- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.001
Adam haklı ama fıstık gibi olmuşsun.Kısırini yap gecen hafta askina dusmustuk biz bak hatirladim yine.. yarin pazardan alip yapayim ben
Seninkileri de görürüz insallahhh
Ahaha sorma ortim carsi pazar karisti.. dun bikac tane de kot aldim neymis giymicekmisim onlari olmus mu hic.. dedim gayet oldu.. o da diyo ki ben de onu diyom cok guzel olmus giyemezsin bunlari.. cok guzel oluyosun hergun ben de yokum okulda giymeni istemiyorum bunlaradam kafayi sıyırdı sonunda.. tamam yeter daha verme diyo.. bugun pasta alip geldi catlak yakti kayislari sinsi planlar pesinde sabotaj kafasina girdi iyice
İyi akşamlar.İyi akşamlar güzel takımımın güzel bayanları 38 bedeni göresiceler.
Bence 2.-3. günden sonra şişkinlik geçer.Benim mens im dün itibari ile bitti. Yarın tartılacağım hala ağır çeker miyim ki acaba
Zamanı gelmişti artıkdooo.... reeee... miiiii.........
yarın çok pis diyete başlıyorum yalnız devasa bir karnıbaharım var onu nasıl değerlendirsem acep haşlasam yoğurtla yesem
kıskandığımızı belli etmiyelim ayıp :)))
Siz ikiniz efsanesiniz yaaBencede etmeyelim..ortada emek büyük ayıp...
Çabucak iyileşsin inşallahDaha yeni biraz daha iyi oldu saol cnm
3 gündür ödül günü yapıyor hanımefendiYap canim canin ne istiyosa ye nede olsa emziklisin
İnsallah cnm soran merak eden herkese de teşekkürler pek giremedim tek tek cevaplayamadim a ma yarın daha iyi olacak gibi kurmaları durdurdu sonundaÇabucak iyileşsin inşallah
Sampıyon sakinnnn sınırlenmeeValla bi süre de bu taktikten yürümeyi düşünüyorum nilgünüm
Yap bacım elini korkak alıştırma
İnşallah hep birlikte
Anaaamm bu hatun acıktıkca ben emzikliyim ayağına çirkefe bağlıyo.. noldu bacım yardımcısı burda
Sen şu yavru Elayı ne zaman kesecen sütten.. Bi katılsan da aramıza alsak boyunun ölçüsünü
Kaptana dıyecektım kı ACIKTIMMM bır care bulsunnnnValla bi süre de bu taktikten yürümeyi düşünüyorum nilgünüm
Yap bacım elini korkak alıştırma
İnşallah hep birlikte
Anaaamm bu hatun acıktıkca ben emzikliyim ayağına çirkefe bağlıyo.. noldu bacım yardımcısı burda
Sen şu yavru Elayı ne zaman kesecen sütten.. Bi katılsan da aramıza alsak boyunun ölçüsünü
Ebrucuuuuum askol yaaa 3 gun degıl yahu 1,5 gunn gercektennn3 gündür ödül günü yapıyor hanımefendi
Sız netıceye bakın cumaya ulasırsam hedefe sıkıntı var mıı3 gündür ödül günü yapıyor hanımefendi
Zaten senin gibi bebeli hatun bu saatte yatsana kuzu uyurken açım diye bağırcana..
Ahanda açlıktan sıyırdı...
Gece gece hemde ....Offf kizlarrr yaa araya hafta sonu girince ben afalliyorum nye yaa
Ben cikolata yedim gofrette yedimsonrada kalktim 3 mill leslie yaptim yarina hic ama hic umidim yok cumaya kadr artilarimi verip eksilerle gelirim insallahh cok uzgunum regl olucm 2 gun tutamadm kendimi
Betuş efsanesi bugün geri dönecekti bakalım sabah sabah karnabahar kısırı yapıyordur...Adam haklı ama fıstık gibi olmuşsun.
İyi akşamlar.
Ben 36 istiyomm.
Bence 2.-3. günden sonra şişkinlik geçer.
Zamanı gelmişti artık
Siz ikiniz efsanesiniz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?