Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yeme bacım yemeeee ben ettim sen etme
yemiyom kız hafta sonu hakkımı dolsurdum ben haftaiçi hiç bişeye el sürmek yok sürersem 1000 ip atlama ceza verin bana
Eki Görüntüle 1906017 Dukan kurabiye hazır günde 1 adet yenebilir.
süpersn canım eline sağlıkk
yazdıklarını okurken profilindeki kediye baktım tam uydu seni görür gibi oldum
kız nolacak 2 biskremden akşam yememişsin bide sabah ve öğlen yenilen şeyden zarar gelmez dengelemek önemli onu yedin diye akşama hafif bişeyler yersin hiç bişey olmaz

Ben ızgara tavuk yapmaya gidiyorum,yanına da brokoli haşlıcam üstüne de yoğurt koyucam.. markete giderken yolu uzattım 30dk yürüyüş oldu orta tempo, merdivenleri de 2tur inip çıktım 10.kattayım.. çöp attım sonra cuzdanı alıp markete cıktım..delı mı bu demeyın hareket dolduruyom.. ayrıca evet delirmiş olamaz mıyım kesmezse sizi ceza niyetıne yarın sınavdan sonra yaparım gene bıseyler..

Neyseeee...

Akşama kaçamak görmiym hanımlar,uyuyan devi uyandırdınız.. Bi püskevite karizmamı dağıtanın kaçamak yapınca aklını alırım bundan sonra ona göre

İyi bi öngörü olmuş şekerimm. Siz takımın tontik zamanına denk geldiniz madem ceza diyo hatunlar getiririz geri cezaları önemli değil
Neyse dedıgım gıbı ben ızgara tavıhh yicem bu akşam hatta erkenden yemeye gıdıyorum

kim tutar seni ablan star be be ğimm
gelsin cezalar ozaman

bu günkü menüm

sabah :1 yumurtadan karnıbaharlı yumurta yağsız tuzsuz

ara : 10 tane goji berry -- aldım nihayet kıydım paraya kuş üzümü gibi tadı var daha tatsız hatta
+ az sütlü nescafe

öğlen : haşlanmış karnıbahar üstüne yoğurt kinoa ve baharatlar --- evet kinoa da aldım çok pahalı azcık koydum :)

ara 1 salatalık + 1 az sütlü nescafe

akşam : haşlanmış karnıbahar üstüne yoğurt kinoa ve baharatlar

su : 2 lt

yeşil çay içtim

akşamı kapadım inşallah....

spor : jillian inşallah....

menüler karnıbahar bugün.. ben de haşladım üstüne yoğurt koyucam birazdan hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…