- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.561
sorma betüş pcnin ekranından elini uzatıp kapmasın dime hemen yedimaynen, masum çikolata pikolata diye reklamı vardı sanki onun :) bari türk kahvesiyle keyfini çıkararak yeseydin, hızlıca yiyip bişi de anlamışsındır.
yok çocuklara verdim yediler ben yemedimee bi tane daha ye bari....
sus kız ben yürücem zıplayamıyorum bilmiyonmukimi kandırıyon sen 200 zıpta sana yazalım bence.... her gün yürüyon ekstra kalori ekstra spor demek.... hadi janım atlamadan gelme naş....
heee masum sen de ye... hepimiz yiyelim hatta :)
susu kız ben yürücem zıplayamıyorum bilmiyonmu
özgede ceza yerine bir biskirem versin
he akşam yapayım 2 mile hemide çocukları uyutuncalesli yap o zaman 1 mil....
he akşam yapayım 2 mile hemide çocukları uyutunca
hahah nerde yan çizdiğimi gördün bakalımben de 2 mil dicektim zaten de dedim yan çizer şimdi bu :)))
hahah nerde yan çizdiğimi gördün bakalım
ortine müjde çek nilgün piko yedi diye...
wuuuwuwwww yaşa betüş kızzzz bak can ciğer ortin bile benden yana olmuşo kendine baksın kimseyi kınıcak hali kalmamış :))
eline sağlık afiyet olsun canımEki Görüntüle 1906017 Dukan kurabiye hazır günde 1 adet yenebilir.
Tesekkur ederim canım bnimeline sağlık afiyet olsun canım
çevir kazı yanmasın....
delirttik garuuuyyuuuuYetişin a dostlarrrrrr
Şurda sınavım var stres yaptım 2biskrem yedim diye cezalara bak hele heleeee.. Tamaaaammm ben betüşün kestiği 200ü zıplarım,üstüne bi 100 daha gördüm onu yaparım.. Ama bundan sonra takımda cıss konuşana bile düşünce suçundan ceza kesicem hadiyin bakalım.. bugün son gününüz konuşun yiyin ne yiyosanız.. Acımasız cezalar geri geldi biricik hatunlarım
Ben şımdı markete cıkıcam aksama ızgara yaparız dıye konusmustuk,yuruyuzle cezamın bı kısmını yapıcam kalanını yarın sınavdan sonra yaparım. Ama siz de kendinize mukayyet olsanız ıyı edersınız
Milletin diline düştük iyi mi
Yetişin a dostlarrrrrr
Şurda sınavım var stres yaptım 2biskrem yedim diye cezalara bak hele heleeee.. Tamaaaammm ben betüşün kestiği 200ü zıplarım,üstüne bi 100 daha gördüm onu yaparım.. Ama bundan sonra takımda cıss konuşana bile düşünce suçundan ceza kesicem hadiyin bakalım.. bugün son gününüz konuşun yiyin ne yiyosanız.. Acımasız cezalar geri geldi biricik hatunlarım
Ben şımdı markete cıkıcam aksama ızgara yaparız dıye konusmustuk,yuruyuzle cezamın bı kısmını yapıcam kalanını yarın sınavdan sonra yaparım. Ama siz de kendinize mukayyet olsanız ıyı edersınız
Milletin diline düştük iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?