- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.541
ahahahah yemicem kız diyene bak...
valla yedim biriniolsun helva ile katmer yemedim öyle avutayım kendimi saat 5 gibi 1 bardak ayran tamam
valla yedim biriniolsun helva ile katmer yemedim öyle avutayım kendimi saat 5 gibi 1 bardak ayran tamam
diyet stresindendudağım uçuklamış yeaaa sinir oldum...
afiyet olsun .... aaa ne oldu bugun ya akşama kadar iyidim ne kadar pikonun kalorisi acaba...bende hıyar yedim pikoyla aynı boy :)))
diyet stresinden
afiyet olsun .... aaa ne oldu bugun ya akşama kadar iyidim ne kadar pikonun kalorisi acaba...
laaaannnnnnnnnnnnnn sus ben karatay yapmıyorumki zatiii o nerden çıktı ben vasfiye diyeti yapıyom enerjimi fesatlıktan alıyomkaratay der ki kalorisi önemli değil batırdın günü..... tam olarak böyle demiyodu ama özeti bu.... anladın sen onu....
allah bilir ne huriler(nuriler) gördünde bana suç atıyonyok gece rüyamda seni görmüşümdür belkim... hepte aynı yerde çıkıyo uçuk.... orada yaşayan bir mikrop ailesi var demek....
afiyet olsun .... aaa ne oldu bugun ya akşama kadar iyidim ne kadar pikonun kalorisi acaba...
yeme bacım yemeeee ben ettim sen etmekızlar biskremler pikolar diyet topiğinde neler konuşuyonuzz yaa canımızı çektirtmeyin aboo
çıkacağım şimdi canım yürüyüşe zaten gider o pikokızz bi piko akşamı hiç mi etti şimdiazıcıkta yürüyüş yap madem, o zaman bişi olmaz bence.
çıkacağım şimdi canım yürüyüşe zaten gider o piko
neyse sadece 107 kaloriymiş batırmadık günü daha
çıkacağım şimdi canım yürüyüşe zaten gider o piko
aynen, masum çikolata pikolata diye reklamı vardı sanki onun :) bari türk kahvesiyle keyfini çıkararak yeseydin, hızlıca yiyip bişi de anlamışsındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?