemem ama yeşil çayını bırakma,hele su içmeyi aslaaaa bırakma..spor olarak da günlük 40 dk bile yürüsen yeter be canım,sık kendini ki biraz hızlı gitsin...

aaaaa demek o kadar bıktın benden heee.. hain domdom alsanaalsanasmile
kıııızz tombili pasta masta yeme,bunlar iyice coşmuş,gözlerini hırs bürümüş bu tombiklerin
bijo 1 veya 2 gün yatacakmış,dedim ya canım tedbir amaçlıymış,sesi iyi geliyordu merak etmeyin...

4 kilo birşey değil be canım,inşallah bundan sonra çok almazsın.diyet şeyler daha çok yarıyor bebişlere,öyle diyorlar.bol bol fındık ceviz badem salata ye,süt iç,yumurta yoğurt ye.tamamdır.kalorili şeyler sana kilo aldırır biliyorsun..canım benim kendine iyi bak,gel ara sıra...

bu arada bugün 1 saat cardio yaptım,ve daha önce yazdığım yeme planımı şaşmadan uyguladım.yatana kadar 1 kase yoğurt ve wasa hakkım var .onu da çok acıkınca yiyeceğim.
bijoyla konuştun demek kallisim,iyi rahatlamışsındır. hayırlısıyla doğacak bebiş inş...

konuştum çikolatım birbirleriyle atışıp gülüşüp duruyorlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende bir salata yaptım ki aman ne salata oldu içinde yok yok hani o kadar teresi maydanozu dereotu nanesi rokası turp soğan salataık kıvırcığın bir kaç türlüsü ay daha sayamayacağım yemekten baygınlık geçirecektim bende az geçirdim tam 6 da yiyemedim pazardan geç kaldım çünkü yemeği hazırlamaya ... bir tanede ek olarak muz yedim bu gün.. ağzıma fermuarı çektim gece yatana dek yok başka bir şey belki geç vakit bir kahve o kadar..

ohh afiyet şeker olsun,kilo yapmasın inşallahhh ... bu yediklerini sabaha kadar da yesen hiçbirşeycik olmaz zaten kallisim.

ama sen arada ekmek,patates kızartması,pasta börek filan da ye,günler böyle otla çöple geçmez yaaani sempatiksalakcinni

bilmiyorumkismile buldummmmmmkaydirigubbakcemile3sana orkide arası pasta mantı yapıp yollıycamkaydirigubbakcemile3

ya ne dicem 3 akşamdır akşam yemeklerinde hiç ama hiç ekmek sürmüyorum ağzıma kızlarada örnek oldu diyorlar ki o ekmeği neden yiyormuşuz biz böylede doyuyoruzlmaz: bizde aslında aç değiliz şu beynimizi doyuramadık gitti, ben kaç gündür nasıl tokum nasıl tok anlatamam yediklerimde ortada valla fazlası yokaklinialirimsmile

orkide arası pasta mantı mı... ıyyy midem bulandı valla,çiçekli yemek mi yiyeceğim. neyse sağol rakibim,pastayla mantıdan da midem bulandı ya,daha da sırtım yere gelmez kaydirigubbakcemile3

valla tokluk konusu ara sıra benim de başıma geliyor,özellikle regl den hemen sonraki birkaçgün nasıl tok oluyorum ,keşke hep öyle kalsam... senin adına sevindim kallisim,darısı başıma :1rolleyes:

iyi akşamlar kızalr
ciktolatam sabahtan senle aynı duygu ve düşüncewlerdedik ben az topladım kendimi inşallah sende iyisindir

bijo da rahatsızlanmış acil şifalar diliyorum

kalliste süper olmuş listenn
en uzun yazıda bana düşmüş eyvahedigeldismile

bugun yediklerim

7.30 ---2 y. zeytin--2 dilim k.e---1 domates- biraz peynir

11.00 bir parça içine ekmek-domates-peynir

sitresten o akdar başım agrıyoduki 1 civarı gibi yattım
3 te kalktım ve yagsız peynirli bir tabak makarna yedim

saat 6 -- kallisteye söz verdigim gibi
salata-çorba-yogurt üçlüsü

saat 8.30 gibi çubuk kreker ve süt içtim

çitolüm bana profildende yazdı ben çok beğendim yediklerini sizde fikir verin eğer böyle bir hafta sabrederse müthiş sonuç alırız dedim haftaya inşallah..

cok güzel olmus yediklerin citolcügüm böyle bir hafta yapmaya calis bizde birlikteyiz seninleyiz yalniz degilsin bak kac kisi birden yapiyoruz. bakalim haftaya cumaya durum ne olacak.. kolay gelsin canim.. ümitsizlige kapilma bende son iki üc haftadan cok seyler bekledim ama oldugum yerde kaldim.. hepimiz ayni durumdayiz asagi yukari.. kaldir basini dimdik hedefe.

ben kaçıyorum hepinize huzurlu geceler dileyeyim, kızım sporunu yaptı buraya yazmaya fırsat bulamadan kanepede sızdı kaldı :) yerine zor gönderdim, şimdide ben yapayım sporumu ona söz verdim tabi sizede tabi kendimede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…