Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inanamıyormuş alsanaalsanasmile bu düşmüş halimizkaydirigubbakcemile5
sen daha inanmamaya devam edersen alırsın orkideyi:roflol:

valla zor inandım,demek ki bayağı zaman geçmiş aradan. yada hızlıca gidenler geri gelmiş. ama vereceğiz ya kurtuluş yok.
ya şaka bir yana diyete başladı diye aliş her gün sadece bir ayran yada meyve suyu yanındada form kraker alıyor okula götürüyor akşamda yarım dilim ekmek yiyor ondan utanıyorum bu işi yapmam gerek...

maşallah ona ya. valla el kadar bebeler yapıyor bu işi,biz yapamıyoruz. utanmak gerek

ben de yediklerimi yazayım ...

sabah : nesfit,yarım yağlı süt

öğlen : simit ayran

ara : meyve ,birkaç fındık

akşam : mercimek çorba,salata

ara: yoğurt (belki beraberinde wasa)

bu listenin dışında hiçbirşey yemeyeceğime söz veriyorum.yersem de yazacağıma söz...

wasa ne? bilmiyorumkismile

kallis yaaaaaa bak cikolata ne diyorrrrrrrrrrreyvahedigeldismile mersacigim iki haftadir rekor üstüne rekor kirdi ve onun arzusuydu diye yazdik kilomuzu yoksa rüyanda bile göremezdin kilomuzu ciko bom bom..lmaz:

kızlar bijo aradı ,hastaneye yatırmışlar onu... yalnız meraklanmayın,çok önemli birşey değil,tedbir amaçlı yatırdı doktor dedi. bazı aksaklıklar varmış,ben de ofis ortamından tam anlayamadım.ama sesi iyi geliyordu ve dediği gibi tedbir amaçlı yatmış.merak etmeyin dedi.
acilen çıkmam lzm,daha spora gideceğim.reyhan ablam valla bu kadar tahmin etmemiştim,ama sen daha önce çok güzel vermiştin,tekrar vereceksin.tombili asıl eşim ama artık hepinize karışacağım ona göre... herkes ayağını denk alsın(söyleyene bak :))
akşama evden görüşürük öptümmm herkesi

canım kuzenim çocukluk arkadaşım okul kırdığım yaramazlık arkadaşım babannemden korkunç masallar dinleyip sarıldığım sığınağım güzelliğine bir güzellik daha katmış anne olmuş bebeğimizin adı efe malesef uzaktalar göremiyorum onları normal beklerken son anda sezeryana dönmüş olsun kendi iyi efelerin efesi iyi daha ne olsun canları sağolsun bir mutluyum anlatamam mükemmel bir insan her mutluluğu hakediyor kabıma sığamıyorum şu anda keşke yanında olabilseydim keşke o bana her zaman gözü gibi baktı ben de ona bakabilseydim şu anda ay duygu seline dönüştüm tutmayın beni

çiko benim eşim ona göre orkide de gönderirim gül de motive de ederim ilgi de gösteririm kimse onu benim elimden alamaz tamam mı kaydirigubbakcemile kıskancımdır ben gelemem öyle benim eşime başkasının ilgi göstermesine olumunekankayizsmile

ay darısı bijomun başına inşallah hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin ona da allah inşallah herşey yolunda gider sonuna kadar

vajinit ne bilmiyorum çikocum ama ihmal etme eşinin de gelmesi gerekiyorsa tut kulağından götür hemen belki başka bir doktora gitmen gerekiyordur bundan uzun zamandfır bahsediyorsun çünkü

ay coştum tutmayın beni yazıyorum da yazıyorum keşke ben de sizin gibi saat 6 dan sonra yemesem ama kaynuş alınır diyorum (numaraya bak numaraya) ama yok cidden ben dayanabileceğimi biliyorum ama kaynuş kayınbabuş darılırsa diye aman lafını ettim sinirim kalktı gene dün yine bir laf yedim kayınpederimden de ondan yediğim lafları kaynanamdan emedim ben daha herkes gerildi lafı edince tenis maçı gibi gözler kafalar bana döndü ben de güldüm yorum yok dedim öyle deyince eşimin gözünde teşekkür ederim manası kaynuşun gözünde aferin idareci gelinime manası belirdi cevap vermekten daha mutlu oldum valla haa kayınbabamın gözünde de az daha lafı yiyordum zor kurtuldum bakışı onu unutmayalım

yediklerin yiyeceklerin güzel olmuş çikolatım ben de hemen dünkü yedikllerimi yazıyım salladık diye kızmışsın hemen özürleniyim
sabah: klasik artık 1 dilim kepek ekmek bazen çavdar oluyor peynir zeytin
ara: küçük simitlerin yarısı
öğle:simit yediğime kızdım bişey yemedim 2 armut yanlış tabi ama böyle oldu
ara: biraz light yoğurda 1 salatalık doğradım nane ektim üstüne bolca kaşıkladım
akşam: 1 kepçe çorba 4 kaşık kadar kıymalı makarna ve bolca yağsız brokoli karnıbahar havuçtan salata
ara:yarım dilim kepek ekmeğe nutella sürdüm yedim ama kızmayın kepekli ekmekti dermişim sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı
su 3 litre sıcak ne işe yarıyor hala anlamadım burda gördüydüm bir yerde iyi oluyor diye hala olmadı bişey
slim çay 2 bardak hala etki yapmadı bekliyorum yapmasını 2 kutu bitti nerdeyse 3.yü alırmıyım bilemem
yeşil çayı da boşladım bu ara
spro hiç sorma yok gene yapamıyorum bu ara hiç yürüyüş falan
bi şu listeye bak bir de sinirlendiğime bak ne bekliyorsam azcık minnacık dikkat ettim diye her hafta 2 kilo veriyim diyorum bu kadar oldu nerde görülmüş totoyu kaldırmadan 2 adım atmadan kepek ekmeğe (!) nutellalarla kilo verildiği benimki de hayal alemi işte uçuyorum

ay niye kimse yok ya uffff kendi kendime sohbet ediyorum burda ben de candy saklanma seni görüyorum aşağıda çık ortaya candy

akşam da görümcemin kızının doğum günü var 1 yaşını doldurmuş olacak ilk doğum günü bembeyaz ten kapkara saçlar ve masmavi gözler nasıl tatlı anlatamam işlerimi bitiriyim ona hediye almaya gidicem abisine de almak gerekecek tabi onlara alırsam oğluşuma almadan dayanamam gitti paracıklar

kallis yaaaaaa bak cikolata ne diyorrrrrrrrrrreyvahedigeldismile mersacigim iki haftadir rekor üstüne rekor kirdi ve onun arzusuydu diye yazdik kilomuzu yoksa rüyanda bile göremezdin kilomuzu ciko bom bom..lmaz:
desin ablam 9 ay oldu biz ayrılalı nerden baksan, baştada çok saldık bir aydır iyiyiz şurada daha dur bakalım alacağız biz bu güzel sonucu sen kimseye bakmaolumunekankayizsmile
ne yaparsan yap yoluna güller dök eline orkide al kapısına dikil çok kıskan ou rahat bırakma bize bulaşmasın:roflol:

ay niye kimse yok ya uffff kendi kendime sohbet ediyorum burda ben de candy saklanma seni görüyorum aşağıda çık ortaya candy
canım sabahtan akşama dek oturdum valla bende pc başında pazara çıktım sen gelmişsin..

pastada ye tamam mızemuszemus biz bu hafta rekor kıracağız reyhan ablamla..

yaa bijoma canım sıkıldı önce çok telaşlandım ne kadar yatacak ki saatte geç mi oldu arasak:çok üzgünüm:

kiralim kallisim rekoru kiramazsak kafamizi kiralim ve gösterelim nasil kilo verilirmis okmi?
niye gec olsun canim arayip rahatlasak daha iyi bende üzüldüm bijoma

selamlar güzel takımım herkesler iyilerdir umarım bizler iyiyiz allaha şükürler olsun itirahate devam ediyorum 5 ayımız bitmek üzere allahım sonuna ulaşmayı nasip etsin inşallah kilolar nasıl gidecek bilmiyorum şimdiye kadar 4 kilo aldım yattığım yerde fazla almyorum allahtan ama şimdiden sonra kilo alımı hızlanırmış bakalım elimden geldiği kadar dikakt etmeye çalışıyorum doğumdan sonra yeniden aranızda olucam inşallah bijomun haberide beni çok mutlu eti inşallah allahım sırda cedrice bu duyguyu yaşatır

hay allahım bijomda ne oldu ki kanaması falanmı oldu ama güçlü ceylanın durumunu bire bir ykından o takip etti onun ki nasıl sağlıcakla ilerlediyse onunkide allahın izni ile ilerler allahım yardımcıları olsun hepimizn

kiralim kallisim rekoru kiramazsak kafamizi kiralim ve gösterelim nasil kilo verilirmis okmi?
niye gec olsun canim arayip rahatlasak daha iyi bende üzüldüm bijoma

aradım aradım ablacım şimdi konuştuk hatta öyle tesadüf olmuş ki ceylanla beraber aynı odada kalıyorlar ikisiylede konuştum:lepi: ne şanslılar ki yalnız değiller buna sevindim, ceylanımında 3 aylık olmuş darısı bijomuza inşallah.
bijomun çok acil bir durumu yok ama daha öncede talihsiz olay yaşadığı için doktor tedbiri elden bırakmamış rahim için kanaması varmış biraz bunun yüzünden tutuyorlarmışaklinialirimsmile

ay hayret ikiside ayni odada ha sansa bak :)). ceylanindami ayni sorunu varmis acaba?..
insallah hayirlisiyla kucaklarina alip bu günleri hatirlayip gülerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…