- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.661
Günaydın kaptanım valla siz bu msj yazarken yatmıştım ben zaten ay her sabah 05.30 da tel çalınca alıp duvara atasım geliyo:)aysecim oğlunun iyi olmasına sevindim canım
betüş dukan bize uymuyo bacım baksana adam kurudasülyrye bile yasak diyo
pdr canım korse konusunda hiç bilgim yok
nilgün sabah erken kalkcan yat kızım bende yatıyom iyi gecelere
Ama 2 kilo verdim diyip sakın bırakma en az 60'a in bu sefer :))
Merhaba lar
Bugün hastanelerde geçti zamanım poliklinik sağlık ocağı derken en son Özelde bebeğe serumu taktılar serum bitene kadar beni bayag yordu iki saat
Ama değdi şimdi daha iyi inş yarın daha iyi olacak bende diyete donecegim
Günaydın herkese...başım ağrıyor boğazlarım feci bana bişey soracak olan etiketlesin kızlar...
medusa38 oğlun nasıl oldu iyimi biraz daha...
inşallah...
bende dünkü menümü yazayım;
sabah; 1 elma
ara; 1 şekersiz nescafe
öğle; tavuk haşlama, 4 yk yoğurt
ara; 1 şekersiz türk kahvesi
akşam;(17.00): fırın tavuk ama çok az, acı sos
yatmadan; 3 minicik salatalık
su:2 lt yakın
spor; 2,5 saat alışveriş merkezi yürüyüşü bebek arabasıyla (1 saati hiç aralıksız yürüme :))
inatettimolacak morordek nilsub
yok ya ıhlamur kazanına düşsem yine geçmicek bu grip şaka gibi..Günaydın kızlar, hepinize mutlu günler olsun
kuzuuum azıcık toparlanmasına çok sevindim, inşallah iyileşsin oğlun dönersin diyete gerçi zaten hiç bişi yememişsindir sen kesin hastanelerde...
geçmiş olsun canım, ıhlamur yap kendine bol limonlu iç kuzum.
canım yeni farkettim maalesef akıllı telefonların azizliği kusura bakmayınkızz malatyalı mısın yoksa
yorumunu bi kaç kere okumak zorunda kaldım anlamak için meğersem sildiği demek istemişsin ah şu akıllı telefonlarr
canım albüm yapabilirsin silmek zorunda değilsin albümü de istersen kaldırabilirsin ama mesaj silmek hatalıFotoğraf silince ban mi yeniyor? Ben de eklemeyi düşünüyordum. Eklemem o halde
Güzel menü Zorunluluktan iki tavuk oldu galibabende dünkü menümü yazayım;
sabah; 1 elma
ara; 1 şekersiz nescafe
öğle; tavuk haşlama, 4 yk yoğurt
ara; 1 şekersiz türk kahvesi
akşam;(17.00): fırın tavuk ama çok az, acı sos
yatmadan; 3 minicik salatalık
su:2 lt yakın
spor; 2,5 saat alışveriş merkezi yürüyüşü bebek arabasıyla (1 saati hiç aralıksız yürüme :))
inatettimolacak morordek nilsub
Günaydın ve geçmiş olsun.Günaydın herkese...başım ağrıyor boğazlarım feci bana bişey soracak olan etiketlesin kızlar...
Bugün daha iyi olur inş SanAda geçmiş olsunGünaydın herkese...başım ağrıyor boğazlarım feci bana bişey soracak olan etiketlesin kızlar...
Günaydın herkese...başım ağrıyor boğazlarım feci bana bişey soracak olan etiketlesin kızlar...
Acaba diyetten vücut direnci mi kırıldı bende anlamadimgeçmiş olsun vasfiyeeee.... anam sende ha bire hasta oluyon nolcek bu halin.... hiç bakamıyon kendine...
Acaba diyetten vücut direnci mi kırıldı bende anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?