- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.581
inanamıyormuş alsanaalsanasmile bu düşmüş halimizkaydirigubbakcemile5
sen daha inanmamaya devam edersen alırsın orkideyi:roflol:
ya şaka bir yana diyete başladı diye aliş her gün sadece bir ayran yada meyve suyu yanındada form kraker alıyor okula götürüyor akşamda yarım dilim ekmek yiyor ondan utanıyorum bu işi yapmam gerek...
valla zor inandım,demek ki bayağı zaman geçmiş aradan. yada hızlıca gidenler geri gelmiş. ama vereceğiz ya kurtuluş yok.
maşallah ona ya. valla el kadar bebeler yapıyor bu işi,biz yapamıyoruz. utanmak gerek
ben de yediklerimi yazayım ...
sabah : nesfit,yarım yağlı süt
öğlen : simit ayran
ara : meyve ,birkaç fındık
akşam : mercimek çorba,salata
ara: yoğurt (belki beraberinde wasa)
bu listenin dışında hiçbirşey yemeyeceğime söz veriyorum.yersem de yazacağıma söz...
desin ablam 9 ay oldu biz ayrılalı nerden baksan, baştada çok saldık bir aydır iyiyiz şurada daha dur bakalım alacağız biz bu güzel sonucu sen kimseye bakmaolumunekankayizsmilekallis yaaaaaa bak cikolata ne diyorrrrrrrrrrreyvahedigeldismile mersacigim iki haftadir rekor üstüne rekor kirdi ve onun arzusuydu diye yazdik kilomuzu yoksa rüyanda bile göremezdin kilomuzu ciko bom bom..lmaz:
ne yaparsan yap yoluna güller dök eline orkide al kapısına dikil çok kıskan ou rahat bırakma bize bulaşmasın:roflol:çiko benim eşim ona göre orkide de gönderirim gül de motive de ederim ilgi de gösteririm kimse onu benim elimden alamaz tamam mı kaydirigubbakcemile kıskancımdır ben gelemem öyle benim eşime başkasının ilgi göstermesine olumunekankayizsmile
canım sabahtan akşama dek oturdum valla bende pc başında pazara çıktım sen gelmişsin..ay niye kimse yok ya uffff kendi kendime sohbet ediyorum burda ben de candy saklanma seni görüyorum aşağıda çık ortaya candy
pastada ye tamam mızemuszemus biz bu hafta rekor kıracağız reyhan ablamla..akşam da görümcemin kızının doğum günü var 1 yaşını doldurmuş olacak ilk doğum günü bembeyaz ten kapkara saçlar ve masmavi gözler nasıl tatlı anlatamam işlerimi bitiriyim ona hediye almaya gidicem abisine de almak gerekecek tabi onlara alırsam oğluşuma almadan dayanamam gitti paracıklar
kiralim kallisim rekoru kiramazsak kafamizi kiralim ve gösterelim nasil kilo verilirmis okmi?
niye gec olsun canim arayip rahatlasak daha iyi bende üzüldüm bijoma
ay hayret ikiside ayni odada ha sansa bak :)). ceylanindami ayni sorunu varmis acaba?..
insallah hayirlisiyla kucaklarina alip bu günleri hatirlayip gülerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?